Σάββατο 19 Μαρτίου 2022 στις 19.00

Προβολή + κοκτέιλ μπάρ οικονομικής ενίσχυσης

Το "Shinjuku Boys" είναι ένα ντοκιμαντέρ του 1995 που εξερευνεί τις ζωές τριών τρανς ατόμων που δουλεύουν ως συνοδοί σε ένα κλαμπ στο Τόκιο.

Θα ακολουθήσει κοκτέιλ μπαρ οικονομικής ενίσχυσης για ιατρικά, δικαστικά και έξοδα διαβίωσης τρανς ατόμων. Μην ξεχάσετε να φέρετε τα ποτηράκια σας.

.

.

Απέναντι στην σκατίλα που μας επιβάλλεται καθημερινά ως τρανς και κουήρ άτομα διαλέγουμε μία άμεση μορφή αλληλοβοήθειας. Οργανωνόμαστε για να καλύψουμε τα ιατρικά και νομικά μας έξοδα και άλλων τρανς ατόμων. Θεωρούμε ότι τα πάντα γύρω μας είναι πολιτική και το ίδιο και οι δράσεις μας, οι χώροι που φτιάχνουμε και στηρίζουμε, το πως υπάρχουμε στα πλαίσια τους. Επανοικειοποιούμαστε όχι μόνο το χώρο των πανεπιστημίων αλλά και γενικότερα το δημόσιο χώρο, εναντιωμένα στην ιδέα της ιδιοκτησίας και στην καταστολή των υπάρξεων μας από οποιοδήποτε θεσμό ή εξουσία. Υπάρχουμε όπως γουστάρουμε ενάντια σε οποιαδήποτε πατριαρχικά κατάλοιπα προσπαθούν να μας περιορίσουν.

Φτιάχνουμε χώρους από εμάς για εμάς όπου δεν δεχόμαστε σεξιστικές, ρατσιστικές, παραβιαστικές, ομοφοβικές, τρανσφοβικές ή οποιεσδήποτε άλλες εξουσιαστικές και καταπιεστικές συμπεριφορές. Προσέχουμε η μία τ@ άλλ@.

τρανσίδι@

πηγή : email που λάβαμε στις 10 Μαρτίου 20h