Κυριακή 10 Απριλίου 2022 στις 17.00

Εκδήλωση - Συζήτηση - Πρωτοβουλία Διασχίζοντας τα Σύνορα από την Ανάποδη

Στις 18/5/22 ξεκινά το εφετετίο της κατασταλτικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε στις 9/10/19 μετα απο απαλλοτρίωση σε μίνι καζίνο του ΟΠΑΠ, τον τραυματισμό του αναρχικού Δ. Χατζηβασιλειάδη, την περίθαλψη του απο τον αναρχικό Β. Σταθόπουλο και την ανέυρεση οπλοστασίου, όπου μεταξύ άλλων βρίσκεται και το όπλο-σφραγίδα της Οργάνωσης Επαναστατική Αυτοάμυνα. Το κράτος έχοντας φυλακίσει τον Β. Σταθόπουλο και εκβιάζοντας τον τρίτο διωκόμενο στοχοποιεί την κοινωνική αλληλεγγύη στη μεθώριο της επαναστατικής πάλης. Ταυτόχρονα στο πρόσωπο του συντρόφου Δ. Χατζηβασιλειάδη , ο οποίος ανέλαβε την ευθύνη για την προσπάθεια ανασυγκρότησης του αντάρτικου με βάση την εμπείρία και στρατηγική της Οργάνωσης Επαναστατική Αυτοάμυνα, οι κρατικοί κατασταλτική μηχανισμοί καταδικάζουν και διώκουν την αδιάλλακτη και αδιάκοπη επαναστατική πάλη.

Η κορύφωση μια διωκτικής επιχείρησης με μια οριστική ποινική διαδικασία αποτελεί την καταλληλότερη στιγμή για την πολιτική αντεπίθεση που αναιρεί τον χαρακτήρα της ομηρίας στην αιχμαλωσία και αντιστρέφη την φορά της τρομοκρατίας.

  • Με αφορμή αυτή την συγκυρία ξεκινάμε αυτό τον δημόσιο διάλογο: "ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΠΑΛΗ ΣΗΜΕΡΑ & Η ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΕΝΟΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ"
  • Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ, ΤΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΚΑΙ Η ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ - ΣΥΖΗΤΗΣΗ Κυριακή 10/4, 5μμ(Αυστηρά) στο Αυτοδιαχειριζόμενο Κυλικείο Νομικής

Για να καρφώσουμε στο χώμα την παρούσα τάξη του καπιταλισμού και της αριστοκρατίας και για το τελειωτικό στραγγάλισμα κράτους και εξουσίας. Για την ανάσταση μιας ακρατικής, αταξικής κοινωνίας.

Πρωτοβουλία Διασχίζοντας τα Σύνορα από την Ανάποδη

e-mail: initexiative_bexordersreexv@riseupex.net

πηγή : email που λάβαμε στις 25 Μαρτίου 13h