Σάββατο 11 Ιουνίου 2022 στις 20.00

Παρουσίαση δίσκου Moebius από Unwound (αναβολη)

Παρουσίαση δίσκου Moebius από Unwound το Σάββατο 11/6 στη Γεωπονική σχολή Αθηνών στις 20:00, με τους:

aeon

αντίγνωμος

cortés

δύο_μηδέν_δύο_μηδέν

grot.818

κάτω από το γείσο

saiva jr.

sponty.

Τα έσοδα θα διατεθούν για τη δίκη των Ν. Ποργιώτη και Γ. Καλαϊτζίδη που θα γίνει στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων

Στις 21 Μαΐου 2019 πραγματοποιήθηκε παρέμβαση του Ρουβίκωνα με μπογιές στο κτίριο της Βουλής ως συμπαράσταση στην απεργία πείνας του Δ. Κουφοντίνα που διεκδικούσε τις άδειες που δικαιούταν. Για την υπόθεση κατηγορούνται δύο μέλη μας, στα οποία έχει επιβληθεί εγγύηση ύψους 30.000 ευρώ στον καθένα, ενώ η κατηγορία της "πρόκλησης φθοράς σε κτίριο ιδιαίτερα μεγάλης πολιτιστικής αξίας" είναι κακουργηματικού χαρακτήρα, κάτι πρωτοφανές για παρέμβαση με μπογιές, και επισύρει ποινή φυλάκισης από 1 ως 10 χρόνια.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το κράτος και οι μηχανισμοί του σέρνουν μέλη μας σε κακοστημένες δίκες, προσπαθώντας να κάμψουν τη συλλογικότητά μας. Η νομική ακροβασία που χρησιμοποιείται αυτή τη φορά προκειμένου να χαρακτηριστεί μια πολιτική παρέμβαση ως κακούργημα είναι ένας νόμος που θεσπίστηκε για να καταπολεμήσει βασικά την αρχαιοκαπηλία, και ο χαρακτηρισμός ως "μνημείο ιδιαίτερα μεγάλης αξίας" του κτιρίου εντός του οποίου τα τελευταία χρόνια ψηφίστηκαν όλα τα αίσχη που νομιμοποίησαν τη λεηλασία και την ισοπέδωση μιας ολόκληρης κοινωνίας.

Καλούμε όλους και όλες στη Συναυλία Αλληλεγγύης που θα γίνει στις 11 Ιουνίου στη Γεωπονική και επίσης να στηρίξουν με την παρουσία τους στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων (Λουκάρεως) στις 27 Ιουνίου.

πηγή : email που λάβαμε στις 26 Απριλίου 08h