Τρίτη 2 Αυγούστου 2022 στις 21.00

Προβολή στην ταράτσα: Συμφωνίες και ασυμφωνίες

ΠΡΟΒΟΛΗ στην ΤΑΡΑΤΣΑ της ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΤΡΙΤΗ 2/8/2022 στις 9,00μμ

Sweet And Lowdown

Συμφωνίες και Ασυμφωνίες

Παραγωγή: 1999 | Διάρκεια 95'

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Woody Allen

Πρωταγωνιστούν: Woody Allen, Ben Duncan, Daniel Okrent, Samantha Morton, Sean Penn

Ανακοίνωση για προβολές

Συνεχίζουμε εδώ και 10 χρόνια να μαγευόμαστε τα βράδια του καλοκαιριού από την μεγάλη οθόνη, τις σκηνές, τα σκηνικά, τους ηθοποιούς, τις μουσικές

Και αυτό το καλοκαίρι θα έχει αρώματα από γιασεμιά και νυχτολούλουδα, μουσικές και εικόνες από τα καλύτερα έργα της 7ης τέχνης, παρέες και συζητήσεις, εκδηλώσεις για ότι μας ενδιαφέρει, παρουσιάσεις βιβλίων, κ.α.

Για ένα ακόμη καλοκαίρι θα ανέβουμε την γυριστή σκάλα για να δούμε την πόλη αλλιώς, να γνωριστούμε, να γελάσουμε, να συγκινηθούμε, να πιούμε, να μετρήσουμε αστέρια.

Θα είναι, όπως πάντα, μια συνάντηση αλληλεγγύης και ανθρωπιάς. Με το βλέμμα σε όσους έχουν ανάγκη. Στους φτωχούς του πλούσιου κόσμου μας, στους πρόσφυγες του πολέμου και της φτώχειας, στα θύματα της εκμετάλλευσης και του κέρδους. Θα φροντίσουμε να μαζεύονται τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

Φτιάχνουμε μια φιλόξενη ταράτσα για όσους θέλουν να κλείσουν την τηλεόραση και να μοιραστούμε μαζί την θέαση μιας καλής ταινίας, να διαπιστώσουμε τα προφανή και να αναζητήσουμε τα κρυμμένα νοήματα, να σκεφτούμε τις διαφορετικές όψεις ή απλά να μοιραστούμε ένα χώρο που δεν φτιάχτηκε ως εμπόρευμα με στόχο το κέρδος αλλά σαν χώρος ελεύθερης συνάντησης.

Το θερινό σινεμά της Εργατικής Λέσχης Νέας Σμύρνης έχει πρόγραμμα...

πηγή : https://el-gr.facebook.com/ergatikilesxineass…