Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022 στις 19.00

Ανοιχτή συνέλευση του Σπιτιού των Γυναικών για την Ενδυνάμωση & τη Χειραφέτηση

ΠΡΌΣΚΛΗΣΗ στις ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ

Την ΠΈΜΠΤΗ 6 και την ΠΈΜΠΤΗ 13 Οκτωβρίου, 7.00΄- 10.30μ.μ. κάνουμε τις ανοιχτές συνελεύσεις μας στο ΑΚΝ Αυτοδιαχειριζόμενο Κυλικείο της Νομικής, με είσοδο από Μασσαλίας

Θα γίνει

1. αποτίμηση της προετοιμασίας και της διεξαγωγής της επίσκεψης μας στις κρατούμενες αδελφές μας στην Αμυγδαλεζα, την ΚΥΡΙΑΚΉ, 2 του Οκτώβρη.

2. Ενημέρωση για συνεργασίες Αλληλεγγύης που προέκυψαν από άλλες συνελεύσεις και προτάσεις από σύντροφα

3. Ενημέρωση για υποθέσεις που μας απασχολούν και πρόταση οργάνωσης εκδηλώσεων οικονομικής ενίσχυσης για τα δικαστικά έξοδα της Βιρχίνια, και άλλων επιζώντων έμφυλης βίας αδελφών μας.

4. Ενημέρωση/συζήτηση για παρακολούθηση performance στο Λυκαβηττό, την Κυριακή 16/10

5. Συζήτηση για την τρέχουσα κατάσταση της φεμινιστικής εξέγερσης/επανάστασης στο Ιράν, των γυναικοκτονιών στη χώρα μας, και ότι άλλο προταθεί.

Ένα σύνθημα, που φωνάξαμε τελειώνοντας το εργαστήρι ελεύθερης έκφρασης μαζί με τις φυλακισμένες μετανάστριες, ανάμεσά τους και μια αδελφή μας από το Ιράν, ήταν το "'Zhen Zhian Azadi', που σημαίνει 'Γυναίκα Ζωή Ελευθερία'. Ένα σύνθημα που ακούγεται εδώ και χρόνια από τις Κούρδισες επαναστάτριες μαχήτριες της Ροζάβα όπου κι αν βρίσκονται, και τώρα από όλο το Ιράν, από εκατοντάδες χιλιάδες γυναίκες φεμινίστριες που ηγούνται των κινητοποιήσεων, και νέα παιδιά, αψηφώντας το θάνατο από το φασιστικό θεοκρατικό καθεστώς, και από εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο.

Η ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΑ ΒΙΆΖΕΙ ΚΑΙ ΣΚΟΤΏΝΕΙ

Στα κρατητήρια, στο σπίτι, στο δρόμο, στη δουλειά,

ποτέ και πουθενά κανένα και καμία μόνη

πηγή : email που λάβαμε στις 4 Οκτωβρίου 16h