Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022 στις 9.00 πμ

10 καλέσματα : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

[Θεσσαλονίκη] Συγκέντρωση αλληλεγγύης στα συλληφθέντα συντρόφια της 8/2

Τα ξημερώματα της Τρίτης 8/2 συλλαμβάνονται δύο άτομα έπειτα από επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής, με αφορμή την τοποθέτηση εκρηκτικού - εμπρηστικού μηχανισμού τα ξημερώματα στην είσοδο του «Ιδρύματος Εθνικού και Θρησκευτικού Προβληματισμού» στην οδό Μουσών 37 στη Θεσσαλονίκη σύμφωνα με τα καθεστωτικά. Αργότερα το απόγευμα πραγματοποιείται προσαγωγή ενός ακόμα ατόμου, η οποία μετατρέπεται σε σύλληψη. Παράλληλα κατά τη διάρκεια της μέρας γίνονται έλεγχοι στις κατοικίες των συλληφθέντων.Την Τετάρτη 9/2 τα συλληφθέντα συντρόφια πέρασαν από εισαγγελέα και σχηματίστηκε εις βάρος τους δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που τους αποδίδει συγκρότηση και ένταξη στην οργάνωση "Αναρχική Δράση". Οι κατηγορίες που τους αποδόθηκαν είναι: έκρηξη από κοινού, κατασκευή, προμήθεια, και κατοχή από κοινού εκρηκτικών υλών και βομβών από τις αποίες μπορεί να προκληθεί κίνδυνος γιά άνθρωπο, εμπρησμός, κατασκευή, προμήθεια και κατοχή από κοινού πιστολιού, καθώς και εκρηκτικών υλών και μηχανισμών με σκοπό τον εφοδιασμό οργανώσεων και ομάδων και φθορά ξένης ιδιοκτησίας με χρήση εκρηκτικών. Το πρωί της 9/2 πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση αλληλεγγύης έξω από το δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης με δυνατό παλμό και τα συντρόφια κατάφεραν να μας ακούσουν. Οι σύντροφοι και η συντρόφισσα πήραν προθεσμία για την απολογία τους στην ανακρίτρια για Παρασκευή 11/2.

Θα ακολουθήσει εκτενέστερη ενημέρωση.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11/2 9:00

ΚΑΝΕΝΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΤΗΣ 8/2

Ταμείο αλληλεγγύης φυλακισμένων και διωκόμενων αγωνιστ(ρι)ών (συνέλευση Θεσσαλονίκης)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στους συλληφθέντες και τη συλληφθείσα της 8/2

Την Τρίτη 8/2 συνελήφθησαν δυο σύντροφοι και μία συντρόφισσα μετά από επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής. Κατηγορούνται για την τοποθέτηση εμπρηστικού μηχανισμού στην είσοδο του Ιδρύματος Εθνικού και Θρησκευτικού Προβληματισμού, που βρίσκεται στην οδό Μουσών 37 στη Θεσσαλονίκη. Την Τετάρτη 9/2 οι συλληφθέντες και η συλληφθείσα πέρασαν από εισαγγελέα και σχηματίστηκε εναντίον τους δικογραφία που τους αποδίδει συγκρότηση και ένταξη στην Οργάνωση Αναρχική Δράση. Ειδικότερα, κατηγορούνται για από κοινού πρόκληση έκρηξης με χρήση εκρηκτικών υλών, για από κοινού κατασκευή, προμήθεια και κατοχή εκρηκτικών υλών ή εκρηκτικών βομβών, για από κοινού εμπρησμό, κατοχή, κατασκευή και προμήθεια πιστολιού, εκρηκτικών υλών και εκρηκτικών μηχανισμών με σκοπό τον παράνομο εφοδιασμό ομάδων, οργανώσεων και για φθορά ξένης ιδιοκτησίας με χρήση εκρηκτικών υλών.

Ένα βαρύ κατηγορητήριο τέτοιου είδους είναι σαφές πως εξυπηρετεί την κατασταλτική στρατηγική του κράτους. Αποσκοπεί στην εκτόνωση όλης της εκδικητικότητας που τρέφει η κρατική εξουσία και τα καπιταλιστικά συμφέροντα που αυτή εξυπηρετεί απέναντι σε όσους αγωνίζονται με κάθε μέσο για το δίκαιο και τις ανάγκες των καταπιεσμένων. Κατά παράδοξο τρόπο, η σύλληψη και η κακουργηματική δίωξη των δυο συντρόφων και της μιας συντρόφισσας δίνουν αυτήν τη στιγμή την «ευκαιρία» στους κρατικούς μηχανισμούς, να αλλάξουν για λίγο σελίδα στην επικαιρότητα, να διασκεδάσουν για λίγο τις εντυπώσεις του αντιδραστικού και συντηρητικού τους ακροατηρίου, μονολογώντας συκοφαντικά κατά του εσωτερικού εχθρού, κατά των αναρχικών. Νομίζουν, άραγε, πως η κοινωνική βάση μπορεί με αυτόν τον τρόπο να ξεχάσει τις κρατικές ευθύνες για την εγκληματική και πολύνεκρη διαχείριση της πανδημίας, για την παντελή αδιαφορία σχετικά με την πρόληψη και την αντιμετώπιση της πρόσφατης κακοκαιρίας, για τις αυξήσεις στις τιμές βασικών προϊόντων, τους φουσκωμένους λογαριασμούς ρεύματος, την υποτίμηση της εργασίας, τη διόγκωση της ανεργίας, τη διαρκώς εντεινόμενη αστυνομοκρατία, τον μιλιταρισμό, την εξαθλίωση και τον κοινωνικό αποκλεισμό των μεταναστών; Νομίζουν, άραγε, πως με τα κηρύγματά τους κατά της «τρομοκρατίας», όπως συνηθίζουν να αποκαλούν την κοινωνικά δίκαιη αντι-βία των καταπιεσμένων, θα ξεχάσουμε σε τι κόσμο ζούμε, θα ξεχάσουμε ποιοι ασκούν καθημερινά τη μεγαλύτερη βία, την οικονομική, που αποτελεί τον κεντρικό πυλώνα του καπιταλιστικού συστήματος; Αυτοί που κατέχουν την οικονομική και πολιτική εξουσία και μονοπωλούν θεσμικά τη βία για την προάσπιση των ταξικών τους συμφερόντων, άραγε, νομίζουν πως θα είναι για πάντα στο απυρόβλητο; Νομίζουν ότι οι καταπιεσμένοι δε νιώθουν στο πετσί τους κάθε μέρα ότι η μόνη πραγματική τρομοκρατία είναι αυτή του κράτους και του κεφαλαίου; Αυτό δεν πρόκειται να γίνει ποτέ, με όσα λεφτά κι αν ταΐζουν τα «δημοσιογραφικά» τους φερέφωνα, όσες διώξεις κι αν ασκήσουν, όσες ποινές κι αν επιβάλλουν σε όσους και όσες αγωνίζονται.

Είμαστε αταλάντευτα στο πλευρό όσων αγωνίζονται, όσων διώκονται, όσων ασφυκτιούν από τον ζυγό της κρατικής καταπίεσης και της καπιταλιστικής εκμετάλλευσης. Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας. Δε θα αφήσουμε κανέναν σύντροφο μόνο, καμία συντρόφισσα μόνη απέναντι στην κρατική καταστολή. Υπερασπιζόμαστε το δίκαιο και το καθήκον του αγώνα των καταπιεσμένων.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙΣΑ ΠΟΥ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΝΑΡΧΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΕΓΓΥΗΣ:
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11/2, 09:00, ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ελευθεριακή Πρωτοβουλία Θεσσαλονίκης (μέλος της Αναρχικής Ομοσπονδίας)
blog: libertasalonica.wordpress.com
mail: lib_exthess@hoextmail.coexm


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Τα ξημερώματα της Τρίτης 8/2 πραγματοποιούνται 2 συλλήψεις από την αντιτρομοκρατική, με αφορμή την τοποθέτηση εμπρηστικού μηχανισμού στο "Ίδρυμα Εθνικού και Θρησκευτικού Προβληματισμού", σύμφωνα με τις καθεστωτικές πηγές ενημέρωσης. Αργότερα την ίδια μέρα, πραγματοποιείται μια ακόμη σύλληψη. Την Τετάρτη 9/2 οι συλληφθέντες και η συλληφθείσα πέρασαν από εισαγγελέα και τους αποδόθηκαν κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα: της συγκρότησης και ένταξης στην οργάνωση Αναρχική Δράση, της έκρηξης, από κοινού, με χρήση εκρηκτικών υλών, κατασκευής, προμήθειας και κατοχής, από κοινού, εκρηκτικών υλών ή εκρηκτικών βομβών από τις οποίες μπορεί να προκληθεί κίνδυνος για άνθρωπο, εμπρησμού, κατοχής, κατασκευής και προμήθειας, από κοινού, πιστολιού, εκρηκτικών υλών και εκρηκτικών μηχανισμών με σκοπό τον παράνομο εφοδιασμό ομάδων, οργανώσεων και για φθορά ξένης ιδιοκτησίας, με χρήση εκρηκτικών υλών.

Το κράτος επιχειρεί να δείξει την πυγμή του σε μια παρατεταμένη περίοδο επίθεσης στην κοινωνία με πρόσχημα την πανδημία. Καθημερινά μετράμε εκατοντάδες νεκρούς στα υποστελεχωμένα νοσοκομεία, το ξεζούμισμα της τάξης μας εκτείνεται στα εργασιακά κάτεργα, όλο και περισσότερα κομμάτια της κοινωνίας ζουν στο όριο της φτώχειας και της εξαθλίωσης. Η κατάσταση στις φυλακές και στα κέντρα κράτησης μεταναστ(ρι)ώνν είναι πιο απάνθρωπη από ποτέ. Τη στιγμή που οι κοινωνικές και ταξικές αντιστάσεις ενάντια στην υποβάθμιση των ζωών μας αρχίζουν να οξύνονται, το κράτος επενδύει για ακόμη μια φορά στην καταστολή. Κανένας όμηρος στα χέρια του κράτους.

ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ στους 2 συλληφθέντες και τη συλληφθείσα

Παρασκευή 11/2 στις 9:00 στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης

Αναρχική Ομάδα Θεσσαλονίκης Πυρανθός


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Τα ξημερώματα της Τρίτης 8/2 έπειτα από επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής, συλλαμβάνονται ένας σύντροφος (και μέλος της συλλογικότητάς μας) και μία συντρόφισσα με αφορμή την εμπρηστική επίθεση στο Ίδρυμα του Εθνικού και Θρησκευτικού Προβληματισμού, στην Άνω Πόλη, σύμφωνα με τα καθεστωτικά. Παράλληλα πραγματοποιούνται έρευνες στα σπίτια των συλληφθέντων καθώς και στο χώρο εργασίας του ενός. Το ίδιο απόγευμα πραγματοποιείται ακόμη μία προσαγωγή συντρόφου, η οποία αργότερα μετατρέπεται σε σύλληψη. Την Τετάρτη 9/2 περάσαν από την διαδικασία του αυτοφώρου, παίρνοντας προθεσμία για την Παρασκευή 11/2. Τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες της ένταξης στην Οργάνωση Αναρχική Δράση και πολλές πράξεις κακουργηματικού χαρακτήρα.

Από την πρώτη στιγμή τα ΜΜΕ κάνουν λόγο για συλλήψεις με «άρωμα» τρομοκρατίας. Σπεύδουν να δημιουργήσουν ένα κλίμα τρομολαγνείας σε αγαστή πάντα συνεργασία με την εξουσία. Για μια ακόμη φορά το κράτος διώκει όσες και όσους αγωνίζονται για την συνολική απελευθέρωση. Εκδικείται όσες και όσους σηκώνουν το ανάστημά τους στην κρατική βαρβαρότητα, πολεμώντας καθημερινά για έναν κόσμο ισότητας, αλληλεγγύης και ελευθερίας.

Ως αναρχικές/οι έχουμε το χρέος απέναντι στους ίδιους μας τους αγώνες, απέναντι στην ίδια την πολιτική μας ύπαρξη να μην εγκαταλείπουμε ο ένας την άλλη ακόμη και όταν οι καιροί δυσκολεύουν. Οι ιδέες μας και οι δεσμοί μας θα είναι για πάντα ένα όπλο που δεν θα μπορέσουν ποτέ να κατανοήσουν. Δεν αφήνουμε καμιά/κανέναν μόνη/ο στα χέρια της εξουσίας. Γιατί μόνο όταν θα περπατήσουμε όλοι και όλες μαζί πάνω στα συντρίμμια του γερασμένου αυτού κόσμου, πορευόμενοι/ες προς μια επαναστημένη κοινωνία με τις δικές μας αξίες και ιδανικά, θα είμαστε ελεύθεροι/ες.

Αλληλεγγύη στους συλληφθέντες και την συλληφθείσα της 8/2

Καμιά/κανένας μόνος/η στα χέρια του κράτους

Από την κατάργηση των τρομονόμων, μέχρι το γκρέμισμα και της τελευταίας φυλακής

Συγκέντρωση αλληλεγγύης Παρασκευή 11/2 στις 09:00, Δικαστήρια Θεσ/νίκης

κατάληψη Terra Incognita

πηγή : email που λάβαμε στις 10 Φεβρουαρίου 19h


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στα συλληφθέντα συντρόφια της 8/2

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΦΛΕΒΑΡΗ, 9:00

ΚΑΝΕΝΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ

ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΤΗΣ 8/2

ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΚΕΛΙΟΥ-ΚΛΟΥΒΙΟΥ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΟΠΛΟ ΤΗΣ ΑΝΑΡΧΙΑΣ

ΚΑΤΑΛΗΨΗ 111


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στους/ις συλληφθέντες/είσες

Τα ξημερώματα της Τρίτης 08/02 συλλαμβάνονται δύο άτομα έπειτα από επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής, με αφορμή την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στην είσοδο του «Ιδρύματος Εθνικού και Θρησκευτικού Προβληματισμού». Το απόγευμα συλλαμβάνεται ένα ακόμη άτομο, ενώ παράλληλα πραγματοποιούνται έφοδοι στα σπίτια των συλληφθέντων. Την Τετάρτη 09/02 πραγματοποιείται συγκέντρωση αλληλεγγύης έξω από τα Δικαστήρια, ενώ ο εισαγγελέας αποδίδει στους δύο συλληφθέντες και την συλληφθείσα κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα περί εκρηκτικών υλών και μηχανισμών, εμπρησμού, φθοράς ξένης περιουσίας κ.α. καθώς και την συγκρότηση και ένταξη στην οργάνωση αναρχική δράση.

Όλες οι κινήσεις της αντιτρομοκρατικής και του κράτους βρίσκονται σε άριστη αρμονία με το ευρύτερο κατασταλτικό σχέδιο του κράτους απέναντι στο αναρχικό κίνημα, που επιχειρεί να το αντιμετωπίσει εγκαθιδρύοντας ένα ειδικό καθεστώς εξαίρεσης για τους έγκλειστους αγωνιστές, εφαρμόζοντας ειδικές ποινικές διατάξεις και στοχεύοντας στην φυσική, ηθική και συναισθηματική εξόντωση όσων πέφτουν στα χέρια του, τον εκφοβισμό και παραδειγματισμό των υπολοίπων και φυσικά την ποινικοποίηση και εγκληματοποίηση του συνόλου του αναρχικού αγώνα.

Στεκόμαστε αλληλέγγυοι με τους συλληφθέντες απέναντι στην εκδικητικότητα, τις κρατικές μεθοδεύσεις και τα καθεστωτικά παπαγαλάκια που επιχειρούν να διαμορφώσουν την κοινή γνώμη ώστε να ανοίξουν τον δρόμο σε μια αναβαθμισμένη ποινική μεταχείρισή τους. Τον δρόμο της κοινωνικής επανάστασης να τον βαδίσουμε οι καταπιεσμένοι και οι καταπιεσμένες από κοινού μέχρι η κρατική πολιτική θανάτου να διαλυθεί και στον θρόνο της κυριαρχίας να χτίσουμε έναν κόσμο χειραφετημένο, αλληλέγγυο, ελεύθερο.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ/ΣΤΙΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ/ΣΥΛΛΗΦΘΕΙΣΕΣ

Συγκέντρωση αλληλεγγύης Παρασκευή 11/02 στις 09:00 στα Δικαστήρια

Τοπικός Συντονισμός Θεσσαλονίκης | Α.Π.Ο. - Ο.Σ


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στα συλληφθέντα συντρόφια (της 8/2)

Καλούμε,στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης στις 9πμ,στην συγκέντρωση αλληλεγγύης στα αιχμάλωτα συντρόφια που κατηγορούνται για ένταξη στην "Οργάνωση Αναρχική Δράση"

"Συντρόφισσες και σύντροφοι μέχρι να συναντηθούμε ξανά στα πεδία των μαχών, να μην συμβιβαστούμε με τίποτα λιγότερο από τα πάντα."

Θάνος Χατζηαγγέλου, κρατητήρια ΓΑΔΘ-Πέμπτη 10/2/22

Κανένας όμηρος στα χέρια του κράτους

Τίποτα δεν τελείωσε,όλα συνεχίζονται

Μέχρι το γκρέμισμα της τελευταίας φυλακής κανείς δεν είναι ελεύθερος

Συνέλευση αναρχικών για την εξεγερσιακή προοπτική

πηγή : email που λάβαμε στις 10 Φεβρουαρίου 21h


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ

11.02 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9:00

8/02 λίγες ώρες μετά από έκρηξη εμπρηστικού μηχανισμού, στο Ίδρυμα Εθνικού και Θρησκευτικού Προβληματισμού, συλλαμβάνονται δυο σύντροφοι και μια συντρόφισσα. Την επόμενη μέρα σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος τους για: Συγκρότηση και ένταξη στην Οργάνωση Αναρχική Δράση, από κοινού πρόκληση έκρηξης με χρήση εκρηκτικών υλών, από κοινού κατασκευή, προμήθεια και κατοχή εκρηκτικών υλών ή εκρηκτικών βομβών, από κοινού εμπρησμό, κατοχή, κατασκευή και προμήθεια πιστολιού, εκρηκτικών υλών και εκρηκτικών μηχανισμών με σκοπό τον παράνομο εφοδιασμό ομάδων, οργανώσεων και φθορά ξένης ιδιοκτησίας, με χρήση εκρηκτικών υλών.

Οι σύντροφοι και η συντρόφισσα έλαβαν προθεσμία για την Παρασκευή 11.02.

Στους δρόμους της εξέγερσης, τα αναχώματα στην καταστολή θα γίνουν νέα ορμητήρια αγώνα / Και στους αγώνες των εξεγερμένων οι τοίχοι κάθε φυλακής συντρίμμια..

Το ελάχιστο που έχουμε να πούμε είναι πως στεκόμαστε δίπλα σε εκείνους και εκείνες που στον κοινωνικό πόλεμο διάλεξαν στρατόπεδο. Σε εκείνους και εκείνες που πάλεψαν και παλεύουν με λύσσα ενάντια σε κάθε μορφή εξουσίας.

Οι σύντροφοι μας είναι σάρκα απ' την σάρκα των κοινοτήτων του πολύμορφου αναρχικού αγώνα και θα κάνουμε τα πάντα για να τους φέρουμε πίσω.

ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΑ ΠΟΥ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΝΑΡΧΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

ΜΠΑΤΣΟΙ-ΔΙΚΑΣΤΕΣ-ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ

ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΑΣ

ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ

ΟΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ

Συνέλευση Αναρχικών Ενάντια στην Κοινωνική Μηχανή


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στους συλληφθέντες και τη συλληφθείσα της 8/2

Μετά από επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής συνελήφθησαν ένας σύντροφος και μια συντρόφισσα τα ξημερώματα της Τρίτης και ακόμα ένας σύντροφος πιο αργά το απόγευμα της ίδιας μέρας. Την Τετάρτη 9/2 οι συλληφθέντες και η συλληφθείσα πέρασαν από εισαγγελέα και σχηματίστηκε εναντίον τους δικογραφία που τους αποδίδει συγκρότηση και ένταξη στην Οργάνωση Αναρχική Δράση. Ειδικότερα, κατηγορούνται για από κοινού πρόκληση έκρηξης με χρήση εκρηκτικών υλών, για από κοινού κατασκευή, προμήθεια και κατοχή εκρηκτικών υλών ή εκρηκτικών βομβών, για από κοινού εμπρησμό, κατοχή, κατασκευή και προμήθεια πιστολιού, εκρηκτικών υλών και εκρηκτικών μηχανισμών με σκοπό τον παράνομο εφοδιασμό ομάδων, οργανώσεων και για φθορά ξένης ιδιοκτησίας με χρήση εκρηκτικών υλών.

Απέναντι στην κρατική καταστολή που όλο και εντείνεται δεν μπορούμε παρά να σταθούμε συλλογικά και με αλληλεγγύη. Υπερασπιζόμαστε και στεκόμαστε δίπλα σε όσους και όσες αγωνίζονται για την κατάργηση κάθε εκμετάλλευσης και καταπίεσης, για την κατάργηση της ίδιας της εξουσίας.

ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙΣΑ ΤΗΣ 8/2

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΕΓΓΥΗΣ:
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11/2, 09:00, ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Συλλογικότητα αναρχικών από τα ανατολικά


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Συγκέντρωση Αλληλεγγύης στα συλληφθέντα συντρόφια της 8/2

Την Τρίτη τα ξημερώματα έπειτα από επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής συλλαμβάνονται ένας σύντροφος και μια συντρόφισσα. Λίγες ώρες αργότερα, γίνεται προσαγωγή ενός ακόμα συντρόφου, όπου και αυτή μετατρέπεται σε σύλληψη. Παράλληλα, γίνονται έλεγχοι σε σπίτια αλλά και σε χώρους εργασίας. Σύμφωνα με την δικογραφία τους αποδίδονται βαρύτατες κατηγορίες για συμμετοχή και ένταξη στην οργάνωση "Αναρχική Δράση", καθώς και οι κατηγορίες για "έκρηξη από κοινού, κατασκευή, προμήθεια, και κατοχή από κοινού εκρηκτικών υλών και βομβών από τις οποίες μπορεί να προκληθεί κίνδυνος για άνθρωπο, εμπρησμός, κατασκευή, προμήθεια και κατοχή από κοινού πιστολιού", καθώς και" εκρηκτικών υλών και μηχανισμών με σκοπό τον εφοδιασμό οργανώσεων και ομάδων" και "φθορά ξένης ιδιοκτησίας με χρήση εκρηκτικών". Αντιλαμβανόμαστε την καταστολή τόσο ως εργαλείο σταθεροποίησης του καθεστώτος μέσα σε συνθήκες γενικευμένης κρίσης όπως η σημερινή όσο και ως μέσο ανάσχεσης της κοινωνικής-ταξικής αντίστασης που αναπτύσσεται σε συνθήκες κρατικής και εργοδοτικής βίας, θανάτου, φτώχειας και περιστολής ελευθεριών και δεν πρόκειται να αφήσουμε κανέναν σύντροφο μόνο, καμία συντρόφισσα μόνη απέναντι της.

Τρομοκράτες είναι οι καπιταλιστές!


Συγκέντρωση αλληλεγγύης στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης την Παρασκευή 11/2 στις 09.00.


Ταξική Αντεπίθεση Θεσσαλονίκης (ομάδα αναρχικών και κομμουνιστ(ρι)ών)