Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022 στις 21.30

Προβολή: The Party (2017)

Αυτή την Τετάρτη στις 20:00 θα ξαναπροβάλουμε το δεύτερο μέρος του 4ωρου Woodstock για όσους δεν μπόρεσαν να το δουν την περασμένη βδομάδα και στις 21:30 το ΤΗΕ PARTY (2017) της Σάλι Πότερ.

Καυστική σάτιρα της σύγχρονης «άρχουσας» τάξης, η οποία εκμεταλλεύεται δημιουργικά τον περιορισμένο χώρο δράσης, το εξαιρετικό καστ και την ιδανικά μικρή διάρκεια των 71 λεπτών.

Η Τζάνετ διοργανώνει ένα πάρτι για να γιορτάσει το διορισμό της ως υπουργού Υγείας της σκιώδους αντιπολιτευτικής κυβέρνησης. Αν και οι εκλεκτοί καλεσμένοι που καταφθάνουν στο σπίτι είναι λίγοι, τα όσα συμβαίνουν στη γιορτή είναι πολλά και απροσδόκητα.

Ανήσυχη δημιουργός, που πειραματίζεται με την κινηματογραφική αφήγηση, η Βρετανίδα Σάλι Πότερ σε μια από τις καλύτερες ταινίες της κάνει μια απολαυστική επίδειξη κινηματογραφικής ευφυΐας στριμωγμένης στα λιγοστά τετραγωνικά ενός κομψού λονδρέζικου σπιτιού. Κατάμαυρο χιούμορ και αριστουργηματικές ερμηνείες από τους Κρίστιν Σκοτ Τόμας, Τίμοθι Σπολ, Πατρίτσια Κλάρκσον, Τσέρι Τζόουνς, Μπρούνο Γκαντζ, Έμιλι Μόρτιμερ και Κίλιαν Μέρφι σε μία τραγωδία με περιτύλιγμα κωμωδίας.

πηγή : http://athens.indymedia.org/event/88577/