Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022 στις 19.30

1η ανοιχτή συνέλευση της λοακτια+ ομάδας Sylvia Rivera

**My favorite season is the fall of the patriarchy**

Φθινοπώριασε. Καιρός για την 1η Ανοιχτή Συνέλευση της κινηματικής χρονιάς!

Ελάτε να συζητήσουμε πάνω σε όσα μας θυμώνουν, μας προβληματίζουν ή μας ενθουσιάζουν. Για όσα μας βγάζουν στους δρόμους. Για όσα μας κάνουν να ενώνουμε τις φωνές μας με τις φωνές όλων των κινημάτων. Ελάτε να συνδιαμορφώσουμε και να οργανώσουμε τις δράσεις του επόμενου διαστήματος.

Για την Ημέρα Μνήμης Τρανς Θυμάτων (20 Νοέμβρη), για τη διεκδίκηση της ευαισθητοποίησης για την ιντερσεξ σωματικότητα, για την απαίτηση να κατοχυρωθεί νομικά ο γάμος και η γονεϊκότητα για τα ομόφυλα ζευγάρια, για τις κινητοποιήσεις ενόψει της 25ης Νοέμβρη και το συλλογικό μας «Ως εδώ» απέναντι στην έμφυλη και σεξουαλική βία. Για έναν κόσμο χωρίς διακρίσεις.

Σε αλληλεγγύη πάντοτε με προσφυγ* και μετανάστριες. Απέναντι σε κυβέρνηση και σε αστυνομική βία.

«Ούτε δούλα ούτε και κυρά ενάντια στον πόλεμο και πάντα αντιφά»

Σας περιμένουμε την Τετάρτη 19 Οκτώβρη στις 19.30 στο φιλόξενο Πάρκο Τσέπης (Αγαπηνού και Ιωάννου Μιχαήλ γωνία, κάτω από την Καμάρα).

Έρχεστε με κόκκινα, ροζ, μαύρα ή φουξ μποτάκια, με σταράκια, με αθλητικά ή με τα γοβάκια σας. Το γκλίτερ το βάζουμε εμείς! Εσείς φέρνετε ιδέες, διάθεση να δουλέψουμε, προτάσεις για διάβασμα και δράσεις.

Για καλό και για κακό, πάρτε μαζί σας και μια ζακετούλα, ένα μπουφανάκι - Οκτώβρης μήνας είναι!

ομάδα Sylvia Rivera για ένα κινηματικό Thessaloniki Pride

*Ο χώρος είναι προσβάσιμος σε άτομα που χρησιμοποιούν αμαξίδιο.

**Ρατσιστικές, λοατκια+φοβικές, φασιστικές συμπεριφορές ή ρητορική δεν είναι ανεκτές.

Περιγραφή εικόνας εξωφύλλου του event:

Αφίσα για την πρώτη ανοιχτή συνέλευση της λοατκια+ ομάδας Sylvia Rivera. Στο πίσω μέρος της αφίσας υπάρχει μια ζωγραφιά όπου διάφορα πλάσματα, αστεράκια με πόδια και κόκκινα μποτάκια, κινούνται στο χώρο. Ένα, κάθεται όρθιο λίγο πιο ψηλά, στο περβάζι ενός ανοιχτού παραθύρου από το οποίο φαίνονται τα αστέρια στο νυχτερινό ουρανό. Πάνω από τη ζωγραφιά, υπάρχουν τρία πλαίσια με πληροφορίες για τη συνέλευση, που αναφέρουν: ότι είναι η πρώτη ανοιχτή συνέλευση της Sylvia Rivera, ότι θα γίνει την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου στις 19:30 στο Πάρκο Τσέπης, Μιχαήλ Ιωάννου με Αγαπηνού Γωνία.

πηγή : https://www.facebook.com/events/1171751306885…
πηγή : email που λάβαμε στις 17 Οκτωβρίου 17h