Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011 στις 12.00

Λαική συνέλευση Θησείου-Πετραλώνων-Κουκακίου & συλλογική κουζίνα

Τη συνέλευση της προηγούμενης Παρασκευής απασχόλησε ο απολογισμός του διημέρου της απεργίας, των γεγονότων που έλαβαν χώρα στο κέντρο της Αθήνας και της κίνηση μας τόσο σε επίπεδο γειτονιάς όσο και σε κεντρικό επίπεδο. Η έκταση των τοποθετήσεων και η φορτικότητα που κυριάρχησε σε κάποιες στιγμές δεν έδωσε τη χρονική δυνατότητα να συζητηθούν άλλα τρέχοντα ζητήματα.

Ένα από αυτά είναι και οι λογαριασμοί της ΔΕΗ που έχουν αρχίσει από αυτήν την εβδομάδα να αποστέλλονται μαζικά, έχοντας ενσωματωμένο και το χαράτσι για τα ακίνητα. Στην επόμενη συνέλευση το βασικό θέμα συζήτησης θα είναι να βρούμε τους τρόπους να μην πληρώσουμε το συγκεκριμένο χαράτσι, να επιλέξουμε τις μορφές δράσης προς αυτή την κατεύθυνση και να οργανώσουμε ένα δίκτυο αλληλεγγύης για να μην επιτρέψουμε να γίνει διακοπή ρεύματος σε κανένα σπίτι γείτονα ή γειτόνισσας.

Μετά το τέλος της συνέλευσης θα ακολουθήσει συλλογική κουζίνα. Ραντεβού, λοιπόν, την Κυριακή, στις 12 το μεσημέρι, στην πλατεία Μερκούρη στα Άνω Πετράλωνα για τα περαιτέρω…

πηγή : http://laikisineleusipetralona.espivblogs.net...