Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022 στις 14.00

Queer DIY event

Τι είπες? Τρύπες! Queer DYI event, 21-23/10

Σε μια πατριαρχική, ετεροκανονική κοινωνία που απορρίπτει κάθε τι το διαφορετικό και μη λειτουργικό γι' αυτήν, έχουμε την ανάγκη να βρίσκουμε τον χρόνο να μαζευόμαστε, να γνωριζόμαστε και να συζητάμε. Σε χώρους που νιώθουμε ασφαλή, μας χωράνε και δεν μας καταπίνουν, διεκδικούμε την αυτοδιάθεσή μας και δεν την διαπραγματευόμαστε. Θέλουμε να κάνουμε πράγματα από εμάς για εμάς, που δεν έχουν ως πρόταγμα το κέρδος, με μη ιεραρχικούς όρους, οριζόντιες διαδικασίες και με εργαλεία την αυτοοργάνωση και την συνδιαμόρφωση. Οργανωνόμαστε με στόχο να δημιουργήσουμε σχέσεις αλληλεγγύης, ενδυνάμωσης και συντροφικότητας.

Βλέπουμε αυτό το event ως μια αφορμή και έναν τρόπο να εκφράσουμε και να καλύψουμε όλες αυτές τις επιθυμίες.

Παραβιαστικές, εξουσιαστικές, σεξιστικές, κουηροφοβικές, χοντροφοβικές, ρατσιστικές, τοξικοφοβικές, ηλικιοφοβικές, ψυχοφοβικές, ableist, κλπ. συμπεριφορές δεν θα γίνονται ανεκτές. Σε περίπτωση που δεχτείτε κάποια τέτοια συμπεριφορά ή κάποιο άτομο σας κάνει να νιώσετε άβολα μπορείτε να απευθυνθείτε στα άτομα στο μπαρ και στα άτομα που κάνουν τα τατού και πίρσινγκ (άτομα με διακριτικό).

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

Παρασκευή 21/10

- 20:00 Προβολή ταινιών μικρού μήκους με queer περιεχόμενο *4

- 22:00 Χαλαρό μπαρ/καφενείο *2,7

Σάββατο 22/10

- 14:00 - 20:00 Τατού/πίρσινγκ σέσιον *1,3,6

- 20:00 Βιωματικό παιχνίδι

- 22:00 Μπαρ με σετάκι μουσικούλες ποτάκια κλπ *2,7

Κυριακή 23/10

- 14:00 - 19:00 Τατού/πίρσινγκ σέσιον *1,3,6

- 19:00 Ανοιχτή κουβέντα για gender affirming surgeries *5

- 22:00 Χαλαρό μπαρ/καφενείο *2,7

*1. Bring your own κόσμημα.

*2. Bring your own cup

*3. Τα τατού και τα πίρσινγικ θα ξεκινάνε από ένα ελάχιστο κόστος για την κάλυψη των υλικών κι από εκεί και πέρα θα είναι με ελεύθερη συνεισφορά. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα χρησιμοποιηθούν για την ενίσχυση του στεκιού, για μεταφορικά έξοδα των ατόμων που θα κάνουν τατού και πίρσινγκ και για τη δημιουργία ενός ταμείου για την κάλυψη ιατρικών εξόδων και εξόδων διαβίωσης τρανς και κουήρ ατόμων που χρειάζονται στήριξη.

*4. Λόγω του περιορισμένου χώρου του στεκιού την προβολή δυστυχώς μπορούν να παρακολουθήσουν άνετα μέχρι 20 άτομα.

*5. Θα υπάρχει κουτί όλο το τριήμερο στον χώρο του στεκιού για οποιαδήποτε απορία/ερώτηση/σκέψη.

*6. Να μην καπνίζουμε στους χώρους που γίνονται τα τατού και πίρσινγκ.

*7. Το μπαρ θα λειτουργεί με προτεινόμενη συνεισφορά.

*8 Θα υπάρχει πάγκος με DIY πατσάκια, μπροσούρες, κείμενα, κλπ. Μπορείτε να φέρετε τις δημιουργίες σας. Ο πάγκος θα λειτουργεί με ελεύθερη συνεισφορά.

*9 Το στέκι είναι σε ισόγειο, αλλά δυστυχώς ο χώρος δεν ειναι προσβάσιμος με αμαξίδιο. Ωστόσο, όποιο άτομο ενδιαφέρεται για κάποιο θινγκ του ιβέντ και δεν μπορεί να παρευρεθεί μπορεί να επικοινωνήσει με τη Ντάμα. Υπάρχει δυνατότητα να γίνουν τατού και πίρσινγκ σε άλλο χώρο και online συμμετοχής στην κουβέντα.

Διεύθυνση: Κοκκινίδη 28, Ηράκλειο

https://www.google.com/maps/dir//35.3401224,2…

Επικοινωνία: https://www.facebook.com/profile.php?id=10006…

πηγή : email που λάβαμε στις 16 Οκτωβρίου 11h