Σάββατο 12 Μαρτίου 2022 στις 19.00

Πολιτική εκδήλωση για τον ένα χρόνο από το θάνατο του κομμουνιστή...

Πολιτική εκδήλωση για τον ένα χρόνο από το θάνατο του κομμουνιστή-λαϊκού αγωνιστή συντρόφου μας Νίκου Μπίτσικα Σύντροφοι-Συντρόφισσες του Νίκου Μπίτσικα

post image

Πολιτική εκδήλωση για τον ένα χρόνο από το θάνατο του κομμουνιστή-λαϊκού αγωνιστή συντρόφου μας Νίκου Μπίτσικα

Στις 5 του Μάρτη του 2021 έφυγε από την ζωή ο κομμουνιστής σύντροφος μας Νίκος Μπίτσικας.

Η απώλειά του ήταν ήταν μια στιγμή θλίψης,πόνου και περισυλλογής για όλους τους αγωνιστές και τις αγωνίστριες που βρεθήκαμε πλάι του, που πιαστήκαμε αλυσίδες και αγωνιστήκαμε στο κοινό μετερρίζι της υπόθεσης για να παύσει η εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.

Ένα χρόνο μετά επιλέγουμε να πραγματοποιηθεί μια πολιτική εκδήλωση τιμής και μνήμης με σκοπό να μεταγγιστεί το σύνολο της πολιτικής του δράσης και η τεράστια προσφορά του στο επαναστατικό-λαϊκό-ανταγωνιστικό κίνημα.

Καλούμε τον εργαζόμενο λαό, την νεολαία, οργανωμένες δυνάμεις του κινήματος, αγωνιστές και αγωνίστριες να συμμετέχουν πλατιά στην εκδήλωση τιμής και μνήμης στις 12 του Μάρτη στις 19:00 στον Πολιτικό Χώρο «Ηλέκτρα Αποστόλου».

Στέλνουμε μια ζεστή αγκαλιά γεμάτη με αγάπη στην οικογένεια του συντρόφου μας και σε κάθε αγωνιστή και αγωνίστρια που πονάει με την δυσβάσταχτη απώλειά του.

Νικόλα δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ...

ΝΙΚΟΣ ΜΠΙΤΣΙΚΑΣ ΠΑΝΤΑ ΠΑΡΩΝ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ

ΚΑΠΟΤΕ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΠΑΝΤΟΤΕ ΑΝΤΑΡΤΕΣ

Σύντροφοι-Συντρόφισσες του Νίκου Μπίτσικα

πηγή : http://athens.indymedia.org/post/1617224/