Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022 στις 22.30

Psychedelic Rooftop Rave

Παρασκευή 17/6/2022, 22:00 - Psychedelic Rooftop Rave

Η αναζήτηση των στιγμών και των τόπων, της μουσικής και των ανθρώπων που μπορούν να δημιουργούν συνταρακτικά περιβάλλοντα ελευθερίας πιστεύουμε πως είναι καθοριστική. Μπορούμε να κάτσουμε σπίτι με τους αγαπημένους μας και απλά να πεθάνουμε από ανία μπροστά στην τηλεόραση παρακολουθώντας διάφορους γελοίους να συνομιλούν και να διαγωνίζονται μεταξύ τους, απολαμβάνοντας την σκλαβιά μας. Ή μπορούμε να συμπαρασύρουμε τους αγαπημένους μας ανθρώπους (ανεξαρτήτως ηλικίας) στην αναζήτηση και την διεκδίκηση μιας εμπειρίας που μεταμορφώνει τον εαυτό και τους άλλους. Υπό αυτή την έννοια, η δημιουργία καταστάσεων στις οποίες έλκουμε ο ένας τον άλλο μέσα σε ουτοπικές εφήμερες ζώνες είναι υπόθεση και ευθύνη όλων μας.

Πολύ περισσότερο στην συγκεκριμένη βραδιά συναντιόμαστε για να βοηθήσουμε τον φίλο μας και σύντροφο μας Ο.Μ. να καλύψει τα δυσβάσταχτα έξοδα της εγχείρησης του, να σταθεί πάλι μαζί μας στις εκδηλώσεις, τις διαδηλώσεις και τα κοινωνικά κέντρα που υπερασπιζόμαστε τόσα χρόνια μαζί του.

Iraklis Mindphaser
Crystal Zero
Uma Alma
Junior X
Raman

+ visual art
by Void Optical Art Laboratories

ΚΕΝΟ ΔΙΚΤΥΟ http://voidnetwork.gr/

PSYCHEDELIC Rooftop Rave

στην ταράτσα του Ελεύθερου Αυτοδιαχειριζόμενο Θεάτρου ΕΜΠΡΟΣ
(Ρ. Παλαμήδη 2- Ψυρρή)

Είσοδος Ελεύθερη- βίαιες, παραβιαστικές, ρατσιστικές ή ομοφοβικές συμπεριφορές δεν θα γίνουν ανεκτές- σε περίπτωση που πέσει στην αντίληψη σας οποιαδήποτε ανάλογη συμπεριφορά ενημερώστε το μπαρ της εκδήλωσης

πηγή : https://www.embros.gr/paraskeyh-17-6-2022-22-…