Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022 στις 20.00

Ανοιχτή συζήτηση ενάντια στην εμφυλη βία & τη συγκάλυψή της

Πάτρα: Τρίτη 18/10 συγκέντρωση στην πλ. Γεωργίου & συζήτηση δράσεων στο Παράρτημα ενάντια στην εμφυλη βία & τη συγκάλυψη της.

Συγκέντρωση την Τριτη 18/10 στην πλ. Γεωργίου στις 6μμ & ανοιχτή συζήτηση στην Κατάληψη Παραρτήματος στις 8μμ ενάντια στους βιασμούς στα Σεπόλια και στο Α.Τ Ομόνοιας, τις κακοποιήσεις, την έμφυλη βία & την επιχειρουμενη συγκάλυψη τους από το σύστημα της εξουσίας. Κράτος, κεφάλαιο & πατριαρχία συνθλίβουν την ανθρώπινη ζωή & αξιοπρέπεια.

  • Τα πρόσφατα περιστατικά μαστροπείας και βιασμού του ανήλικου κοριτσιού στα Σεπόλια από τον "ευυπόληπτο πολίτη" και κομματάρχη της ΝΔ Μίχο και τόσους άλλους, αλλά και ο διπλός βιασμός της κοπέλας από μπάτσους στο Α.Τ Ομόνοιας ειναι το παγόβουνο του ευρύτερου πατριαρχικού, σεξιστικου, εκμεταλλευτικού και καταπιεστικού κρατικού και καπιταλιστικού συστήματος που καθημερινά βιάζει, κακοποιεί, και δολοφονεί ανθρώπους της τάξης μας.
  • Βιασμοί, κακοποιήσεις, εμφυλη βία, φτώχεια, ταξική εκμετάλλευση, νεοφιλελεύθερα και πατριαρχικά ιδεολογηματα, κρατική καταστολή, ξέπλυμα και συγκάλυψη απο τα ΜΜΕ και την Εξουσία συνθλίβουν την ανθρώπινη ζωή κι αξιοπρέπεια.
  • Με κοινότητες συλλογικού αγώνα ενάντια στον σάπιο κόσμο της Εξουσίας, να στήσουμε κοινωνικά αναχώματα στον κανιβαλισμό και την αποανθρωποποιηση της υπαρξης μας.
  • Αντίσταση, φροντίδα, αλληλεγγύη, αλληλοβοήθεια, ανάμεσα στους από τα κάτω της κοινωνίας.

ΣΥΓΚΈΝΤΡΩΣΗ:

ΤΡΊΤΗ 18/10 ΣΤΙΣ 18:00 ΣΤΗΝ ΠΛ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΔΡΑΣΕΩΝ:

ΤΡΙΤΗ 18/10 ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΠΑΡΑΡΤΉΜΑΤΟΣ

Προλετ Accion: Ταξική δράση για την αντεπίθεση στον κόσμο των αφεντικών & την κατάργηση της μισθωτής σκλαβιάς

πηγή : http://athens.indymedia.org/post/1621195/