Κυριακή 24 Απριλίου 2022 στις 14.00

Το οικογενειακό τραπέζι να πεθάνει να ζήσουμε εμείς

Άγιες μέρες έρχονται και δεν θα μπορούσε να λείψει από τα ακουστικά σας το αγαπημένο σας ραδιόφωνο.

Παρασκευή 22.4 στις 20.30 λαιβ αναμετάδοση περιφοράς επιταφίου. Θα κλαίει άραγε ο θεός, πόσα χιλίομετρα θα καλύψει αυτή η πορεία, ποιά καμπάνα χτυπάει πιο δυνατά και ποιός από τους δυο επιταφίους του χωριού είναι καλύτερα στολισμένος; Εδώ θα χρειαστούμε την δική σας προσφορά για να έχουμε συνολικότερη εικόνα από τους επιταφίους σε όλη την επικράτεια, γιατί ως γνωστόν, η αντιπληροφόρηση είναι το όπλο μας.

Σάββατο 23.4 στις 23.00 αναμετάδοση (!!!!!spoiler alert!!!!!) της ανάστασης του μάστερ κυρίου και των επετειακών επεισοδίων που έπονται καθώς έξαλλοι πιστοί εξεγείρονται διεκδικόντας την ουτοπία του άσπαστου αυγού. Κανένα κρεπαρισμένο μαλλί μόνο του στη φλόγα του Άγιου Φωτός.

Κυριακή 24.4 στις 14.00 πανραδιοφωνική χριστιανική χασούρα όσο γυρίζει η σούβλα με τα μανιτάρια, με σουρωμένο γλέντι στον αγιασμένο αέρα της πόλης. Κανένα μόνο του στα χέρια της κρεατοφαγίας, του φασίστα μπάρμπα και της "αντε παιδακι μου ποτε θα μας κανεις εγγόνια" θείας. Το οικογενειακό τραπέζι να πεθάνει να ζήσουμε εμείς.

ΡΩΜΑΙΟΙ ΛΕΡΕΣ, ΑΚΟΜΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ

ΟΙ ΣΟΥΒΛΕΣ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ - ΘΑ ΓΙΝΟΥΝΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΑΡΝΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΣΙΚΙΩΝ