Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2022 στις 20.30

Δωρεαν ΣινεΠ - Μην Κοιτάτε Πάνω

Καθηγητής Αστρονομίας και η μεταπτυχιακή του μαθήτρια κάνουν μία τρομακτική ανακάλυψη: ένας μετεωρίτης μεγέθους ικανού να καταστρέψει καθολικά τη ζωη στη Γη , έρχεται με ταχύτητα που μάς δίνει 6 μήνες να αντιδράσουμε. Αυτό όμως σημαίνει εμπιστοσύνη στην επιστήμη , η κυβέρνηση πρέπει να πιστέψει τους ειδικούς και να κινηθεί άμεσα, οι εκατομμυριούχοι να χορηγήσουν απλόχερα την αποστολή, τα ΜΜΕ να επικοινωνήσουν την είδηση με σοβαρότητα στους πολίτες και κάθε ένας από εμάς να λάβει τα μέτρα του. Μόνο που πολιτικοί και επιχειρηματίες αντιδρούν με εγκληματικά ανόητο ωφελιμισμό, τα ΜΜΕ προτιμούν το ρηχό κουτσομπολιό και οι πολίτες παρασύρονται πολύ εύκολα - δεν κοιτούν πάνω, αλλά στα κινητά τους.
Πικρή σάτιρα της κοινωνικοπολιτικής μας κατάντιας ,o ΜακΚέι χρησιμοποιεί κι εδώ όλα του τα όπλα (πυκνό σενάριο, βιτριολικές ατάκες, πολυπληθές καστ διαφορετικών ερμηνευτικών ταχυτήτων).
(Πόλυ Λυκούργου στο FLIX)
Πάντα τηρώντας τα μέτρα προστασίας υγείας , εχουμε δανειστικη βιβλιοθήκη και ταινιοθήκη , χαριστικό παζάρι , παγκο ΒΙΟΜΕ κ.α. Συλλέγουμε πρώτες υλες και τρόφιμα για την συλλογική κουζίνα El Chef .

πηγή : https://www.facebook.com/events/6741182006010…
πηγή : email που λάβαμε στις 20 Φεβρουαρίου 11h