Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022 στις 21.00

(αλλαγή ώρας) Ανοιχτή Συνέλευση Συντονιστικού Δράσης για την Υπεράσπιση των Εξαρχείων

Αλλαγή ώρας συνελεύσεως συντονιστικού δράσης για την υπεράσπιση των Εξαρχείων στις 21.00h 19/8

από Συντονιστικό δράσης για την υπεράσπιση των Εξαρχείων

Λόγω των τελευταίων γεγονότων επιχείρησης εκκένωσης του καμπ στον Ελαιώνα και των πρόσφατων δολοφονιών μεταναστ(ρι)ων στον Έβρο και στο Αιγαίο στηρίζουμε το κάλεσμα της Παρασκευής 19/8 στις 19.00 στο Μοναστηράκι ενάντια στις δολοφονίες μεταναστ(ρι)ών.

Γι'αυτό η ώρα της ανοιχτής συνελέυσης του Συντονιστικού Δράσης για τα Εξάρχεια θα μετατοπιστεί μόνο για την Παρασκευή 19 Αυγούστου στις 21.00μμ στο θεατράκι του Λόφου Στρέφη.Ετσι ώστε ο κόσμος να καταφέρει να πλαισιώσει και τα δύο καλέσματα.

Στην συνέλευση συντονιστικού θα συζητηθεί μια αποτίμηση των ημερών, ο σχεδιασμός της επόμενης εβδομάδας αγώνα και η επιλογή προβολής του Σαββατου. Θα κρατηθούν οι πολιτικές αναλύσεις σε ένα μίνιμουμ και θα δωθεί περισσότερη βάση στην οργάνωση των επόμενων κινητοποιήσεων.

πηγή : http://athens.indymedia.org/post/1620371/


Η επόμενη ανοιχτή συνελέυση του Συντονιστικού Δράσης για τα Εξάρχεια θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19. Αυγούστου στις 8μμ (αυστηρά) στο θεατράκι του Λόφου Στρέφη.

Εκεί θα συζητηθεί μια αποτίμηση των ημερών και ο σχεδιασμός της επόμενης εβδομάδας αγώνα. Θα κρατηθούν οι πολιτικές αναλύσεις σε ένα μίνιμουμ και θα δωθεί περισσότερη βάση στην οργάνωση των επόμενων κινητοποιήσεων.

Οι συνελέυσεις του Συντονισμού Υπεράσπισης των Εξαρχείων είναι κάθε Παρασκευή στις 7μμ

ΥΓ. Τα φιλιά μας στα 2 μπατσικά drones που μας περιτρυγίριζαν χτες κατά τη διάρκεια της συνέλευσης, περιμένουμε παραπάνω την επόμενη φορά!

πηγή : http://athens.indymedia.org/event/88374/