Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022 στις 19.00

Ανοιχτή συζήτηση για μαζική-οργανωμένη-δυναμική παρουσία στα Ίμια

Κάλεσμα σε ανοιχτή συζήτηση για συνδιαμόρφωση μαζικής-οργανωμένης και δυναμικής παρουσίας την ημέρα των Ιμίων

[ΤΕΤΑΡΤΗ 26/1 - 19:00 στον Πολιτικό Χώρο «Ηλέκτρα Αποστόλου»]

Τα φετινά Ίμια έρχονται μέσα σε ένα κύμα όξυνσης των επιθέσεων του φασιστικού παρακράτους Πανελλαδικά. Επίθεση σε φοιτήτρια μέλος της ΚΝΕ το καλοκαίρι, επίθεση σε φοιτητές σε Εύοσμο, επίθεση στο Νέο Ηράκλειο και σε μετανάστες στην Κοκκινιά.

Στην Σταυρούπολη, τόσο η όσμωση των φασιστών με μαθητές, όσο και η κρατική κάλυψη από την αστυνομία και τον διευθυντή του ΕΠΑΛ της Σταυρούπολης μετέτρεψαν σε ορμητήριο φασιστικών επιθέσεων ένα σχολείο που στους κόλπους του βρίσκεται η μελλοντική και φτωχοποιημένη εργατική τάξη.

Ταυτόχρονα, προκλητικές επιθέσεις πραγματοποιούνται από τους «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» που παίζουν τον ρόλο στρατιωτικού μηχανισμού που υπερασπίζεται την πολιτική κατεύθυνση του αντιδραστικού-αντιεμβολιαστικού κινήματος την στιγμή που η πανδημία μέσα από την δολοφονική διαχείριση της κυβέρνησης θερίζει τον φτωχό εργαζόμενο λαό.

Μέσα σε μια τέτοια συνθήκη οφείλουμε να οργανωθούμε σε αντιφασιστική και διεθνιστική κατεύθυνση, να συγκροτήσουμε τους πολιτικούς και κινηματικούς όρους για μια πλατιά αντιφασιστική-διεθνιστική συγκέντρωση και διαδήλωση την ημέρα των Ιμίων που θα θέσει στο προσκήνιο την ειρήνη και την φιλία μεταξύ των λαών Ελλάδας- Τουρκίας, θα στήσει ανάχωμα στην προσπάθεια συγκρότησης των νεοναζιστικών-φασιστικών-παρακρατικών ομάδων, θα αγωνιστεί απέναντι στη πολιτική του πολεμοκάπηλου αμερικανικού ιμπεριαλισμού και των νατοϊκών συμμάχων του.

Καλούμε σε ανοιχτή συζήτηση την Τετάρτη 26 Γενάρη στον Πολιτικό Χώρο «Ηλέκτρα Αποστόλου» στις 19:00 για να συνδιαμορφώσουμε το πολιτικό πλαίσιο και να οργανώσουμε την μαζική-οργανωμένη-δυναμική-περιφρουρημένη παρουσία μας την ημέρα των Ιμίων.

ΟΥΤΕ ΣΠΙΘΑΜΗ ΓΗΣ ΣΕ ΝΕΟΝΑΖΙ-ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ-ΦΑΣΙΣΤΕΣ

ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ-ΦΑΣΙΣΜΟ-ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ

ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΛΑΩΝ

Κομμουνιστές/Κομμουνίστριες, Αναρχικοί/Αναρχικές, Αντιφασίστες/Αντιφασίστριες

πηγή : email που λάβαμε στις 23 Ιανουαρίου 16h