Τρίτη 28 Ιουνίου 2022 στις 20.00

Συνέλευση για τη διοργάνωση κεντρικής πορείας ... Αλληλεγγύης στο Γ.Μιχαηλίδη

Συνέλευση για τη διοργάνωση κεντρικής πορείας στα πλαίσια της 3ης Πανελλαδικής μέρας Δράσης και Αλληλεγγύης στον απεργό πείνας Γ.Μιχαηλίδη

Την Τρίτη 28/6 στις 20:00 στην ΑΣΟΕΕ καλούμε σε ανοιχτή συνέλευση για τη διοργάνωση κεντρικής πορείας στα πλαίσια της 3ης Πανελλαδικής μέρας Δράσης και Αλληλεγγύης στον αναρχικό απεργό πείνας από 23/5 Γιάννη Μιχαηλίδη.

Ως μέρα ορίστηκε η Πέμπτη 30/6, όταν ο σύντροφος θα έχει φτάσει τις 39 μέρες απεργίας πείνας. Είναι σημαντικό ως κίνημα να διεκδικήσουμε το δρόμο για ακόμη μία φορά σε σύντομο χρονικό διάστημα και γι' αυτό προκρίνουμε τη διοργάνωση κεντρικής πορείας.

Επομένως, καλούμε όλο τον κόσμο του κινήματος, τους συντρόφους και τις συντρόφισσες αλλά και κάθε προοδευτικό άνθρωπο που αναγνωρίζει στο πρόσωπο του Γιάννη τη συνέπεια, την αγωνιστικότητα και την ειλικρίνεια που τον διέπουν να σταθούν ανάχωμα στην επ' αόριστον φυλάκιση του. Να ασκήσουμε πίεση και να διεκδικήσουμε από κοινού με όλες μας τις δυνάμεις την απελευθέρωση του από τα κάτεργα της αστικής δικαιοσύνης.

Θεματικές :

  • Διοργάνωση κεντρικής πορείας στα Προπύλαια την Πέμπτη 30/6 στις 19:00

ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ

Ενάντια στο καθεστώς εξαίρεσης των πολιτικών κρατουμένων

Συνέλευση αλληλεγγύης στον αναρχικό απεργό πείνας Γιάννη Μιχαηλίδη

mail της συνέλευσης : mihaexllil@risexeup.net

πηγή : http://athens.indymedia.org/event/88099/