Σάββατο 25 Ιουνίου 2022 στις 21.00

τριήμερο στο στέκι [πίσω από τη θεολογική]

Επειδή είναι καλό να σπάει η μονοτονία της εξεταστικής και των υποχρεώσεων, το στέκι του ΝΑΡ (πίσω από τη θεολογική) οργανώνει πολιτικό και πολιτιστικό τριήμερο εκδηλώσεων, επετειακών event και τουρνουά ποδοσφαίρου!

Ξεκινάμε δυναμικά την Παρασκευή 24 Ιουνίου με αντιπολεμική εκδήλωση στις 19:30 που διοργανώνει η πρωτοβουλία για ένα σύγχρονο κομμουνιστικό πρόγραμμα και κόμμα, με τίτλο «Πόλεμος, η γύμνια του καπιταλισμού, όψη της γενικευμένης κρίσης του», με ομιλητές τον Περικλή Παυλίδη και τον Γιώργο Κρεασίδη. Θα ακολουθήσει ρεμπέτικο γλέντι με τους: Σερέτη Παναγιώτη στο τραγούδι, Νερατζάκη Γιώργο στην κιθάρα και Τσίπο Γιάννη στο μπουζούκι!

Επόμενος σταθμός το Σάββατο 25 Ιουνίου στις 21:00, όπου θα πραγματοποιηθεί επετειακό event 10 χρόνων του για μια χούφτα μαθήματα. Έπειτα θα ακολουθήσει live από το πρότζεκτ Selanik Turbo Bend, με τους: Laurent Clouet στο σαξόφωνο, Θάνο Γκουντάνο στην ηλ. κιθάρα και Φοίβο Αποστολίδη στα κρουστά. Πρόκειται για ένα πρότζεκτ που μελετά παλιές και νέες τάσεις στην χορευτική μουσική των roma της ευρύτερης περιοχής των βαλκανίων, παρουσιάζοντάς την με έντονα αυτοσχεδιαστικά στοιχεία, ανοιχτές φόρμες και νέους ήχους, διατηρώντας ταυτόχρονα την προσέγγιση στις υπάρχουσες ρίζες του ιδιαίτερου αυτού μουσικού πλαισίου.

Τελευταία ημέρα του τριημέρου, Κυριακή 26 Ιουνίου, θα γίνει το 4ο αντιφασιστικό τουρνουά ποδοσφαίρου, στις 14:00 στα γρασίδια της Φιλοσοφικής, μετά της καθιερωμένης ψησιματικής!

Σας περιμένουμε λοιπόν όλους και όλες, για ένα καλοκαίρι γεμάτο από πλούσιες πολιτικές συζητήσεις και ανατρεπτική πολιτισμική κουλτούρα.

event στο FB: https://fb.me/e/1B3LXIuv7

πηγή : email που λάβαμε στις 17 Ιουνίου 13h