Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022 στις 19.00

Ενημέρωση για εξελίξεις στην υπόθεση “σύντροφοι-συντρόφισσες”

από πρωτοβουλία αλληλεγγύης/σύντροφοι-συντρόφισσες

Καλούμε σε συνέλευση αλληλεγγύης την Τετάρτη 30/03 στις 19.00 στην ΑΣΟΕΕ, ώστε να γίνει αναλυτική ενημέρωση για τις εξελίξεις, να συζητηθεί η συγκρότηση συνέλευσης αλληλεγγύης και να κουβεντιάσουμε για κινήσεις-δράσεις.

Με απόφαση του δικαστικού συμβουλίου πλημμελειοδικών, απορρίπτεται η πρόταση της εισαγγελέως για άρση των κατηγοριών και των περιοριστικών όρων εναντίον όλων των συντρόφων. Έτσι παραπέμπονται σε δίκη οι 3 σύντροφοι και η συντρόφισσα που κατηγορούνται, με βάση την απόφαση, για ένταξη στην υποτιθέμενη τρομοκρατική οργάνωση "σύντροφοι-συντρόφισσες" (απορρίπτεται η κατηγορία της "συγκρότησης"). Στα πλαίσια του τρομονόμου 187Α παραπέμπονται σε δίκη για τις 3 από τις αρχικά 57 επιθέσεις. Ταυτόχρονα απορρίπτει αίτηση του ενός εκ των συντρόφων για άρση ορισμένων από τους 9(!!!) περιοριστικούς του όρους, ο οποίος βρίσκεται πλέον σε μόνιμο καθεστώς άτυπης ομρίας και εκτοπισμού.

Στεκόμαστε αλληλέγγυοι/ες/α και ασπίδα στα 4 συντρόφια. Καλούμε σε συνέλευση αλληλεγγύης την Τετάρτη 30/03 στις 19.00 στην ΑΣΟΕΕ, ώστε να γίνει αναλυτική ενημέρωση για τις εξελίξεις, να συζητηθεί η συγκρότηση συνέλευσης αλληλεγγύης και να κουβεντιάσουμε για κινήσεις-δράσεις. Δεν πρόκειται να αφήσουμε κανέναν μόνο του απέναντι στην κρατική-δικαστική μηχανή. Πάντα στο πλευρό του συντρόφου που βρίσκεται σε άτυπο καθεστώς ομηρίας επειδή υπερασπίστηκε την αναρχική του ταυτότητα και θέση του στους κοινωνικούς-ταξικούς αγώνες.

ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΕΙ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ-ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΕΣ

ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΑ 4 ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ

ΑΡΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΟΡΩΝ

ΑΡΣΗ ΤΟΥ ΑΤΥΠΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΟΜΗΡΙΑΣ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ

πηγή : http://athens.indymedia.org/post/1617772/