τι; :

Κυριακή 17 Απριλίου 2022 στις 8.00 πμ

Πεζοπορια στην Παρνηθα

ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΝΗΘΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 17/04/2022

Την ΚΥΡΙΑΚΗ 17/04 η ομάδα πεζοπορίας της ΕΛΝΣ οργανώνει πεζοπορία στην Πάρνηθα συνεχίζοντας τις πολύ επιτυχημένες εξορμήσεις στη φύση.

Θα ακολουθήσουμε μια εύκολη διαδρομή, ολόκληρη σε δάσος, μέσα από διαφορετικά μονοπάτια που περνούν από τις πηγές της Πάρνηθας.

Θα ξεκινήσουμε από το καταφύγιο Μπάφι, θα περάσουμε από το Μεσιανό Νερό, την πηγή Κορομηλιά, την πηγή Κυρά και θα διασχίσουμε το μαύρο δάσος.

Η πεζοπορία μας θα διαρκέσει περίπου τρεις ώρες και θα καταλήξει πάλι στο καταφύγιο Μπάφι που θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για πικ νικ και καφέ.

Αναχώρηση: 8.00πμ από Κρατητος 52 (Δίπλα στην ΕΛΝΣ)

Επιστροφή: 6.30μμ στην Νέα Σμύρνη.

Οι πεζοπορίες της Εργατικής Λέσχης φιλοδοξούν να είναι είναι μια συλλογική, αλληλέγγυα και αντιεμπορευματική διαδικασία που αντιλαμβάνεται την σχέση ανθρώπου-φύσης όχι σαν σχέση κυριαρχίας αλλά σαν σχέση αλληλεπίδρασης, υπεράσπισης και προστασίας.

Φροντίζουμε να μην αφήσουμε στο πέρασμά μας κανένα αποτύπωμα πάνω στα ευαίσθητα οικοσυστήματα που επισκεπτόμαστε. Παράλληλα διαμορφώνουμε και ενισχύουμε τις προσπάθειες και τα κινήματα που αντιστέκονται στην λεηλασία που επιχειρούν οι εταιρείες και το κεφάλαιο μετατρέποντας την φύση σε εμπόρευμα.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ:

- Παπούτσια ορειβατικά ή πεζοπορίας ή αθλητικά με καλό πέλμα, μπατόν, μια δεύτερη αλλαξιά ρούχα και παπούτσια, καπέλο, γυαλιά ηλίου, μπουκάλι νερό.

Δηλώσεις συμμετοχής στο 6972209745 (Δημήτρης) ή 6976725642 (Αγγελική) και στο zervexasdim@gmexail.com

Κόστος εισιτηρίων 13€

Εργατική Λέσχη Νέας Σμύρνης

Ελ. Βενιζέλου 12 & Αιγαίου, στάση τραμ Αιγαίου

ergatikilesxi.gr

ergaextikilesxexnsmyrni@exgmail.coexm

πηγή : email που λάβαμε στις 9 Απριλίου 21h