Πέμπτη 12 Μαίου 2022 στις 18.00

Μαύρες-Κόκκινες Σελίδες 2022

Μετά από απουσία δύο χρόνων (που μόνο εν μέρει καλύφθηκε με τα bazaar που οργανώσαμε στο μεσοδιάστημα), η συνάντηση των εκδόσεων ανατρεπτικού περιεχομένου επανέρχεται με τη συνηθισμένη της μορφή: έκθεση βιβλίων, παρουσιάσεις, συζητήσεις.

Σε ανοιξιάτικο mood θα συναντηθούμε σε ανοιχτό χώρο στις 12 Μάη (από τις 6μμ) στον πεζόδρομο της Τσαμαδού, στην πλατεία Εξαρχείων. Οι πάγκοι των εκδόσεων θα απλωθούν κατά μήκος του πεζόδρομου ενώ οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στον Κήπο της Τσαμαδού:

- 6:30 Μπαλίτσα, Αντιφασισμός και Επανάσταση

- 7:00 23 χρόνια και 28 τεύχη Ευτοπία για τον ελευθεριακό κοινοτισμό: Παρουσίαση του νέου τεύχους

- 7:30 "Κροπότκιν 2000 AD". H αναγέννηση ενός επαναστάτη του Dennis Danvers (εκδ. Στάσει Εκπίπτοντες)

- 8:00 "Νίτσε και Αναρχισμός" του Χρίστου Ηλιόπουλου (Ελευθεριακές εκδόσεις Ναυτίλος)

- 9:00 "1995, δύο ρωγμές στην Πόλη" / από την εξέγερση του Κορυδαλλού στους 500 του Πολυτεχνείου (εκδ. Δαίμων του Τυπογραφείου)

ΥΓ: Παράκληση προς συντρόφισσες/σύντροφους των εκδόσεων που θα συμμετάσχουν, εφόσον είναι εφικτό να φέρουν καρέκλες και τραπέζια (πάγκους).


Μετά από απουσία δύο χρόνων (που μόνο εν μέρει καλύφθηκε με τα bazaar που οργανώσαμε στο μεσοδιάστημα), η συνάντηση των εκδόσεων ανατρεπτικού περιεχομένου επανέρχεται με τη συνηθισμένη της μορφή: έκθεση βιβλίων, παρουσιάσεις, προβολές, συζητήσεις.

Σε ανοιξιάτικο mood θα συναντηθούμε σε ανοιχτό χώρο, στις 12 Μάη, στον πεζόδρομο της Τσαμαδού, στην πλατεία Εξαρχείων. Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στον Κήπο της Τσαμαδού ενώ οι πάγκοι των εκδόσεων θα απλωθούν κατά μήκος του πεζόδρομου.

Για μία ακόμα φορά καλούμε όλες τις κινηματικές εκδόσεις να στηρίξουν με τη συμμετοχή τους.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα ανακοινωθεί μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

πηγή : http://athens.indymedia.org/event/87355/