Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2022 στις 23.00

Προβολή Norway + Πάρτυ

Οι νυχτερίδες είναι μία νέα κινηματογραφική ομάδα από φοιτητά του τμήμάτος- κινηματογράφου που θέλουν να φέρουν κόσμο στην ξεχασμένη Σταυρούπολη και το ακόμα πιο ομπσκιουρ κτήριο που στεγάζεται το τμήμα.
Και αφού η όλη φάση της παλιάς καπναποθήκης είναι σπουκιι, αποφάσισαν να διοργανώνουν βραδινές, πολύ βραδινές, θεματικές προβολές. Οι προβολές θα γίνονται την πρώτη Τρίτη κάθε μήνα, εκτός απροόπτου στην ξακουστή Ικονίου 1 στην Σταυρούπολη και θα συνοδεύονται κάθε φορά από πάρτυ ή μπαρ οικονομικής ενίσχυσης του αυτοοργανωμένου φεστιβάλ της σχολής aka του Πανοράματος που φέτος την άνοιξη θα τρέξει για 7η χρονιά. Η ομάδα είναι ανοιχτή και η πρώτη προβολή συμπέφτει με το κάλεσμα για νέα μέλη, φυσικά ανεξαιρέτως σχολής, ηλικίας κλπ.

Πρώτη ταινία, η《Νορβηγία》του Γιάννη Βεσλεμέ. Θα προηγηθεί η προβολή της μικρού μήκους《Οσίκι》του ίδιου δημιουργού.

Νορβηγία (2014)
Ο βρικόλακας Ζανό (Βαγγέλης Μουρίκης) φτάνει για πρώτη φορά στην Αθήνα του 1984, όπου στην ντίσκο Ζαρντόζ θα συναντήσει μια γοητευτική πόρνη κι έναν Νορβηγό ντίλερ. Μαζί τους θα αναλάβει μια ύποπτη δουλειά, η οποία θα τον οδηγήσει στα έγκατα της Πάρνηθας και στην αποκάλυψη ενός επικίνδυνου μυστικού.

Οσίκι (2009)
Απομονωμένος και εγκαταλελειμμένος από τους φίλους του, χωρίς να φαίνεται ούτε μια ψυχή, ένας νεαρός άνδρας κοιτάζει επίμονα τη θάλασσα. Τότε, από την ανεξιχνίαστη άβυσσο ξεπροβάλλει ένα απατηλό Οσίκι. Τι θα μπορούσε να είναι ένα «Οσίκι»;

πηγή : email που λάβαμε στις 30 Οκτωβρίου 14h