Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011 στις 13.00

Συνέλευση της κατάληψης του Πολυτεχνείου Κρήτης

Χθές Παρασκευή 21/10 πριν την συνέλευση του ενιαίου συλλόγου ορισμένοι φοιτητές και άνθρωποι που δεν βλέπουν την πραγματικότητα με κομματικά ματομπούκαλα αποφάσισαν να απαίτησουν δυναμικά να φύγει το ΚΚΕ απο την κατάληψη και την διαδικασία λόγω των γεγονότων της 20ής Οκτώβρη, των ψηφισμάτων που μοίραζε, του τραμπουκισμού συντρόφων από το αυτοδιαχειριζόμενο στέκι του Π.Κ. απο ΚΝίτες και της προκλητικής στάσης τους μέσα στον χώρο της συνέλευσης και του κατηλειμένου πολυτεχνείου.

Πριν ξεκινήσει η διαδικασία οι σύντροφοι θέλοντας να πιάσουν θέσεις μπήκαν δυναμικά στο αμφιθέατρο χωρίς όμως να σημειωθεί καμία επαφή με τους ΚΝίτες, ούτε καν φραστική αντιπαράθεση, αυτοί όμως αλαλάζοντας και τρομοκρατημένοι λες και είδαν τον νεκρό Τρότσκι να μπαίνει στην αίθουσα τα μάζεψαν άρον άρον, πήραν τα παλούκια τους και ταμπουρώθηκαν σε ένα απόμερο σημείο περιμένοντας ενισχύσεις με τους καθοδηγητές τους να καταφθάνουν μετά απο 5 λεπτά. (!) Έτσι αποχώρησαν τελικά απο την συνέλευση και τη κατάληψη αφού κάποιοι απο τις παρατάξεις φρόντισαν να τους συμβουλεύσουν να φύγουν επειδή δεν θέλουν επεισόδια και "ανοιγμένα κεφάλια" με την παρουσία του ΚΚΕ την δεδομένη χρονική στιγμή ενοχλεί πολύ τον ελεύθερα σκεπτόμενο κόσμο που ήρθε να στηρίξει την κατάληψη. Οι σύντροφοι ξεκαθάρισαν δημόσια σε όλο το αμφιθέατρο πως προφανώς και δεν θέλουν να σπάσει η συνέλευση ή να επηρεαστεί η κατάληψη και έθεσαν την προβληματική πως ενώ χωρίς να έχει γίνει κάτι σημαντικό ματαιώνεται η συνέλευση. Στη συνέχεια το πράγμα κόλλησε στα γραφειοκρατικά με κάποιους απο τις παρατάξεις που για τους δικούς τους λόγους ήθελαν τους ΚΝίτες στη συνέλευση και αποφασίστηκε να πάρει αναβολή. Τώρα βγάζουν ανακοινώσεις για βία και λένε γκεμπελίστικα ψέματα τύπου προπηλακισμών και σφυριών κλασσικά παραδείγματα της κονσερβοποιημένης προπαγάνδας τους. Εξάλλου είναι γνωστό πως οι "αυτοαποκαλούμενοι αντιεξουσιαστές και ο θίασος τους" είναι που στηρίζουν τις συνελεύσεις και τις καταλήψεις και όχι οι ΚΝίτες που θέλουν να τις σπάνε και δεν τις αναγνωρίζουν.

Η κατάληψη του Πολυτεχνείου Κρήτης συνεχίζεται μέχρι την Τρίτη και έτσι η συνέλευση πάει εξαναβολής την Τρίτη 25 Οκτώβρη, στις 13:00 στο Ξύλινο Αμφιθέατρο.

ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΧΡΩΣΗΣ ΚΑΙ Ή ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΜΑΝΤΡΙΟΥ ΣΤΟ ΑΣΥΛΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ.

πηγή : https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1346638