Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022 στις 9.00 πμ

4 καλέσματα : 1 2 3 4

Συγκέντρωση αλληλεγγύης&στήριξης στους προφυλακισμένους συντρόφους Ιάσονα&Φώτη

Την Τετάρτη 30/3 και την Πέμπτη 31/3 στις 9:00 πμ. στα δικαστήρια Πειραιά περνάνε από ανακριτή για συμπληρωματική κατάθεση σχετικά με την υπόθεση τους οι σύντροφοι μας Φώτη Δ., Ιάσονα Ρ.

Ένα κάλεσμα από τον ανακριτή σχεδόν 5 μήνες από την προφυλάκιση τους, δεν το βλέπουμε διαφορετικά παρά σαν μια ακόμη προσπάθεια διογκώσεις των κατηγοριών που τους έχουν φορτώσει και μια προσπάθεια να τους εξουθενωσουν ψυχολογικά και να τους σπάσουν ηθικά.

Εμείς από μεριάς μας δεν θα αφήσουμε τους συντρόφους μας μόνος τους στα χέρια του κράτους και θα σταθούμε αλληλέγγυοι δίπλα τους.

Καλούμε σε συγκεντρώσεις αλληλεγγύης

Τετάρτη 30/3 και την Πέμπτη 31/3 στις 9:00 πμ. Όλοι/Όλες εκεί !

Συνέλευση αλληλεγγύης των δύο προφυλακισμένων συντρόφων, Φώτη Δ. Ιάσονα Ρ.

πηγή : http://athens.indymedia.org/event/87151/


1 2 3 4

ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΙΑΣΟΝΑ Ρ. ΚΑΙ ΦΩΤΗ Δ.

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ (ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ, ΣΚΟΥΖΕ 3-5, ΠΕΙΡΑΙΑΣ) ΤΕΤΑΡΤΗ 30/3 ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΗ 31/3 ΣΤΙΣ 9:00 Π.Μ.

Καλούμε σε συγκέντρωση αλληλεγγύης και στήριξης στους προφυλακισμένους συντρόφους Ιάσονα Ρ. και Φώτα Δ. στα δικαστήρια Περαιά στη Σκουζέ, Τετάρτη 30/03 και Πέμπτη 31/03 στις 9πμ.

ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΦΥΛΑΚΗΣ

ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΜΑΣ.

ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟ ΣΤΕΚΙ ΠΑ.ΠΕΙ.

πηγή : http://athens.indymedia.org/post/1617809/


1 2 3 4

Στήριξη καλεσμάτων στα δικαστήρια Πειραιά 30 & 31/03 και στις φυλακές ανηλίκων Αυλώνας 3/4 για τους Φώτη Δ. και Ιάσονα Ρ.

Οι σύντροφοι Φώτης Δ. και Ιάσονας Ρ. βρίσκονται προφυλακισμένοι στις φυλακές Κορυδαλλού και ανηλίκων Αυλώνας αντίστοιχα, κατηγορούμενοι για απόπειρα ανθρωποκτονίας, εμπρησμό κατά συναυτουργία, έκρηξη, κατασκευή και κατοχή εκρηκτικών και εμπρηστικών υλών, βάσει και του νέου ποινικού κώδικα. Η δίωξη αυτή γίνεται εκδικητικά, με αφορμή επίθεση που δέχτηκε η τροχαία Πειραιά το βράδυ που συνελλήφθησαν οι σύντροφοι, παρά την ανυπαρξία στοιχείων που να υποδεικνύουν τους συντρόφους μας.

Στηρίζουμε τις συγκεντρώσεις που καλεί η "Συνέλευση αλληλεγγύης των δύο προφυλακισμένων συντρόφων, Φώτη Δ. Ιάσονα Ρ.", την Τετάρτη 30/3 και την Πέμπτη 31/3 στις 9:00 στα δικαστήρια Πειραιά, όπου περνάνε από ανακριτή για συμπληρωματική κατάθεση οι σύντροφοί μας. Ακόμη, στηρίζουμε και καλούμε στην συγκέντρωση στις φυλακές ανηλίκων Αυλώνας, την Κυριακή 3/4 στις 14:00, όπου βρίσκεται προφυλακισμένος ο σύντροφος Ιάσονας Ρ.

Κανένας μόνος στα χέρια του κράτους!

Μέχρι το γκρέμισμα και της τελευταίας φυλακής!

Συνέλευση Αλληλεγγύης στους φυλακισμένους, φυγόδικους και διωκόμενους αγωνιστές

πηγή : http://athens.indymedia.org/event/87174/


1 2 3 4

Κάλεσμα στα δικαστήρια Πειραιά Τετάρτη 30/3 και Πέμπτη 31/3 για τους προφυλακισμένους συντρόφους Φώτη Δ και Ιάσονα Ρ.

Καλούμε σε συγκέντρωση αλληλεγγύης την Τετάρτη 30/3 και την Πέμπτη 31/3 στις 9:00 πμ. στα δικαστήρια Πειραιά όπου περνάνε από ανακριτή για συμπληρωματική κατάθεση σχετικά με την υπόθεση τους οι προφυλακισμένοι σύντροφοι Φώτης Δ., Ιάσονας Ρ.

Καλούμε σε συγκέντρωση αλληλεγγύης την Τετάρτη 30/3 και την Πέμπτη 31/3 στις 9:00 πμ. στα δικαστήρια Πειραιά όπου περνάνε από ανακριτή για συμπληρωματική κατάθεση σχετικά με την υπόθεση τους οι προφυλακισμένοι σύντροφοι Φώτης Δ., Ιάσονας Ρ.

Το συγκεκριμένο κάλεσμα του ανακριτή είναι ακόμη μια κίνηση απο τις δικαστικές αρχές και το κράτος για περαιτέρω εξουθένωση των συντρόφων μας.

Εμείς θα σταθούμε δίπλα τους με την παρουσία μας στα δικαστήρια και δεν πρόκεται να αφήσουμε κανέναν συντροφό μας μόνο του ,στα χέρια του κράτους και των δικαστικών αρχών.

Στηρίζουμε την συγκέντρωση στις φυλακές Αυλώνας απο την Συνέλευση αλληλεγγύης των δύο προφυλακισμένων συντρόφων, Φώτη Δ. Ιάσονα Ρ.

ΟΛΟΙ ΟΛΕΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΚΑΘΕ ΦΥΛΑΚΗΣ

ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΖΙ ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΙΨΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ

ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΛΙΑ.

Αυτοδιαχειριζόμενο στέκι ΑΣΟΕΕ

πηγή : http://athens.indymedia.org/post/1617813/