Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2022 στις 13.00

2 καλέσματα : 1 2

Συγκέντρωση αλληλεγγύης

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4/11, 13:00, ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΠΑΤΡΑΣ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ

Την Τρίτη 1/11 το απόγευμα, λίγη ώρα πριν την έναρξη της προγραμματισμένης συγκέντρωσης αλληλεγγύης στην κατάληψη Ντουγρού στη Λάρισα, η οποία εκκενώθηκε χθες 31/10 από το κράτος, δύο αναρχικοί σύντροφοι προσήχθησαν από ασφαλίτες την ώρα που κινούνταν με μηχανές σε κεντρικό δρόμο της Πάτρας.

Αρκετή ώρα αργότερα, ο ένας σύντροφος αφέθηκε ελεύθερος ενώ για τον άλλο σχηματίστηκε δικογραφία με την κατηγορία της φθοράς σχετικά με την επίθεση στα γραφεία της ΝΔ που πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα. Η συγκεκριμένη δίωξη δεν είναι τίποτα παραπάνω από τη γνωστή πρακτική των κατασταλτικών μηχανισμών να στοχοποιούν γνωστούς αγωνιστές του κινήματος με κατασκευασμένα και εκδικητικά στοιχεία, επιχειρώντας τον εκφοβισμό και την τρομοκράτηση του κόσμου που αγωνίζεται.

Δηλώνουμε ξεκάθαρα πως δεν τρομοκρατούμαστε! Απέναντι στους ένστολους δολοφόνους και τα πολιτικά τους αφεντικά που εμπλέκονται σε σωρεία οικονομικών σκανδάλων, σε κυκλώματα βιασμών, σε συγκαλύψεις βασανισμών, που καθημερινά υποχρεώνουν στη φτώχεια, την εξαθλίωση και το θάνατο τη συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνικής βάσης, θα σταθούμε με θάρρος, αποφασιστικότητα, αξιοπρέπεια και αλληλεγγύη.

ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ

ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ

αναρχική ομάδα "δυσήνιος ίππος"

πηγή : https://ipposd.org/2022/11/03/συγκεντρωση-αλλ…


Κάλεσμα σε συγκέντρωση αλληλεγγύης στα δικαστήρια, για τον συλληφθέντα σύντροφο

κάλεσμα : Προλέτ Accion

Συγκέντρωση αλληλεγγύης: Παρασκευή 4/11, 13:00, Δικαστήρια

Την Τρίτη το απόγευμα, στην Πάτρα, πριν την συγκέντρωση αλληλεγγύης στην κατάληψη Ντουγρού στη Λάρισα που δέχτηκε την κρατική καταστολή και εκκενώθηκε χθες 31/10 από το κράτος, δύο αναρχικοί σύντροφοι προσήχθησαν από ασφαλίτες.

Αργότερα, ο ένας σύντροφος αφέθηκε ελεύθερος ενώ για τον άλλο σχηματίστηκε δικογραφία με την κατηγορία της φθοράς για την επίθεση στα γραφεία της ΝΔ, χθες το απόγευμα.

Η κρατική καταστολή και τρομοκρατία, η στοχοποίηση, οι συλληψεις συντρόφων και συντροφισσών, έχουν ως στόχο να καμψουν τους αγώνες, ειδικά σε αυτήν την περίοδο της όλο και πιο οξυμένης επίθεσης από κράτος και κεφάλαιο επάνω στη ζωή μας. Ο κόσμος των σκανδάλων, της πατριαρχίας, της εκμετάλλευσης, της φτώχειας, δε στέκεται παρά μονάχα με την καταστολή όσων ορθώνουν το ανάστημά τους απέναντί του.

Κάθε κρατική μεθόδευση, κάθε δίκη και δίωξη μας πεισμώνει, μας ατσαλώνει και επαληθεύει το δίκαιο του αγώνα, για μια ζωή με αξιοπρέπεια, με ισότητα, μια ζωή ελεύθερη και αυτεξούσια. Γι'αυτό, η αλληλεγγύη και η συντροφικότητα, η στήριξη κάθε διωκόμενου/ης συντρόφου/ισσας είναι αδιαπραγμάτευτα.

ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ

ΣΥΝΕΧΗΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΚΡΑΤΟΣ & ΚΕΦΑΛΑΙΟ