Τρίτη 24 Μαίου 2022 στις 18.00

4 καλέσματα : 1 2 3 4

Συγκέντρωση Αλληλεγγύης στον απεργό πείνας Γιάννη Μιχαηλίδη

ΑΜΕΣΗ ΑΠOΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥ ΠΕΙΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ

ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΕΡΓΟΣ ΠΕΙΝΑΣ ΑΠΟ 23/5/2022

Ο αναρχικός σύντροφος Γιάννης Μιχαηλίδης έχει εκτίσει από τις 29 Δεκεμβρίου 2021, μετά από 8,5 χρόνια κράτησης, τις τυπικές προϋποθέσεις αποφυλάκισης για όλες τις ποινές του. Το δικαστικό συμβούλιο της Άμφισσας ωστόσο αρνείται την αποφυλάκιση του με το πρόσχημα, ότι δεν πληροί τις ουσιαστικές προϋποθέσεις αποφυλάκισης. Αυτή η επιπλέον κράτηση, χρησιμοποιείται κατά το δοκούν από τη δικαστική μαφία για να τιμωρήσει επιλογές και στάσεις αγώνα.

Μετά την πρώτη απόρριψη της αίτησης του για υφ΄ όρων απόλυση το Φεβρουάριο έρχεται η δεύτερη αρνητική εισαγγελική πρόταση, τώρα τον Μάιο, με τους αρμόδιους δικαστές να μην είναι σε θέση να προσδιορίσουν χρονικά την αποφυλάκιση του, ή μάλλον να δηλώνουν, ότι ο σύντροφος θα χρειαστεί να παραμείνει για αόριστο ακόμα χρονικό διάστημα στη φυλακή έως ότου κριθεί με βάση τις ορέξεις τους, ότι δεν αποτελεί πλέον κίνδυνο. Για να δικαιολογηθεί αυτή η επ' αόριστον ομηρία του συντρόφου επιστρατεύεται το πρόσχημα ότι ο κρατούμενος "δεν πληροί τις ουσιαστικές προϋποθέσεις αποφυλάκισης, καθώς συντρέχει κίνδυνος τέλεσης νέων αδικημάτων". Πρόκειται δηλαδή για προληπτική παράταση κράτησης ενός κρατουμένου χωρίς χρονικό ορίζοντα.

Με βάση τον Ποινικό Κώδικα που εφαρμόζεται στην περίπτωση του συντρόφου, όλοι/ες οι κρατούμενοι/ες που έχουν συμπληρώσει τα 3/5 της ποινής τους δικαιούνται την υφ ' όρων αποφυλάκιση τους εφόσον δεν συντρέχουν ενεργές ποινικές υποθέσεις ή ενεργά πειθαρχικά παραπτώματα εντός των σωφρονιστικών καταστημάτων. Η υφ' όρων απόλυση είναι ένα αγωνιστικό κεκτημένο των κρατουμένων. Ένα κεκτημένο που μαζί με κάποια άλλα λίγα, όπως οι ολιγοήμερες άδειες, κερδήθηκαν την εποχή του σκληρού καθεστώτος εγκλεισμού και των αιματηρών εξεγέρσεων στις φυλακές.

Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΚΕΨΗΣ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΤΤΗΘΕΙ

Αυτή την στιγμή στο πρόσωπο του Γιάννη εφαρμόζεται το πιο απεχθές και οργουελικό πρόσωπο της αστικής δικαιοσύνης. Πίσω από την δημιουργική ασάφεια των ουσιαστικών προϋποθέσεων κρύβεται η αστυνομία σκέψης των δικαστών και των εισαγγελέων, οι οποίοι τιμωρούν τους κρατούμενους όχι για τα ποινικά αδικήματα, που διαπράξανε αλλά για αυτά που φαντάζονται οι ίδιοι, ότι ίσως διαπράξουν σε κάποιο αόριστο μέλλον. Αυτού του είδους η υποκειμενική κρίση πάντα εξαντλείται και εφαρμόζεται εναντίων των πολιτικών αντιπάλων του κράτους και όσων κρατούμενων διατηρούν ένα αγωνιστικό φρόνημα. Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που κρατούμενοι έχουν συμπληρώσει την ποινή που τους έχει επιβληθεί, έχουν υπογράψει για την υπό όρους αποφυλάκιση τους, και περιμένουν να αποφασίσει θετικά κάποιο συμβούλιο αναστολών, μήνες ή και χρόνια, χωρίς να υπάρχει κανένας απτός λόγος απόρριψης πέραν της ύπαρξης μιας αστυνομίας σκέψης που στο όνομα της φαντασίας της προστάζει : "απορρίπτεται" - «είστε επικίνδυνος για αυτά που σκέφτομαι ότι ίσως διαπράξετε» Αυτού του είδους η προληπτική κράτηση αποτελεί επί της ουσίας τμήμα του καθεστώτος εξαίρεσης το οποίο έχει συγκεκριμένες στοχεύσεις και οικοδομείται για να τσακίσει τους αμετανόητους πολιτικούς κρατούμενους/ες καθώς και όσους κρατούμενους/ες αρνούνται να συμβιβαστούν με τις κρατικές προσταγές εντός των "σωφρονιστικών" ιδρυμάτων.

Γνωρίζουμε, ότι οι αμετανόητοι πολιτικοί αντίπαλοι του καθεστώτος δέχονται όλο το μένος και την εκδικητικότητα του κρατικού μηχανισμού. Εφαρμόζονται σε βάρος τους ειδικοί νόμοι, ειδικά καθεστώτα κράτησης, ειδικές δίκες. Είναι αποδέκτες κάθε είδους δικαστικών πραξικοπημάτων και μεθοδεύσεων. Η αμετανόητη στάση τους, η αντίσταση που διεξάγουν με απεργίες πείνας, με αγωνιστικές κινητοποιήσεις, με πολιτικές παρεμβάσεις, με αποδράσεις, αποτελούν αυτό ακριβώς που θέλουν να τσακίσουν τα κράτη μέσω των αντιτρομοκρατικών τους νομοθεσιών και με τις απαιτήσεις τους για δηλώσεις μετάνοιας. Το παράδειγμα του συνεχή αγώνα και της αντίστασης σε κάθε συνθήκη παρά το κόστος. Την πολιτική επιλογή ότι ο αγώνας δεν είναι μάταιος αλλά αναγκαίος και συνεχίζεται ακόμα και μέσα από τις φυλακές. Γι' αυτό και είναι αξιοθαύμαστη η στάση του συντρόφου στο πρώτο συμβούλιο που εξέταζε την υπό όρους αποφυλάκιση του. Συγκεκριμένα, η πρώτη απορριπτική πρόταση που έλαβε ο σύντροφος συνοδευόταν από το σκεπτικό των δικαστών, ότι δικαιολόγησε την πράξη της ληστείας γενικώς και αορίστως καθώς και ότι η « καλή διαγωγή » που έχει επιδείξει μετά τη σύλληψή του είναι προσχηματική. Όσον αφορά το δεύτερο σκέλος του σκεπτικού, αποτελεί ένα ξεκάθαρο παράδειγμα δικαστικής αυθαιρεσίας, αφού όλο το σκεπτικό βασίζεται σε υποκειμενικές κρίσεις. Όσον αφορά το πρώτο σκέλος του σκεπτικού των δικαστών, ο σύντροφος ήταν συγκεκριμένος ως προς αυτό και διαχώρισε ηθικά τη στοχευμένη ληστεία τράπεζας και τις μη στοχευμένες ληστείες όπως π.χ. περαστικών ανθρώπων. Οι απαλλοτριώσεις τραπεζών αποτελούν μία συνειδητή πολιτική επιλογή, που αποτελεί διαχρονικό εργαλείο αγώνα των επαναστατικών κινημάτων και ως τέτοια οφείλουμε να τη στηρίξουμε. Απέναντι σε κάθε απόπειρα να αποσπάσουν δήλωση μετάνοιας, ο σύντροφος στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και των επιλογών του και δήλωσε το αυτονόητο. Ότι το να ληστεύεις τους ναούς του χρήματος δεν είναι έγκλημα ηθικά και δεν τίθεται ζήτημα «σωφρονισμού» ως προς αυτό. Ληστές είναι τα κράτη και οι καπιταλιστές.

Για αυτό θεωρούν επικίνδυνο το σύντροφο Γιάννη Μιχαηλίδη. Επειδή συμμετείχε από νεαρή ηλικία σε αναρχικές μαθητικές ομάδες, επειδή συμμετείχε στις αντιπολεμικές/ αντικρατικές / αντικαπιταλιστικές διαδηλώσεις εκείνης της περιόδου και είχε συλληφθεί κατά την διάρκεια των συγκρούσεων. Επειδή συμμετείχε στους φοιτητικούς αγώνες του 2006-2007 ενάντια στην εκπαιδευτική αναδιάρθρωση, επειδή αγωνίστηκε ενάντια στην λεηλασία της φύσης και είχε συλληφθεί για την παρέμβαση στο καζίνο της Πάρνηθας το 2007, επειδή αποτέλεσε αναπόσπαστο κομμάτι της εξέγερσης του Δεκέμβρη, επειδή ήταν παρών στις μάχες ενάντια στα μνημόνια. Επειδή απαλλοτρίωσε τα ματωμένο πλούτη των τραπεζών. Επειδή σε όλη του την ζωή παραμένει αταλάντευτα αφοσιωμένος στο όραμα της ανατροπής κράτους και κεφαλαίου από αναρχική σκοπιά. Επειδή επί έντεκα χρόνια, είτε ως καταζητούμενος είτε ως κρατούμενος, κράτησε μια αγωνιστική - μαχητική στάση απέναντι στο αστυνομικό-δικαστικό σύμπλεγμα, την υλική έκφραση της κρατικής τρομοκρατίας. Γιατί ποτέ του δε λύγισε, δε μετανόησε, δεν επέλεξε τον εύκολο δρόμο της ρουφιανιάς και της αναξιοπρέπειας.

Η ΑΣΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΔΑΓΚΩΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΞΥΠΟΛΥΤΟΥΣ

Είναι επικίνδυνος επειδή δεν εμπλέκεται με το εφοπλιστικό κεφάλαιο που λειτουργεί ως βαποράκι καρτέλ μεταφέροντας τόνους ηρωίνης (NOOR1), επειδή δεν είναι μια προσωπικότητα του καλλιτεχνικού στερεώματος που εκμεταλλεύεται εξουσία και επιρροή για να βιάζει σώματα και ψυχές ανθρώπων (Λιγνάδης), επειδή δεν αποτελεί κάποιο επιφανές διεφθαρμένο στέλεχος κάποιας πολυεθνικής ή κάποιου πολιτικού κόμματος (Energa, Novartis, Siemens). Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η αστική δικαιοσύνη έχει προσήλωση στην "τήρηση των δικαιωμάτων" των κρατουμένων και επιδεικνύει ανθρωπιστικές ευαισθησίες όταν πρόκειται για τα δικά της παιδιά. Ο κατάλογος των δικών τους ανθρώπων που ξεγλίστρησαν ανώδυνα από τα δίχτυα που στήνει η δικαιοσύνη είναι χωρίς τέλος. Η αποφυλάκιση του αμετανόητου Κορκονέα, οι αποφυλακίσεις των μελών της χρυσής αυγής, η πολιτική κάλυψη στους μπάτσους δολοφόνους του Νίκου Σαμπάνη και η εισαγγελική πρόταση παρωδία που συγκαλύπτει τους μεγαλοεπιχειρηματίες βιαστές της Γεωργίας Μπίκα μας δείχνουν, ότι δε θα μπορούσε να είναι αλλιώς, αφού αναγνωρίζουμε στο πρόσωπο της αστικής δικαιοσύνης έναν από τους βασικούς πυλώνες του κράτους.

Σε μια περίοδο όπου η δομική κρίση του καπιταλισμού βαθαίνει και οι πολεμικές συγκρούσεις επεκτείνονται πλέον και σε ευρωπαϊκό έδαφος, οι στρατηγικές προληπτικής αντιεξέγερσης αποτελούν την πολεμική προετοιμασία για την αντιμετώπιση των κοινωνικών- ταξικών αντιστάσεων. Στο μέτωπο της ποινικής καταστολής, οι ποινικοί κώδικες αυστηροποιούνται ενώ το καθεστώς εξαίρεσης για όλους τους πολιτικούς κρατούμενους συνεχίζει να βαθαίνει και να οξύνεται. Το αίτημα του συντρόφου για την άμεση αποφυλάκιση του αποτελεί έναν αγώνα για να σπάσει η εκδικητική πρακτική του προληπτικού εγκλεισμού και αποκτάει ειδικό βάρος γιατί οι πολιτικοί κρατούμενοι λόγω των πολιτικών επιλογών τους, είναι η προμετωπίδα του κοινωνικού - ταξικού πολέμου. Ο αγώνας του συντρόφου για την αποφυλάκιση του δεν είναι επομένως ένας στενός αγώνας, που αφορά τον ίδιο αποκλειστικά. Είναι μια αγωνιστική επιλογή συνολικά ενάντια σε ένα καθεστώς εξαίρεσης που επιβάλλεται αυθαίρετα και καταχρηστικά απέναντι σε κάθε κρατούμενο που έχει μια αξιοπρεπή στάση αλλά και πιο ειδικά ενάντια στο καθεστώς εξαίρεσης εις βάρος πολιτικών κρατουμένων, αναρχικών ή κομμουνιστών.

Είναι αναπόσπαστο κομμάτι του αγώνα για έναν κόσμο χωρίς φυλακές και συρματοπλέγματα, χωρίς σύνορα και στρατόπεδα συγκέντρωσης, χωρίς την λεηλασία και την καταστροφή του πλανήτη από τις πολυεθνικές, χωρίς ταξική εκμετάλλευση, χωρίς φτωχούς και πλούσιους, χωρίς έμφυλη και φυλετική καταπίεση.Για αυτό τον κόσμο αγωνιζόμαστε, για αυτό τον κόσμο αγωνίζεται ο σύντροφος μέσα από την απεργία πείνας που διεξάγει.

Να αγωνιστούμε και να διεκδικήσουμε από κοινού με όλες μας τις δυνάμεις την αποφυλάκιση του συντρόφου.

Να στήσουμε αναχώματα απέναντι στην απόπειρα εξόντωσης του απεργού πείνας.

Η ΕΠ ΑΟΡΙΣΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥ ΠΕΙΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΤΕΙ ΑΜΕΣΑ

ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥ ΠΕΙΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ

κάλεσμα : Συνέλευση αλληλεγγύης στον αναρχικό απεργό πείνας Γιάννη Μιχαηλίδη

πηγή : http://athens.indymedia.org/event/87701/


1 2 3 4

Συγκέντρωση Αλληλεγγύης στον Απεργό Πείνας Γιάννη Μιχαηλίδη - Τρίτη 24/5/2022 18.00 Προπύλαια

κάλεσμα : Ταμείο Αλληλεγγύης Φυλακισμένων και Διωκόμενων Αγωνιστών

Ο σύντροφος Γιάννης Μιχαηλίδης, έγκλειστος στα κελιά της δημοκρατίας από το 2013, βρίσκεται για μία ακόμη φορά σε ένα καθεστώς ιδιότυπης δικονομικής ομηρίας. Ενώ, μετά τη συγχώνευση των ποινών του και την έκτιση της ποινής για την απόδρασή του, θεμελίωσε το δικαίωμα να αποφυλακιστεί υπό όρους, όπως ρητά προβλέπουν οι δικοί τους νόμοι, το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο απέρριψε την αίτησή του, με ένα βούλευμα που ξεκάθαρα αποτυπώνει την εκδικητική στάση που έχουν ήδη αποφασίσει να τηρήσουν οι δικαστές απέναντί του.

Η άρνηση του συντρόφου να εκφράσει την πολυπόθητη για αυτούς δήλωση μετάνοιας για την πράξη της ληστείας για την οποία καταδικάστηκε ότι τέλεσε στο διάστημα που βρισκόταν δραπέτης, χρησιμοποιείται για ακόμη μία φορά ως υποτιθέμενο, αυθαίρετο νομικό επιχείρημα (το οποίο όμως δεν προβλέπεται καν από το νόμο) για να δικαιολογήσουν την παράταση του εγκλεισμού του συντρόφου.

Η επιμονή αυτή εκδηλώνει την εκδικητική εμμονή των αρχών απέναντι στο Γιάννη, για την αμετανόητη στάση που έχει τηρήσει σε όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στο στόχαστρο της κρατικής καταστολής και σε όλες τις συνθήκες που βρέθηκε (φυγοδικίας, κράτησης, απόδρασης). Η συνέπειά του να υποστηρίζει μέχρι τέλους κάθε φορά την επιλογή της μη υποταγής, τον φέρνει και πάλι ενώπιον της εφαρμογής εις βάρος του ενός κατασταλτικου πλαισιου, αυτή τη φορά με τη μορφή επιβολής εγκλεισμού με αόριστο χρόνο λήξης, αφού με την απόρριψη της αίτησης για υφ' όρων απόλυση από το συμβούλιο, μένει ασαφές και επικίνδυνα αόριστο το πόσα χρόνια τελικά χρειάζεται να παραμείνει κάποιος αιχμάλωτος στα κελιά της δημοκρατίας, για να θεωρηθεί ότι η δικαιοσύνη και ο σωφρονισμός πέτυχαν το «έργο τους».

Υπό αυτές τις συνθήκες ο σύντροφός μας αποφάσισε να προχωρήσει στο έσχατο μέσο αγώνα βάζοντας σε ομηρία το σώμα και τη ζωή του, την ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ. Από τη Δευτέρα 23/5 ο Γιάννης αρνείται την πρόσληψη τροφής διεκδικώντας να γίνει δεκτό το νέο αίτημα για άμεση αποφυλάκιση του.

Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στο σύντροφό μας, στις επιλογές που ακολούθησε και στη μάχη του ενάντια στη νέα ιδιότυπη κατασταλτική μέγγενη που τον έχουν ρίξει. Απέναντι στην εκδικητική μανία των αρχών, θα μας βρουν αδιαπραγματευτα δίπλα στον Γιαννη, που μετα από 11 χρόνια συνεπούς και αμετανόητου αγώνα, βάζει ανάχωμα την ίδια του τη ζωή, αρνούμενος να υποχωρήσει στιγμή στον αγώνα του για ελευθερία.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ

ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ

ΟΛΟΙ/ΕΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ 18:00 ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 24/5


1 2 3 4

Κάλεσμα στην Συγκέντρωση Αλληλεγγύης στον Απεργό Πείνας Γιάννη Μιχαηλίδη

"Γιατί δεν ζητάω το ενδιαφέρον κανενός ως θύμα της κρατικής καταστολής, αλλά ως ενεργό κοινωνικά και πολιτικά υποκείμενο που θεωρώ τη συνθήκη της αιχμαλωσίας μου ως κομμάτι της επίθεσης του κράτους και του κεφαλαίου σε όσους συνειδητά τάσσονται εναντίον τους." Γιάννης Μιχαηλίδης, προληπτικά αιχμάλωτος στις φυλακές Μαλανδρίνου 23/5/2022

Σήμερα 23/5/2022 ο σύντροφος Γιάννης Μιχαηλίδης ξεκινάει απεργία πείνας με αίτημα την αποφυλάκισή του ενώ βρίσκεται ήδη 5 μήνες προληπτικτά έγκλειστος, μιας και πληροί τις τυπικές προϋπόθεσεις αποφυλάκισης του. Ο Γιάννης ύστερα από 8.5 χρόνια εντός φυλακών και μετά από την κατάθεσή του για υφ όρων αποφυλάκιση κρίνεται από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Άμφισσας ως "επικίνδυνος για τέλεση νέων αδικημάτων". Έτσι με πρόσχημα ότι δεν πληροί τις ουσιαστικές προϋποθέσεις αποφυλάκισης παρατείνεται η αιχμαλωσία του επ'αόριστον. Θέτοντας το σώμα του ανάχωμα στην τακτική του προληπτικού εγκλεισμού που το δικαστικό σύστημα εκδικητικά δοκιμάζει πάνω του, ο σύντροφος στηρίζει αμετανόητα τις επιλογές του. Επιλογές που προτάσσουν εναν κοσμο ισοτητας, ελευθερίας και αλληλεγγύης.

Στεκόμαστε δίπλα στον αγώνα του συντρόφου, από την αρχή μέχρι το τέλος ακολουθώντας τον σε κάθε βήμα με πρόταγμα την αλληλεγγύη και τη συντροφικότητα.

Στηρίζουμε την συγκέντρωση-μικροφωνική αλληλεγγύης που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 24/05 στις 18:00 στα Προπύλαια.

Συνέλευση Αλληλεγγύης στους φυλακισμένους, φυγόδικους και διωκόμενους αγωνιστές

πηγή : http://athens.indymedia.org/event/87710/


1 2 3 4

Κάλεσμα στην συγκέντρωση αλληλεγγύης στον απεργό πείνας Γιάννη Μιχαηλίδη

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΝ ΑΠΕΡΓΟ ΠΕΙΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ

ΤΡΙΤΗ 24/5/2022, 18:00 ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ

Ο αναρχικός κρατούμενος Γιάννης Μιχαηλίδης βρίσκεται έγκλειστος στα σωφρονιστικά κάτεργα πάνω από 8,5 χρόνια. Ενώ έχει εκτίσει τις ποινές που του έχουν επιβληθεί όπως και την ποινή της απόδρασης στο σύνολό της, και με βάση τους νόμους δικαιούται να αποφυλακιστεί, το δικαστικό συμβούλιο της Άμφισσας απέρριψε πρώτη φορά τον Φεβρουάριο την αίτηση αποφυλάκισής του και την δεύτερη φορά τον Μάιο.

Η αμετανόητη στάση του συντρόφου, η συνέπεια στον αγώνα για την ανατροπή του εκμεταλλευτικού συστήματος, υπερασπιζόμενος τις ιδέες του απέναντι στις συκοφαντίες και στις "μηχανορραφίες" της αστικής δικαιοσύνης οδηγεί το κράτος και τους μηχανισμούς του σε μια εκδικητική συμπεριφορά απέναντί του.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η μετάνοια αποτελεί το βασικό στοιχείο εκβιασμού ώστε το σύστημα να μην απελευθερώσει έναν κομμουνιστή ή αναρχικό από τα δεσμά της αιχμαλωσίας.

Η υφ' όρων απόλυση, οι ολιγοήμερες άδειες είναι κάποια από τα με αγώνες κεκτημένα των κρατουμένων που όπως φαίνεται σε ακόμα μια περίπτωση εργαλειοποιείται από τους κρατικούς μηχανισμούς με την χρήση τους να είναι επιλεκτική. Ο αγώνας του συντρόφου δεν είναι αγώνας που αφορά μόνο τον ίδιο. Είναι ένας αγώνας ενάντια σε κάθε καθεστώς εξαίρεσης εις βάρος πολιτικών κρατουμένων.

Γι' αυτό και εμείς πρέπει να σταθούμε πλάι σε κάθε σύντροφο, υψώνοντας ένα τοίχος αλληλεγγύης απέναντι στο αστικό κράτος και στους μηχανισμούς του που θέλει τους αγωνιζόμενους με σκυφτό το κεφάλι.

Σήμερα Τρίτη 24/05 στις 18:00 στα Προπύλαια στηρίζουμε την συγκέντρωση-μικροφωνική αλληλεγγύης που θα πραγματοποιηθεί για τον σύντροφο Γιάννη Μιχαηλίδη.

ΑΜΕΣΗ ΑΠOΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥ ΠΕΙΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ

ΜΑΣ ΤΡΟΜΟΚΑΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΤΑΧΘΟΥΜΕ, ΜΕ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΞΑΙΡΕΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ

ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Τ-34

πηγή : http://athens.indymedia.org/post/1618769/