Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022 στις 20.30

Live για την οικονομική ενίσχυση του Παρατηρητηρίου

Με στόχο την προώθηση της ελευθερίας επιλογής, που συνιστά θεμέλιο λίθο της άσκησης των δικαιωμάτων των χρηστών ψυχιατρικών υπηρεσιών, το Παρατηρητήριο για τα Δικαιώματα στον χώρο της Ψυχικής υγείας αναζητεί και προωθεί εναλλακτικούς τρόπους αντιμετώπισης του ψυχικού πόνου μέσω (α) συλλογής σχετικού ενημερωτικού υλικού και ανάρτησής του στην ιστοσελίδα του Παρατηρητηρίου (https://paratiritiriopsy.com/) (β) οργάνωσης εκδηλώσεων (γ) αναζήτησης, προώθησης και ίδρυσης διαθέσιμων εναλλακτικών πρακτικών στον Ελλαδικό χώρο.

Το Παρατηρητήριο, χάριν και στην υποστήριξη των φίλων του (μέσω του crowdfunding) κατάφερε τον Οκτώβρη του 2021 να μεταφερθεί σε νέο χώρο στην Ολύμπου, Θεσσαλονίκη. Ο χώρος είναι διαρκώς υπό διαμόρφωση, αλλά είναι ήδη κατάλληλος για να κάνουμε το πρώτο μας Live, τόσο για λόγους οικονομικής ενίσχυσης, όσο και για να ξαναβρεθούμε μεταξύ μας, τα μέλη και τα μέλη των ομάδων, αλλά και με τους φίλους, υποστηρικτές και συνεργάτες μας.

Μαζί μας θα είναι οι Πανορμίτης Μπούμπας (βιολί, φωνή) και Λευτέρης Ναβροζίδης (ούτι) που θα ερμηνεύσουν τραγούδια του καφέ αμάν, του προπολεμικού αστικού λαϊκού, νησιώτικα και παραδοσιακά, καθώς και προσωπικές συνθέσεις.

Θα χαρούμε πολύ να ξανασυναντηθούμε μετά από καιρό και να ακούσουμε μουσική, να τα πούμε και να διασκεδάσουμε!

Η είσοδος θα είναι δωρεάν, όπως και όλες οι δράσεις του Παρατηρητηρίου.

Το Παρατηρητήριο δεν επιχορηγείται από πουθενά. Στηρίζεται αποκλειστικά στις συνδρομές των μελών του. Τα έσοδα από το εκπαιδευτικό πρόγραμμα που παραδίδει τα τελευταία 4 χρόνια συγκεντρώνονται για αποκλειστική χρήση για την υποστήριξη καταγγελιών ή συνοδειών ανθρώπων σε κρίση και των οικογενειών τους.

Τηλέφωνο : 6949500133 Email: paraextiritiriexopsy@yahexoo.com

πηγή : https://www.facebook.com/events/5558923494391…
πηγή : email που λάβαμε στις 30 Μαΐου 14h