Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022 στις 12.00

Συγκέντρωση ενάντια σε επίπλαστους διαχωρισμούς, διακρίσεις, αποκλεισμούς...

Συγκέντρωση Κυριακή 16/1/2022 πλ. Κυψέλης | 12:00.

Ενάντια στην κυρίαρχη αφήγηση για την covid-19 και την συστηματική διάχυση του Φόβου, μέσα από την διαρκή προπαγάνδα κράτους, ΜΜΕ και ειδικών. Ας συλλογικοποιήσουμε τις αρνήσεις μας κόντρα στην εσωτερίκευση της λογικής της «ατομικής ευθύνης».

Αλληλεγγύη σε όσους και όσες τους επιβάλλονται διακρίσεις και αποκλεισμοί από την κοινωνική ζωή. Σε όσες και όσους υφίστανται απειλές, αναστολή εργασίας, απολύσεις ή έμμεση μείωση μισθού εξαιτίας των υποχρεωτικών διαγνωστικών πράξεων και των προστίμων. Σε όσες και όσους βιώνουν, περαιτέρω απομόνωση και εγκλεισμό μέσα σε φυλακές, κέντρα κράτησης, ψυχιατρεία. Σε όσες και όσους αγωνίζονται ενάντια σε αυτή τη συνθήκη, μακριά από εθνικιστικές λογικές και θρησκοληψίες.

Κανένας (έμμεσα ή άμεσα) υποχρεωτικός εμβολιασμός

Nα αμφισβητήσουμε τους επίπλαστους διαχωρισμούς του κράτους,τις διακρίσεις, τους αποκλεισμούς και τις υγειονομικές ζώνες.

Αντίσταση στη διαρκή επιτήρηση και τον ψηφιακό πανοπτικό έλεγχο. Να σταθούμε απέναντι σε κάθε είδους λοκ-ντάουν και στα υγειονομικά πιστοποιητικά που συνιστούν νέα διαβατήρια σε ένα κόσμο «ημιελεύθερης διαβίωσης». Απέναντι στον εξευτελισμό κάθε έννοιας αυτοδιάθεσης του σώματος και ελευθερίας, που προκύπτει μέσα από ένα διαρκές εκβιαστικό δίπολο επιβράβευσης /τιμωρίας. Ας σταθούμε ανάχωμα στη θέσπιση των νέου τύπου κοινωνικών διακρίσεων, που ακολουθούν την τρέχουσα καμπάνια μαζικού εμβολιασμού, ανεξάρτητα από την επιλογή του καθενός και της καθεμίας.

Σύγκρουση με το διαρκές καθεστώς έκτακτης ανάγκης και τους φρουρούς της τάξης. Να υψώσουμε οδοφράγματα απέναντι στον αναδυόμενο σύγχρονο ολοκληρωτισμό. Να εξεγερθούμε απέναντι στις προσταγές, τους εξαναγκασμούς και τις επιβολές της κυριαρχίας. Να μην γίνουμε ο ένας μπάτσος της άλλης.

κάλεσμα : συνέλευση αναρχικών ενάντια στα αυτονόητα του κόσμου της εξουσίας

αυτονόητο: διαχείριση Covid-19

για επικοινωνία | agaiexnst_obviexous@espiexv.net

πηγή : http://athens.indymedia.org/event/86483/