Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022 στις 13.00

6 καλέσματα : 1 2 3 4 5 6

Συγκέντρωση Αλληλεγγύης στις Φυλακές Κορυδαλλού

Συγκέντρωση Αλληλεγγύης στις Φυλακές Κορυδαλλού

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 1μμ

"Οι μάχες έχουν απώλειες. Ο ίδιος ο πόλεμος έχει απώλειες. Όμως τίποτα δεν μας χαρίστηκε, τίποτα δεν μας δόθηκε αναίμακτα επειδή απλώσαμε το χέρι. Τίποτα δεν κερδήθηκε με προσευχές."

Θάνος Χατζηαγγέλου

Την Τρίτη 8/2 συνελήφθησαν, μία συντρόφισσα και ένας σύντροφος, έπειτα από επιχείρηση της «αντιτρομοκρατικής». Αφορμή ήταν ο εμπρησμός του «Ιδρύματος Εθνικού και Θρησκευτικού Προβληματισμού». Στο σπίτι όπου συνελήφθησαν βρέθηκαν «ενοχοποιητικά» στοιχεία που στα πλαίσια του τρομονόμου αποκτάνε «κακουργηματικό» χαρακτήρα. Αργότερα, συνελήφθη ακόμα ένας σύντροφος. Και οι 3 κρίθηκαν προφυλακιστέοι στις φυλακές Κορυδαλλού, διωκόμενοι με τον τρομονόμο (187α) για την συμμετοχή τους στην «Οργάνωση Αναρχική Δράση», τον εμπρησμό στο «Ίδρυμα Εθνικού και Θρησκευτικού Προβληματισμού» και άλλων κατηγοριών. Ο σύντροφος Θάνος Χατζηαγγέλου ανέλαβε την ευθύνη του συγκεκριμένου εμπρησμού και των ευρημάτων του σπιτιού, η συντρόφισσα Γεωργία Βούλγαρη υπερασπίστηκε την επιλογή να έχει υποστηρικτικό ρόλο για την πραγματοποίηση της ενέργειας και ο σύντροφος Πάνος Καλαϊτζής, που το μόνο που τον συνδέει με την υπόθεση είναι η σχέση του με το σπίτι και οι συντροφικές, φιλικές και συναδελφικές σχέσεις με τον Θ. Χατζηαγγέλου, αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες.

Ο πόλεμος ενάντια στο κράτος και στο κεφάλαιο είναι αδιάλειπτος, ανυποχώρητος και πολύμορφος. Ο αγώνας για την ισότητα, την ελευθερία και την αλληλεγγύη μπορεί να έχει απώλειες, αλλά θα είναι νικηφόρος γιατί το δίκαιο είναι με το μέρος μας.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ Θ. ΧΑΤΖΗΑΓΓΕΛΟΥ ΚΑΙ Π. ΚΑΛΑΪΤΖΗ

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΑ Γ. ΒΟΥΛΓΑΡΗ

ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ

Συνέλευση αλληλεγγύης στους φυλακισμένους, φυγόδικους και διωκόμενους αγωνιστές

πηγή : http://athens.indymedia.org/event/86762/


1 2 3 4 5 6

Ανάρτηση πανό αλληλεγγύης + Στήριξη καλέσματος στις φυλακές Κορυδαλλού

Στις 21/02 αναρτήσαμε στην κεντρική πύλη της Ασοεε,πανό αλληλεγγύης στα συντρόφια που συννελήφθησαν στις 08/02 στη Θεσσαλονίκη και κρίθηκαν προφυλακιστέοι.Στηρίζουμε το κάλεσμα της συνέλευσης αλληλεγγύης στους φυλακισμένους,φυγόδικους και διωκόμενους αγωνιστές το Σάββατο 26/02 13:00 έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού .

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΩΝ ΜΑΣ ΣΧΕΣΩΝ

ΜΠΟΥΡΛΩΤΟ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΛΙΑ

Αυτοδιαχειριζόμενο Στέκι Ασοεε

πηγή : https://athens.indymedia.org/post/1617140/


1 2 3 4 5 6

Στήριξη της μικροφωνικής αλληλεγγύης στις Φυλακές Κορυδαλλού το Σάββατο 26/2 στις 13:00

Στήριξη της μικροφωνικής αλληλεγγύης στις Φυλακές Κορυδαλλού το Σάββατο 26/2 στις 13:00

Στις 8 Φλεβάρη πραγματοποιήθηκε εμπρηστική επίθεση στο "Ίδρυμα Εθνικού και Θρησκευτικού Προβληματισμού" στη Θεσσαλονίκη, μια δράση της οποίας την ευθύνη ανέλαβε ο Θάνος Χατζηαγγέλου στις 15 Φλεβάρη, ως απάντηση στο βιασμό ενός 11χρονου κοριτσιού από βιαστή - ιερέα στα Κάτω Πατήσια. Λίγες ώρες μετά την επίθεση, συλλαμβάνονται από την "αντι" - τρομοκρατική σε σπίτι στην Άνω Πόλη Θεσσαλονίκης η αναρχική συντρόφισσα Γεωργία Βούλγαρη και ο αναρχικός σύντροφος Θάνος Χατζηαγγέλου. Από τη στιγμή εκείνη και έπειτα ξεκινάει η προσπάθεια των κατασταλτικών μηχανισμών να δημιουργήσουν μια υπόθεση στημένη ακριβώς στα μέτρα τους και γι' αυτό το λόγο ψάχνουν ένα τρίτο άτομο να συνδεθεί με την "υπόθεση" για να δέσει το αφήγημα περί ύπαρξης τρομοκρατικής οργάνωσης όπως ορίζει ο τρομονόμος 187Α. Το τρίτο άτομο, ο σύντροφος Πάνος Καλαϊτζής βρίσκεται στη συνέχεια και εκείνος κρατούμενος στα κρατητήρια της ΓΑΔΘ, όπου μαζί με τα άλλα δύο άτομα στη συνέχεια μεταφέρονται και προφυλακίζονται στις φυλακές Κορυδαλλού. Η δίωξή τους πατάει πάνω στον 187Α και την ανάγκη ύπαρξης 3 ατόμων έτσι ώστε να υφίσταται "τρομοκρατική οργάνωση", όπου στην προκειμένη περίπτωση τους αποδίδονται οι δράσεις της "Οργάνωσης Αναρχική Δράση", χωρίς κανένα αποδεικτικό στοιχείο.

Για ακόμα μια φορά, το κράτος αποδεικνύει πως αν ένα πράγμα δε μπορεί να συγχωρέσει στα αγωνιζόμενα κομμάτια της κοινωνικής βάσης, αυτό είναι η αδιάλλακτη και ανυποχώρητη στάση τους μέχρι την τελική κατάργησή του. Γι' αυτό και επαναφέρει συνεχώς την ύπαρξη ενός "εσωτερικού εχθρού", μιας βολικής συνθήκης όπου παρουσιάζονται ως "τρομοκράτες" όσοι σηκώνουν ανάστημα και δε φοβούνται να αναμετρηθούν μαζί του, με σημαία τους την ολική απελευθέρωση. Ακριβώς γι' αυτό, όσοι περισσότεροι αγώνες και αντιστάσεις ξεπηδούν, το "νομικό οπλοστάσιο" του κράτους είναι οπλισμένο για να τους καταστείλει ώστε να προστατευτεί. Έχουν την εντύπωση πως αιχμαλωτίζοντας, κλείνοντας στη φυλακή συντρόφους και συντρόφισσες, θα κόψουν τη φόρα των αγώνων μας για ελευθερία.

Τώρα ειδικά, στην περίοδο που ζούμε, με 25 χιλιάδες συνανθρώπους μας να έχουν πεθάνει από τον covid και χιλιάδες νεκρούς ως αποτέλεσμα της ανύπαρκτης κρατικής διαχείρισης της πανδημίας, με την κανονικοποίηση του θανάτου ως συνθήκη, με τη φτώχεια και την εξαθλίωση να χτυπάνε την πόρτα ολοένα και σε περισσότερα νοικοκυριά, τα εργατικά ατυχήματα και τις απολύσεις να αποτελούν μέρος της καθημερινότητας, με ένα κράτος ανίκανο να διαχειριστεί φωτιές, πλημμύρες, χιονοπτώσεις, προσπαθούν να πείσουν την κοινωνική βάση πως οι τρομοκράτες είναι όσοι συσπειρώνονται και του επιτίθενται. Γι' αυτό και εκδικείται όσες και όσους στρατεύονται ανένδοτα στον αγώνα εναντίον του και ποινικοποιεί τις προσωπικές, κοινωνικές, φιλικές και πλέον και τις επαγγελματικές σχέσεις. Ο Θ.Χ. αναλαμβάνει τη συμμετοχή του στο συγκεκριμένο εμπρησμό και την κατοχή των «ευρημάτων» που βρέθηκαν και η Γ.Β. αναλαμβάνει τη συμμετοχή της υποστηρικτικά στην επίθεση. Μόνο ως κωμικοτραγική μπορεί να θεωρηθεί η εμπλοκή του Π.Κ. στην υπόθεση, ο οποίος αρνήθηκε από την πρώτη στιγμή όλες τις κατηγορίες. Μέσα στη βιασύνη της να στήσει υπόθεση η "αντι" - τρομοκρατική, τον θεώρησε τρίτο άτομο της οργάνωσης, λόγω της σχέσης του με το σπίτι στην Άνω Πόλη, για να μπορέσει να στοιχειοθετηθεί η κατηγορία.

Καμία μόνη - κανένας μόνος στα χέρια του κράτους.

Αλληλεγγύη και δύναμη στον αναρχικό σύντροφο Θάνο Χατζηαγγέλου, στην αναρχική συντρόφισσα Γεωργία Βούλγαρη και στο σύντροφο Πάνο Καλαϊτζή.

Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας.

Στηρίζουμε τη συγκέντρωση αλληλεγγύης της συνέλευσης αλληλεγγύης στους φυλακισμένους, φυγόδικους και διωκόμενους αγωνιστές στα τρία προφυλακισμένα συντρόφια το Σάββατο 26 Φλεβάρη 13:00 στις Φυλακές Κορυδαλλού.

Ρουβίκωνας

πηγή : https://rouvikonas.gr/archives/5600


1 2 3 4 5 6

Περί σχέσεων - Αλληλεγγύη στα τρία συντρόφια της 8ης Φλεβάρη

Θεσσαλονίκη, Άνω Πόλη, Τρίτη 8 Φλεβάρη, το σκηνικό γνώριμο, οι ρόλοι γνωστοί, τα συντρόφια αλλάζουν, οι σχέσεις ποινικοποιούνται, το κράτος έχει κατασταλτική, συκοφαντική και καταστροφική συνέχεια. Λίγο μετά το ξημέρωμα ένστολοι τρομοκράτες μπουκάρουν σε σπίτι και απαγάγουν τη Γεωργία Βούλγαρη και το Θάνο Χατζηαγγέλου ενώ αργότερα την ίδια μέρα προσαγάγουν το Παναγιώτη Καλαϊτζή. Τα τρία συντρόφια θα παραμείνουν για παραπάνω από μία μέρα στα γραφεία της αντιτρομοκρατικής υπό συνθήκες που κάθε κράτος το οποίο σέβεται τον εαυτό του «παρέχει» στους εχθρούς του: ψυχολογική και σωματική βία, απομόνωση, σιδερά δεσμά, κουκούλες, και υποχρεωτική λήψη DNA. Τη Παρασκευή 11 Φλεβάρη και αφού οδηγήθηκαν στην ανακρίτρια, αποφασίζεται η προφυλάκιση και των τριών. Μετά από μερικές μέρες μεταφέρονται εκδικητικά στις φυλακές Κορυδαλλού, 500 χιλιόμετρα μακριά από τον τόπο κατοικία τους και μακριά από τους/τις οικείους τους.

Η αφορμή; Η εμπρηστική ενέργεια στην είσοδο του Ιδρύματος Εθνικού και Θρησκευτικού Προβληματισμού, για την οποία ο σύντροφος Θάνος Χατζηαγγέλου θα αναλάβει την ευθύνη. Ο πραγματικός λόγος της προφυλάκισης όμως είναι για άλλη μια φορά το κατανοητό μένος αλλά και ο φυσιολογικός φόβος του κράτους για την αναρχία, για την γνήσια κοινωνική αντίσταση των υποκειμένων αυτών που έθεσαν τα εαυτά τους απέναντι στη διαρκή επίθεση της εθνοκρατικής εξουσίας και της θεοκρατικής πατριαρχίας. Σε όσα αντιστέκονται στο καπιταλισμό, τον εθνικισμό και τους ταξικούς διαχωρισμούς.

Δεν θα αναλύσουμε, ούτε θα υπερθεματίσουμε για την αυτονόητη αλληλεγγύη μας σε συντρόφια τα οποία διώκονται για μία δίκαιη ενέργεια όπως αυτή ενάντια στο ίδρυμα του Εθνικού και Θρησκευτικού Προβληματισμού, ιδιαίτερα σε μια περίοδο όπου η Ορθόδοξη πανούκλα απειλεί το δικαίωμα στις αμβλώσεις, ξεπλένει γυναικοκτονίες, αποτελεί ορμητήριο βιαστών, κακοποιητών, και παιδεραστών. Σε μια περίοδο όπου το εθνικιστικό μίσος, οι διακρατικοί ανταγωνισμοί, και το ρατσιστικό δηλητήριο βάζουν στο στόχαστρο πληθυσμούς και επιφυλάσσουν πόνο και μιζέρια. Το κείμενο αυτό στοχεύει στις σχέσεις, στις πολιτικές, φιλικές και συντροφικές σχέσεις. Τις ίδιες ακριβώς σχέσεις που η αντιτρομοκρατική για πολλοστή φορά αποπειράται να ενοχοποιήσει, να δηλητηριάσει, να εκφοβίσει στο πρόσωπο του συντρόφου Παναγιώτη Καλαϊτζή.

Εν μέσω άλλου ενός κυνηγιού μαγισσών από το κράτος, είμαστε εδώ για να τιμήσουμε και να βάλουμε μπροστά τις σχέσεις μας. Τη διοργάνωση μιας εκδήλωσης, τη συμπόρευση σε μια πορεία, τη περιπλάνηση στη πόλη για την αναχαίτιση του φασιστικού εσμού, τις αναλύσεις σε ένα μπαρ, τη πραγμάτωση της αλληλεγγύης, το αντίκρισμα της ανατολής πάνω σε μια ταράτσα μέσα στο καλοκαίρι… Γιατί είμαστε όλα αυτά και άλλα τόσα ταυτόχρονα, για τα οποία κανένα κράτος, καμία αντιτρομοκρατική δεν διαθέτουν καν τα εννοιολογικά εργαλεία για να συλλάβουν… Γιατί πέρα από τη πίστη, τη προσήλωση, και τη συνέπεια στο πεδίο του κοινωνικού ανταγωνισμού, όπως έγραψε και ο σύντροφος, έχουμε και ευθύνη απέναντι στις σχέσεις μας.

Κι όμως δεν αυτοκτόνησα.

Είδατε ποτέ κανέναν έλατο να κατεβαίνει μοναχός του στο πριονιστήριο;

Η θέση μας είναι μέσα δω σ' αυτό το δάσος

με τα κλαδιά κομμένα μισοκαμένους τους κορμούς

με τις ρίζες σφηνωμένες μες στις πέτρες.

Στηρίζουμε τη συγκέντρωση αλληλεγγύης το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 1μμ στις φυλακές Κορυδαλλού

Δύναμη και αλληλεγγύη στα συλληφθέντα της 8ης Φλεβάρη… μέχρι να συναντηθούμε ξανά στα πεδία των μαχών!

αναρχική συλλογικότητα Vogliamo tutto e per tutti

πηγή : https://vogliamotutto.espivblogs.net/2022/02/…


1 2 3 4 5 6

Συγκέντρωση Αλληλεγγύης στις Φυλακές Κορυδαλλού

Η Συνέλευση Αλληλεγγύης στον Β. Σταθόπουλο καλεί το Σάββατο 26/02/2022 στις 13:00 στις φυλακές Κορυδαλλόυ ως ένδειξη αλληλεγγύης στους αγωνιστές οπου βρίσκονται προφυλακιστέοι διωκόμενοι με τον τρομονόμο (187α).

ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

Συνέλευση Αλληλεγγύης στον Β. Σταθόπουλο

πηγή : http://athens.indymedia.org/post/1617203/


1 2 3 4 5 6

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στις φυλακές Κορυδαλλού

Σάββατο 26/2 στις 13:00 συγκέντρωση αλληλεγγύης στις φυλακές Κορυδαλλού για τα συλληφθέντα συντρόφια τις 8/2 στην Θεσσαλονίκη

"Οι δρόμοι εκκενώνονται από τα σώματα, όχι από τα όνειρα"

(για την υπόθεση των συλληφθέντων/φθείσας της 8ης Φεβρουαρίου)

Την 8/2/22 τα ξημερώματα, πάνοπλα ανδρείκελα των ΕΚΑΜ εισβάλλουν σε σπίτι, στην Αλκινόου 12 στην Ανω Πόλη και συλλαμβάνουν 2 συντρόφια, τον Θάνο Χατζηαγγέλου και την Γεωργία Βούλγαρη. Λίγες ώρες μετά συλλαμβάνεται και ο Πάνος Καλα'ι'τζής. Τα ξημερώματα είχε προηγηθεί εμπρησμός του Ιδρύματος Εθνικού και Θρησκευτικού Προβληματισμού, μία πράξη που ο σύντροφος Θ.Χ. ανέλαβε την ευθύνη. Στο κείμενο του αναφέρει:

"Πραγματοποίησα την εμπρηστική επίθεση στο Ίδρυμα Εθνικού και Θρησκευτικού Προβληματισμού γιατί η άρνηση της αποδοχής οπλίζει την κατάφαση της δικαιοπραξίας. Γιατί δεν περιμένω δικαιοσύνη που συγκαλύπει συστηματικά την κανονικοποίηση της έμφυλης βίας και του θανάτου ζητώντας εξηγήσεις και απολογίες από μας. Πραγματοποίησα μια πολιτική παρέμβαση υψηλού συμβολισμού σε έναν φορέα της ιερής μαφίας στέλνοντας ένα και μόνο ξεκάθαρο μήνυμα: Στους νόμους της υποταγής η επαναστατική δικαιοσύνη είναι μονόδρομος."

Ο λόγος της δράσης έγινε για τα συμβάντα της έμφυλης βίας και την υπόθεση που αφορά στην ασέλγεια από 37χρονο ιερέα σε 11χρονο παιδί που παρακολουθούσε το κατηχητικό σε ενορία στα Πατήσια.

Αναγνωρίζουμε την επαναστατική βία, ως την βία των καταπιεσμένων ενάντια στους καταπιεστές. Την βία αυτών που αντιστέκονται στην σαπίλα της πατριαρχικής και κληρικής εξουσίας. Αναγνωρίζουμε την θέση μας, δίπλα στους καταπιεσμένους αυτού του κόσμου και θεωρούμε αναγκαία την βία εναντίων των καταπιεστών, ως βασικό συστατικό της δικής μας ελευθερίας, της δικής μας αξιοπρέπειας, της δικής μας απελευθερωτικής προοπτικής.

SS-ΜΠΑΤΣΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ

Την Τρίτη 8/2 στις 7 το απόγευμα, προσαγάγεται από την αντιτρομοκρατική, κάτω από το σπίτι της συντρόφου του, ο Πάνος Καλα'ι'τζής. Μεταφέρεται στην ΓΑΔΘ όπου κατηγορείται για την ένταξη του στην οργάνωση Αναρχική δράση. Ο ίδιος αρνείται οποιαδήποτε κατηγορία και δηλώνει μπλεγμένος σε μία κατασκευασμένη στοχοποίηση του από την αντιτρομοκρατική. Η μόνη σύνδεση που εφηύραν να του καταλογίσουν, είναι το "έγκλημα" της παραχώρησης του σπιτιού του, ως χώρο ανάρρωσης, σε έναν εκ των 2 συλληφθέντων.

Με αυτόν τον τρόπο καταδεικνύεται για ακόμη μία φορά, ο πραγματικός ρόλος που έχει η αντιτρομοκρατική.Να βρίσκεται ως προμετωπίδα και συντονίστρια της αντιεξεγερσιακής πολιτικής της εκάστοτε κυβέρνησης. Να μαγειρεύει στοιχεία και να σπέρνει τον τρόμο στο αγωνιστικό σώμα, με σκοπό την οπισθοχώρηση των αγωνιστριών. Στοχοποιώντας ανθρώπους που το μόνο τους "ατόπημα", είναι πως τολμούν, να διατηρούν συντροφικές και φιλικές σχέσεις, με αυτούς που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του κοινωνικού πολέμου.

Σκοπός της αντιτρομοκρατικής είναι να τρομοκρατεί και να απομονώνει, να δημιουργεί έναν πόλεμο φθοράς, με σκοπό να εξαντλεί την αγωνιστική διάθεση, να προσπαθεί να οδηγήσει τους αγωνιστές στην εσωστρέφεια, στον διαρκή φόβο.

Ο αγώνας δεν μπορεί να σταματήσει.Τρέφεται καθημερινά από την βία στον κοινωνικό ιστό. Από τις εκμεταλλευτικές σχέσεις, από την καταπίεση, την συνέχεια, τους αποκλεισμούς. Η επαναστατική βία διατηρεί ζωντανή την φλόγα της εξέγερσης που δεν συμβιβάζεται, δεν αφομοιώνεται, δεν συνθηκολογεί. Και θα συνεχίσει να καίει, όσο υπάρχουν τα συντρόφια που θυσιάζουν ακόμα και την ελευθερία τους, ίσως και τα καλύτερα τους χρόνια, για να ζήσουν μια άγρια ζωή ελεύθερη, αφοσιωμένη σε έναν σκοπό, σε ένα ιδανικό. Η επαναστατική βία ανοίγει δρόμους για τους αγώνες του αύριο. Για να μπορέσουν οι επόμενοι σύντροφοι να πιάσουν το νόημα, από εκεί που το άφησαν οι προηγούμενοι. Και οι αγώνες τους το ίδιο πεισματικά αδιάλλακτοι να απαιτήσουν την καταστροφή του σάπιου αυτού πολιτισμού της εκμετάλλευσης. Για την διαρκή πολύμορφη δράση, ως την αναρχία.

"Μπροστά σε έναν ανήθικο κόσμο που όλοι λιγοψυχούν, οι δικές μας ολόφωτες καρδιές προμηνύουν τους πιο εκκωφαντικούς κρότους"

ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ

ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΕΝΟΠΛΟΥΣ ΑΝΤΑΡΤΕΣ

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ

Συνέλευση αναρχικών για την εξεγερσιακή προοπτική

saepexexegersi@riseup.exnet

πηγή : email που λάβαμε στις 25 Φεβρουαρίου 22h