Σάββατο 2 Ιουλίου 2022 στις 19.00

9 Χρονια καταληψη - 9 χρονια α.σ. καρδιτσας

9 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗ - 9 ΧΡΟΝΙΑ Α.Σ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ , ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 1,2,3 ΙΟΥΛΗ 2022

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ, ΤΑ ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑΤΑ & ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

Παρασκευή, 01/07

20.00:
Προβολή του ντοκιμαντέρ ''À la fin des nuits'' (Στο τέλος της νύχτας), μια ταινία για την DIY νοοτροπία μέσα από τα μάτια των Κrav Βoca. Θα ακολουθήσει συζήτηση.

22.00:
DIY Hip Hop Live με PAWAKSSKIIxSAYATAN (Αθήνα), KURZ (από τον κάμπο), Ραπτσουρ Κολλεκτιβ (Λειβαδιά ), Τέχνη Γειτονιάς (Λάρισα) και GUS (Αθήνα).

Σάββατο 02/07

19.00:
Εκδήλωση/Παρουσίαση του βιβλίου ''Θέσεις και προβληματισμοί για την υπεράσπιση των βουνών από την πράσινη ενεργειακή λαίλαπα'' από τη ''Συνέλευση για την υπεράσπιση των βουνών''. Θα ακολουθήσει συζήτηση με τη συμμετοχή της Ανοιχτής Συνέλευσης Ενάντια στην Πράσινη Ανάπτυξη και τα Αιολικά στα Άγραφα.

22.00:
DIY Punk Live με Bait (Ισπανία), Kpax! (Σερβία), Καταχνιά (Θεσσαλονίκη), Neo Teras (Αθήνα) και Nuru (Ιωάννινα).

Κυριακή 03/07

19.00:
Εκδήλωση/Συζήτηση: Πανεπιστημιακό άσυλο, καταλήψεις και κοινωνικοταξική καταστολή. Με τη συμμετοχή του CopWatchGr και της Συνέλευσης Κατειλημμένων Προσφυγικών.

22.00:
COCKTAIL BAR & Dj set με Thung_fu (afrobeat, hiphop, raggamuffin, dub).

Σε όλο το τριήμερο θα λειτουργεί bar από της 19:00. Στο χώρο θα υπάρχει κινηματικό βιβλιοπωλείο, μπροσούρες, εφημερίδες και distro.

Φασιστικές, ρατσιστικές, σεξιστικές, ομοφοβικές και λοιπές εξουσιαστικές συμπεριφορές δεν έχουν καμία θέση στον χώρο μας.

Τα έσοδα θα διατεθούν για δικαστικά έξοδα, πρόστιμα και την ενίσχυση της κατάληψης.

πηγή : email που λάβαμε στις 20 Ιουνίου 12h