Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022 στις 19.00

2 καλέσματα : 1 2

Αντιφασιστική συγκέντρωση για τη συνέχιση της δίκης της Χ.Α. σε Β' βαθμό

Την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου συνεχίζεται η δίκη της Χρυσής Αυγής σε δεύτερο βαθμό. Χωρίς να έχουμε την παραμικρή αυταπάτη για την αστική δικαιοσύνη, η απόφαση του Εφετείου διατηρεί την κρισιμότητά της για το κίνημα.

Αν οι ναζί καταφέρουν τη μείωση των ποινών τους, θα επικρατήσει η αίσθηση ότι νεοφασιστικές ομάδες μπορούν ανεξέλεγκτα και χωρίς ιδιαίτερα σοβαρές ποινικές κυρώσεις να εγκληματούν κατά του εργατικού κινήματος, των καταπιεσμένων κοινωνικών ομάδων, της αριστεράς και της αναρχίας, τραμπουκίζοντας, κακοποιώντας, δολοφονώντας.

Το αντιφασιστικό και αντιπατριαρχικό κίνημα δεν πρέπει να αφήσει κανένα περιθώριο για τέτοιες δικαστικές αποφάσεις.

Η ακροδεξιά καλπάζει εκλογικά σε όλη την Ευρώπη (Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία, Σουηδία) και συνεχίζει να δρα στην Ελλάδα με επιθέσεις στα Pride και σε σχολεία.

Καλούμε σε αντιφασιστική συγκέντρωση στην Καμάρα στις 28/9 στις 19:00.

Αντιφασιστικός/Αντιπατριαρχικός Σεπτέμβρης
στη Θεσσαλονίκη


Αντιφασιστική συγκέντρωση 28/9, Μέρα συνέχισης της δίκης της Χρυσής Αυγής

Αντιφασιστική συγκέντρωση, Τετάρτη 28 Σεπτέμβρη

Καμάρα, 7.30μμ

Μέρα συνέχισης της δίκης της Χρυσής Αυγής

Στη φυλακή για πάντα οι δολοφόνοι φασίστες

Καταδίκη ξανά με πιο βαριές ποινές για τους δολοφόνους χρυσαυγίτες

Ανοιχτά σύνορα, καλοδεχούμενοι οι πρόσφυγες.

Να διώξουμε την κυβέρνηση των υποκλοπών, του ρατσισμού και της ακρίβειας που κάνει πλάτες στους φασίστες

Διαδηλώσαμε μαχητικά στο Κερατσίνι στα 9 χρόνια από τη δολοφονία του Πύλου Φύσσα και συνεχίζουνε! Στις 28 Σεπτέμβρη, η ΑΔΕΔΥ, το ΕΚΑ, σωματεία από την εκπαίδευση και την υγεία, φοιτητικοί σύλλογοι, μας καλούν να βρεθούμε μαζικά και ενωτικά στο Εφετείο, μέρα που συνεχίζεται η δίκη της Χρυσής Αυγής σε β΄ βαθμό.

Θα δώσουμε τη μάχη για να καταδικαστούν ξανά και με βαρύτερες ποινές, και όχι να πέσουν στα μαλακά, οι δολοφόνοι του Παύλου Φύσσα και του Σαχζατ Λουκμάν, οι οργανωτές των δολοφονικών επιθέσεων των ταγμάτων εφόδου κατά των Αιγυπτίων αλιεργατών, των συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ, των μεταναστών και αγωνιστών των κινημάτων.

Δεν θα αφήσουμε την κυβέρνηση της ακρίβειας, των υποκλοπών, της καταστολής να στρώνει το δρόμο στους φασίστες με τις εκστρατείες μίσους κατά των προσφύγων και των μεταναστών.

Κλιμακώνουμε τους αγώνες για να διώξουμε την κυβέρνηση, με την Γενική Απεργία στις 9 Νοέμβρη, με τους φοιτητικούς αγώνες ενάντια στην πανεπιστημιακή αστυνομία, με τους αγώνες υπεράσπισης των ελεύθερων χώρων και του περιβάλλοντος, με τους αγώνες ενάντια στους βιαστές Λιγνάδηδες και χτυπάμε ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ ενωτικά τους φασίστες.

Οι εγκληματικές πολιτικές της κυβέρνησης άνοιξαν το δρόμο στους φασίστες που έχουν ξεκινήσει τις επιθέσεις τους ξανά, στη Σταυρούπολη και τον Εύοσμο, στο Ν. Ηράκλειο κατά συγκέντρωσης της ΚΕΕΡΦΑ και στη Νίκαια κατά Πακιστανών μεταναστών, ενώ φέτος είχαμε επιθέσεις στην Αθήνα, με βόμβα σε τζαμί στα Πατήσια, πυροβολισμούς και μαχαιρώματα Πακιστανών μεταναστών στα Πετράλωνα, το Κόκκινο Μύλο και την Γ΄ Σεπτεμβρίου.

Καλούμε τα συνδικάτα, τους φοιτητικούς συλλόγους, τους μαθητές στα σχολεία, τις δημοτικές κινήσεις, τις οργανώσεις της αριστεράς, τις συλλογικότητες στις γειτονιές και τις κινήσεις των γυναικών και του ΛΟΑΤΚΙ κινήματος να δώσουμε μαζί αυτές μάχες, ενωτικά και ανυποχώρητα ώστε να μην αφήσουμε ούτε μια σπιθαμή χώρου στους φασίστες δολοφόνους.

Να καταδικαστούν ξανά, να μείνουν στη φυλακή για πάντα!

ΚΕΕΡΦΑ-ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ

πηγή : https://el-gr.facebook.com/keerfathess/