Τρίτη 2 Αυγούστου 2022 στις 21.00

Προβολή ταινίας: Bombshell

Το 2016 μία από τις πιο γνωστές παρουσιάστριες και δημοσιογράφους του καναλιού, Gretchen Carlson, παίρνει τη γενναία απόφαση να γίνει η πρώτη γυναίκα που θα καταθέσει αγωγή ενάντια στον πρώην εργοδότη της, κατηγορώντας τον ότι την απείλησε με απόλυση από την θέση της στο κανάλι αν δεν δεχόταν να κοιμηθεί μαζί του. Όταν εκείνη αρνήθηκε ο Ailes έκανε πραγματικότητα τις απειλές του διώχνοντας την από το FOX.

Aυτή ήταν και η αρχή του τέλους για τον ισχυρό άντρα της ενημερωτικής τηλεόρασης της Αμερικής καθώς την αγωγή της Carlson, ακολούθησε μία σειρά από μηνύσεις άλλων πρώην και νυν υπαλλήλων της εταιρίας. Όλες κατηγορούσαν τον Ailes για σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση.Σύμφωνα με όλες τις καταγγελίες η παρενόχληση από την πλευρά του Ailes ξεκινούσε ως πείραγμα και «άκακο» αστείο για να εξελιχθεί σε αυτό που πραγματικά ήταν. Μία τρομακτικά χειριστική πράξη επιβολής εξουσίας και σκληρής εργασιακής κακοποίησης.

Το κατειλημμένο αναψυκτήριο της ανάληψης βρίσκεται εντός του πάρκου της αναλήψης στον Βύρωνα. Η πρόσβαση είναι εφικτή με το λεωφορείο 214 (9η στάση Φορμίωνος), το τρόλεϊ 11 (24ωρο) στην στάση αγορά και τα λεωφορεία 203, 211 (στάση αγορά επίσης).

Κατάληψη Ανάληψη

πηγή : http://athens.indymedia.org/event/88325/