Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022 στις 20.00

Συνελευση Εργατική Λέσχη Νέας Σμύρνης

Φίλες/οι και μέλη της Λέσχης,

Καλούνται όλες και όλοι στην ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ του ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ την ΠΕΜΠΤΗ στις 8/9/2022 στις 8.00μμ που θα πραγματοποιηθεί στην Ταράτσα της Εργατικής Λέσχης Νέας Σμύρνης.

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για τον λαό και τους εργαζόμενους. Μετά από δύο χρόνια με συνεχή μέτρα από την κυβέρνηση στο πλαίσιο της πανδημίας υπάρχει ένα αυξανόμενο κύμα φτωχοποίησης. Τα εργασιακά δικαιώματα αφαιρέθηκαν ή καταπατούνται και οι μισθοί μειώθηκαν, ενώ η ανεργία είναι η σκληρή πραγματικότητα για εκατοντάδες χιλιάδες και καθημερινή απειλή για όσες/ους εργάζονται.

Η κυβέρνηση αξιοποίησε το καλοκαίρι για να επιταχύνει το καταστροφικό έργο της και παράλληλα να χτυπήσει κάθε φωνή αντίστασης.

Είναι ανάγκη το φθινόπωρο που έρχεται να βρει το μαζικό κίνημα έτοιμο να αντεπιτεθεί . Να βάλει στο κέντρο της διεκδίκησης τις πραγματικές ανάγκες και τα δημοκρατικά δικαιώματα.

Η Εργατική Λέσχη Νέας Σμύρνης θα πάρει μέρος σε αυτή τη μάχη με όλες τις δυνάμεις της πιστή στον σκοπό που δημιουργήθηκε.

Παράλληλα είναι ανάγκη να εξασφαλίσουμε ,να ζωντανέψουμε και να μαζικοποιήσουμε την λειτουργία μας.

Ο Σεπτέμβριος πρέπει να είναι ο μήνας που θα πάρουμε θέση για τα προβλήματα και θα οργανώνουμε την πάλη μας, θα είναι ο ΄μήνας που θα ξεκινήσουν οι δράσεις αλληλεγγύης, οι ομάδες και οι μορφωτικές και πολιτιστικές δράσεις.

Για να συζητήσουμε και να οργανώσουμε τα παραπάνω θα πραγματοποιηθεί η ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ του ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ της λέσχης την ΠΕΜΠΤΗ 8/9/2022 στις 8.00μμ στην Ταράτσα της Λέσχης.

VENCEREMOS

πηγή : email που λάβαμε στις 7 Σεπτεμβρίου 13h