Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022 στις 13.00

5 καλέσματα : 1 2 3 4 5

[Αθήνα] Συγκέντρωση για τους 11 Αγωνιστές από την Τουρκία, απεργούς πείνας από 07/10

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
ΓΙΑ ΤΟΥΣ 11 ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΑΠΟ 7/10!

ΣΥΝΤΑΓΜΑ 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, 13:00.

Οι 11 επαναστάτες από την Τουρκία 2,5 χρόνια πριν, στις 19 Μαρτίου 2020, υπό τις επιταγές του ιμπεριαλισμού HΠΑ-ΕΕ και του φασισμού του ΑΚP και τις εντολές της κυβέρνησης Μητσοτάκη, φυλακίστηκαν ως "τρομοκράτες". Επειδή ως επαναστάτες διεξάγουν αντιιμπεριαλιστικό, αντιφασιστικό αγώνα. Στις 19 Ιουλίου του 2021 καταδικάστηκαν με μια εκδικητική πολιτική απόφαση στο τρομοδικείο των φυλακών Κορυδαλλού.

Καταδικάστηκαν σε συνολική ποινή κάθειρξης 333 ετών, 30 χρόνια για τον καθένα και την καθεμία, με κατηγορίες όπως συμμετοχή σε "τρομοκρατική" οργάνωση, προμήθεια, μεταφορά και κατοχή όπλων. Το δικαστήριο στήριξε την απόφασή του, όχι σε συγκεκριμένα στοιχεία και αποδείξεις, αλλά σε απόψεις και εικασίες της "αντι"τρομοκρατικής. Τους καταδίκασε σε δεκάδες χρόνια κάθειρξης , λέγοντας "έτσι νομίζουμε". Το δικαστήριο χρησιμοποίησε επίσης το γεγονός ότι 11 επαναστάτες από την Τουρκία έκαναν το σύμβολο της νίκης και φώναζαν συνθήματα κατά τη διάρκεια των δικών, καθώς και την ύπαρξη, στις οικίες όπου διέμεναν, φωτογραφιών των Μαρξ, Ένγκελς, Μάο, οι οποίοι έχουν συμβολική σημασία για πολλούς αγωνιστές και αγωνίστριες σε όλο τον κόσμο, και τις φωτογραφίες των επαναστατών από την Τουρκία, όπως ο Mahir Çayan και ο Dursun Karataş, ως δικαιολογία για την κατηγορία της συμμετοχής σε οργάνωση.

Αυτή η δίκη αποσκοπεί στην εξουδετέρωση των επαναστατών της Τουρκίας, υπό τις επιταγές του ιμπεριαλισμού των ΗΠΑ και της ΕΕ και του τουρκικού φασισμού. Με αυτή την απόφαση, θέλουν να σταματήσουν τον αντιιμπεριαλιστικό, αντιφασιστικό αγώνα των επαναστατών.

Η δήλωση του Süleyman Soylu, υπουργού Εσωτερικών της Τουρκίας, μετά την κατασταλτική επιχείρηση και την προφυλάκιση των 11 επαναστατών, ότι οι συλληφθέντες είναι "επικίνδυνοι εγκληματίες τρομοκράτες" και ότι τους παρακολουθούσαν για μεγάλο χρονικό διάστημα και ότι η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με τη γνώση και το αίτημα της τουρκικής μυστικής υπηρεσίας πληροφοριών, (MIT), σε συνεργασία με την αντιτρομοκρατική στην Ελλάδα, είναι μια σαφής ένδειξη για το ποιος έλαβε και πώς λήφθηκε στην πραγματικότητα αυτή η απόφαση. Επίσης οι βάσεις του ΝΑΤΟ που έχουν δημιουργηθεί και πρόκειται να δημιουργηθούν στο ελληνικό έδαφος ήταν καθοριστικές για την απόφαση αυτή. Σε αυτή την απόφαση, οι οικονομικές και πολιτικές σχέσεις της συνεργαζόμενης κυβέρνησης Μητσοτάκη με τον ιμπεριαλισμό ΕΕ- ΗΠΑ και τον τουρκικό φασισμό ήταν καθοριστικές.

Απέναντι σε αυτή τη συνθήκη, οι 11 αγωνιστές ξεκίνησαν στις 7 Οκτώβρη 2022, απεργία πείνας διαρκείας, με τα εξής αιτήματα:

Οι επαναστάτες δεν μπορούν να διώκονται βάσει των αντιτρομοκρατικών νόμων. Η υπόθεση θα πρέπει να αφαιρεθεί από το πεδίο εφαρμογής της αντιτρομοκρατικής και η ποινή κάθειρξης 333 ετών που επιβλήθηκε βάσει των αντιτρομοκρατικών νόμων θα πρέπει να ακυρωθεί.

Δεν υπήρχε δίκαιη δίκη στο δικαστήριο. Η απόφαση ήταν πολιτική, όχι νομική. Θέλουμε μια δίκαιη δίκη.

Το δικαίωμά μας στην υπεράσπιση έχει καταπατηθεί. Δεν θέλουμε να μας τεθούν εμπόδια στην υπεράσπισή μας.

Μέχρι το πέρας του Εφετείου και την έκδοση της απόφασης, αιτούμαστε την αντικατάσταση της κράτησης μας με περιοριστικούς όρους καθώς ως πολιτικοί πρόσφυγες έχουμε σταθερή διεύθυνση.

Στην αίθουσα του δικαστηρίου, με την έγκριση της έδρας, η αστυνομία μας επιτέθηκε και μας βασάνισε. Θέλουμε να τιμωρηθεί η έδρα που διέταξε τα βασανιστήρια και η αστυνομία των βασανιστών.

Κατά τη διάρκεια της σύλληψής , κατασχέθηκαν τα χρήματα, οι υπολογιστές και τα αρχεία μας. Θέλουμε να επιστραφούν τα κατασχεθέντα.

Η απόφαση αυτή είναι μια απόφαση που αφορά όχι μόνο τους επαναστάτες από την Τουρκία, αλλά και ολόκληρο τον ελληνικό λαό. Γιατί αυτή η απόφαση είναι ένα μικρό μέρος μιας συνολικής επίθεσης με στόχο τα ταξικά-δημοκρατικά δικαιώματα του λαού, τα οποία έχει κατακτήσει μέχρι σήμερα με μεγάλους αγώνες και μεγάλο κόστος.
Για το λόγο αυτό, καλούμε όλους και όλες, να σταθούν αλληλέγγυοι/ες με τους επαναστάτες από την Τουρκία, να διοργανώσουμε κινητοποιήσεις και να δείξουμε τη στήριξή μας στο Εφετείο που θα ξεκινήσει στις 16 Νοεμβρίου στη δικαστική αίθουσα των Γυναικείων Φυλακών Κορυδαλλού. Ενωμένοι θα νικήσουμε!

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΛΑΩΝ!

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ 11 ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!

ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΕΚΤΑ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΠΕΙΝΑΣ!

ΔΙΚΗ: 16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΦΥΛΑΚΩΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ, 13.00


Επιτροπή για τη λευτεριά των 11 αγωνιστών από την Τουρκία

πηγή : email που λάβαμε στις 6 Νοεμβρίου 19h


1 2 3 4 5

Στήριξη της συγκέντρωσης για τους 11 αγωνιστ(ρι)ες και απεργούς πείνας από την Τουρκία

Ως "Συνέλευση Αλληλεγγύης στους φυλακισμένους, φυγόδικους και διωκόμενους αγωνιστές", στηρίζουμε την συγκέντρωση για τους 11 αγωνιστ(ρι)ες και απεργούς πείνας από την Τουρκία, το Σάββατο 12 Νοέμβρη, στις 13:00, στην πλ. Συντάγματος.

Ακουλουθεί το κείμενο της συνέλευσης για τους 11 απεργούς πείνας από την Τουρκία:

«Όταν τελείωσε ο πόλεμος
Υπήρχαν νικητές και νικημένοι
Στους νικημένους ο φτωχός λαός
Πέθαινε απ' την πείνα
Στους νικητές ο φτωχός λαός
Πέθαινε το ίδιο»

Μπ. Μπρεχτ

Στα μέσα Μαρτίου του 2020 η αντιτρομοκρατική ύστερα από επιχείρηση στην περιοχή των Σεπολίων συλλαμβάνει 11 επαναστάτριες/ες τουρκικής και κουρδικής καταγωγής με μοναδικά στοιχεία μια σακούλα με μπάζα,οδοντόβουρτσες με DNA και μια τσάντα με σκουριασμένα όπλα εντός ενός φρεατίου εκτός του σπιτιού τους. Ακολουθει μια fast track,στημένη δίκη στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού, όπου καταστρατηγήθηκαν όλα τα δικαιώματα των κρατουμένων καθώς και ξυλοδαρμός τους κατά την τρίτη δικάσιμο εντός του δικαστηρίου από μπάτσους της Ειδικής Ομάδας Μεταγωγών. Με την πρωτόδικη απόφαση επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 333 χρόνων(συνολικά για τους 11) για ένταξη στην κομμουνιστική οργάνωση DHKP-C (Επαναστατικό Λαϊκό Απελευθερωτικό Μέτωπο-Κόμμα) οργάνωση που περιλαμβάνεται στις λίστες των τρομοκρατικών οργανώσεων ΗΠΑ και Τουρκίας. Στις 7/10/2022 οι 11 αγωνιστές και αγωνίστριες, που κρατούνται στις ελληνικές φυλακές, ξεκίνησαν απεργία πείνας διαρκείας ζητώντας μια δίκαιη δίκη σύμφωνα με τους νόμους του ελληνικού κράτους. Λιγες μέρες μετά την έναρξη της απεργία πείνας τους οι δυο κρατούμενες, Harika Kızılkaya και Hazal Seçer απειλήθηκαν για πειθαρχικές ποινές απ' τον διευθυντή των γυναικείων φυλακών Θήβας Γιώργο Μακρη ενώ υπέστησαν εκδικητικούς,εξευτελιστικούς σωματικούς ελέγχους(ο σωματικός έλεγχος αποτελεί μέσο βασανισμού). Επίσης στις 17/10 μπάτσοι με κουκούλες της Ειδικής Ομάδας Μεταγωγών (ΕΟΜ) και η αρχιφύλακας χτυπήσαν την Hazal Seçer για να τη μεταγάγουν με τη βία στο νοσοκομείο. Το εφετείο θα ξεκινήσει στις 16/11/2022 στη δικαστική αίθουσα των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού.

Με φόντο τις ΑΟΖ και τα ενεργειακά κοιτάσματα σε Αιγαίο κι Ανατολική Μεσόγειο,το τελευταίο χρονικό διάστημα ο ανταγωνισμός ανάμεσα στο ελληνικό και το τουρκικό κράτος οξύνεται ραγδαία προμηνύοντας πολεμική σύρραξη. Τα ΜΜΕ κι απ' τις δυο πλευρές,πιστά στη δούλεψη των αφεντικών τους ποτίζουν καθημερινά τις συνειδήσεις των καταπιεσμένων με εθνικιστικό δηλητήριο. Τα πραγματικά προβλήματα τα οποία απορρέουν απ' τις ταξικές ανισότητες του αδηφάγου καπιταλιστικού συστήματος και τα οποία οδηγούν τους λαούς στην εξαθλίωση , την ανεργία , την ένδεια, την πείνα, τον κανιβαλισμό, το θάνατο, αποκρύπτονται τεχνηέντως. Αντιθέτως όταν τα δυο κράτη έχουν να αντιμετωπίσουν τον ταξικό τους εχθρό , τα κοινωνικά και ταξικά κινήματα, τις επαναστάτριες και τους αγωνιστές η σύμπνοια κι η αγαστή συνεργασία των αρχών και των μυστικών υπηρεσιών των δυο κρατών είναι πρόδηλη εδώ και δεκαετίες πάνω στα σώματα όσων εξεγείρονται με βασανισμούς, απαγωγές, συλλήψεις, εκδόσεις. Κοινή στρατηγική η καταστολή κι η εξόντωση όσων σηκώνουν το κεφάλι κι αγωνίζονται για έναν ελεύθερο κόσμο χωρίς πλούσιους και φτωχούς ,χωρίς καταπιεστές και καταπιεσμένους. Τελευταίο παράδειγμα στη συγκεκριμένη υπόθεση η δήλωση του υπουργού εσωτερικών της Τουρκίας πως οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες γνώριζαν τις κινήσεις των 11 και κρίνοντάς τους επικίνδυνους αιτήθηκαν στις ελληνικές αρχές τη σύλληψή τους. Η αντιτρομοκρατική νομοθεσία, τα ειδικά δικαστήρια, οι ποινές, οι στημένες δίκες, οι βασανισμοί, η φίμωση μέσα στις δικαστικές αίθουσες αποδεικνύουν περίτρανα το καθεστώς εξαίρεσης που επιβάλουν οι εξουσιαστές ενάντια στους πολιτικούς κρατούμενες/νους είτε στην Ελλάδα , είτε στην Τουρκία είτε οπουδήποτε στον κόσμο.

ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ/ΡΙΩΝ ΑΠ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΞΑΙΡΕΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ

ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ

Η ΤΑΞΙΚΗ/ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΛΑΩΝ

ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ

Συνέλευση Αλληλεγγύης στους φυλακισμένους, φυγόδικους και διωκόμενους αγωνιστές

πηγή : http://athens.indymedia.org/event/89129/


1 2 3 4 5

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 11 ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ / ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Τον Μάρτιο του 2020, μετά από επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής σε σπίτι στα Σεπόλια, συνελήφθησαν 11 αγωνιστές-αγωνιστριες από την Τουρκία και κατηγορήθηκαν για συμμετοχή στην κομμουνιστική οργάνωση DHKP-C (Επαναστατικό Λαϊκό Απελευθερωτικό Μέτωπο-Κόμμα). Τα στοιχεία που συνέθεσαν το κατηγορητήριο ηταν προκλητικά ελλιπή. Πρόκειται για σκουριασμένα όπλα που βρέθηκαν στον πάτο ενός φρεατίου έξω από το σπίτι τους, μια σακούλα από μπάζα και οδοντόβουρτσες με DNA. Ακολούθησε η εκδίκαση της υπόθεσης, στην οποία οι 11 επαναστάτες- επαναστάτριες στερήθηκαν το δικαίωμα τους στην υπεράσπιση. Τελικά, καταδικάστηκαν σε συνολική ποινή κάθειρξης 333 ετών (33 χρόνια έκαστος).

Το δικαστήριο εξάντλησε την εκδικητική του μανία στους/στις 11 πολιτικούς κρατούμενους και πρόσφυγες στην Ελλάδα, χωρίς συγκεκριμένα στοιχεία και αποδείξεις, παρά μια ασαφή, αόριστη κατηγορία για τρομοκρατία. Η σύλληψη τους υπαγορεύτηκε από τις μυστικές υπηρεσίες της Τουρκίας, ενώ για την άδικη δίκη που στήθηκε σε βάρος τους συνεργάστηκαν η κυβέρνηση Μητσοτάκη και η κυβέρνηση Ερντογάν υπό την καθοδήγηση του ιμπεριαλισμού ΗΠΑ-ΕΕ.

Οι εικασίες της αντιτρομοκρατικής στηρίχθηκαν σε φωτογραφίες και σύμβολα του κομμουνιστικού κινήματος που βρέθηκαν στο σπίτι των αγωνιστών, καθως και στο γεγονός ότι κατά τη διάρκεια της δίκης φώναζαν συνθήματα και έκαναν το σύμβολο της νίκης.

Η δίωξη των αγωνιστών από την Τουρκία αφορά καθαρά την πολιτική τους ταυτότητα, τον αντιιμπεριαλιστικό, αντιφασιστικό τους αγώνα και γίνεται στο πλαίσιο ενός ευρύτερου αντικομμουνιστικού κλίματος εντός της ΕΕ.

Η φυλάκιση τους έχει ιδιαίτερη σημασία και για τον ελληνικό λαό, καθώς αποτυπώνει την απρόκλητη καταπάτηση των λαϊκών και δημοκρατικών ελευθεριών των αγωνιστών και την επίθεση σε λαϊκές ελευθερίες που κατακτήθηκαν με κόπο.

Για το φασιστικό κράτος της Τουρκίας και την ελληνική αστική τάξη η αντιφασιστική και αντιιμπεριαλιστική δράση αποτελεί επικίνδυνη τρομοκρατία και η ανοιχτή δήλωση της κομμουνιστικής πολιτικής ταυτότητας, έγκλημα που οδηγεί σε εξοντωτικές ποινές φυλάκισης, σπέρνοντας φόβο, ελπίζοντας να αποθαρρύνει νέους αγωνιστές.

Από τις 7 Οκτωβρίου, οι 11 αγωνιστές ξεκίνησαν απεργία πείνας διαρκείας διεκδικώντας μια δίκαιη δίκη, μια απόφαση νομική και όχι πολιτική.

Καλούμε τον εργαζόμενο λαό και τη νεολαία να στηρίξει το κάλεσμα αλληλεγγύης στους 11 αγωνιστές και απεργούς πείνας από την Τουρκία, το Σάββατο 12 Νοέμβρη στο Σύνταγμα, στη 13:00.

Εργατική Ομάδα Τ-34

πηγή : https://www.facebook.com/people/Εργατική-Ομάδ…


1 2 3 4 5

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ 11 ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ ΑΠΟ 7 ΟΚΤΩΒΡΗ

Συγκέντρωση Σάββατο 12/11 13:00 - Σύνταγμα

19 Μαρτίου 2020. Οι 11 επαναστάτες από την Τουρκία, φυλακίζονται με την κατηγορία της τρομοκρατίας, με συνολική ποινή 333 ετών (30 χρόνια έκαστος-η).

Τους αποδίδονται κατηγορίες για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση, προμήθεια, μεταφορά και κατοχή όπλων. Παρά την έλλειψη αποδεικτικών στοιχείων το δικαστήριο προχωράει σε καταδίκη. Αυτή άλλωστε ήταν και η συμφωνία των κυβερνήσεων Ελλάδας - Τουρκίας υπό την καθοδήγηση του Ευρωατλαντικού ιμπεριαλισμού.

Στην δίκη παρωδία που πραγματοποιήθηκε, ελήφθησαν υπόψη επιβαρυντικά ακόμα και τα συνθήματα, οι χειρονομίες - σύμβολα νίκης των αγωνιστών καθώς και φωτογραφίες των Μαρξ - Ένγκελς που είχαν στις οικίες τους. Η δίκη αυτή έχει μια ιδιαίτερη σημασία και φέρει διπλό μήνυμα και για τον ελληνικό λαό. Σε μια Ευρώπη που κυριαρχεί η φασιστικοποίηση της πολιτικής και δημόσιας ζωής και που οξύνεται ο αντικομμουνισμός (απαγόρευση Ουκρανικού ΚΚ, καταστροφή και βανδαλισμός σοσιαλιστικών-κομμουνιστικών συμβόλων και μνημείων σε όλη την Ευρώπη) η δίκη αυτή αποτελεί άλλο ένα λιθαράκι στην κατεύθυνση που μας ορίζουν ΗΠΑ και ΕΕ, ενώ ταυτόχρονα αρκούν αναπόδεικτες ''υποψίες'' για να καταπατηθούν οι λαϊκές ελευθερίες και τα δημοκρατικά δικαιώματα των αγωνιστών.

Το αστικό κράτος της Ελλάδας σε συνεργασία με το φασιστικό κράτος της Τουρκίας υπό την αιγίδα του Ευρωατλαντικού Ιμπεριαλισμού στοχοποιεί τον αντι-ιμπεριαλιστικό, αντιφασιστικό αγώνα των επαναστατών.

Απέναντι σε αυτή τη συνθήκη, οι 11 αγωνιστές ξεκίνησαν στις 7 Οκτώβρη 2022, απεργία πείνας διαρκείας, με τα εξής αιτήματα:

• Οι επαναστάτες δεν μπορούν να διώκονται βάσει των αντιτρομοκρατικών νόμων. Η υπόθεση θα πρέπει να αφαιρεθεί από το πεδίο εφαρμογής της αντιτρομοκρατικής και η ποινή κάθειρξης 333 ετών που επιβλήθηκε βάσει των αντιτρομοκρατικών νόμων θα πρέπει να ακυρωθεί.

• Δεν υπήρχε δίκαιη δίκη στο δικαστήριο.

• Η απόφαση ήταν πολιτική, όχι νομική. Θέλουμε μια δίκαιη δίκη.

• Το δικαίωμά μας στην υπεράσπιση έχει καταπατηθεί. Δεν θέλουμε να μας τεθούν εμπόδια στην υπεράσπισή μας.

• Μέχρι το πέρας του Εφετείου και την έκδοση της απόφασης, αιτούμαστε την αντικατάσταση της κράτησης μας με περιοριστικούς όρους καθώς ως πολιτικοί πρόσφυγες έχουμε σταθερή διεύθυνση.

• Στην αίθουσα του δικαστηρίου, με την έγκριση της έδρας, η αστυνομία μας επιτέθηκε και μας βασάνισε. Θέλουμε να τιμωρηθεί η έδρα που διέταξε τα βασανιστήρια και η αστυνομία των βασανιστών.

• Κατά τη διάρκεια της σύλληψής , κατασχέθηκαν τα χρήματα, οι υπολογιστές και τα αρχεία μας. Θέλουμε να επιστραφούν τα κατασχεθέντα.

• Η απόφαση αυτή είναι μια απόφαση που αφορά όχι μόνο τους επαναστάτες από την Τουρκία, αλλά και ολόκληρο τον ελληνικό λαό. Γιατί αυτή η απόφαση είναι ένα μικρό μέρος μιας συνολικής επίθεσης με στόχο τα ταξικά-δημοκρατικά δικαιώματα του λαού, τα οποία έχει κατακτήσει μέχρι σήμερα με μεγάλους αγώνες και μεγάλο κόστος.

Καλούμε τον εργαζόμενο λαό, την νεολαία, κάθε αντιφασίστα- αντι ιμπεριαλιστή- διεθνιστή σε πλατιά συμμετοχή στην συγκέντρωση αλληλεγγύης το Σάββατο 12 Νοέμβρη στο Σύνταγμα στη 13.00.

ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΕΚΤΑ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΠΕΙΝΑΣ!

Ο ΕΝΟΠΛΟΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΛΑΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ

ΜΟΝΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΟΙ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ OI ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΛΑΩΝ!

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ 11 ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!

ΔΙΚΗ: 16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΦΥΛΑΚΩΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ, 13.00

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ: 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, ΣΥΝΤΑΓΜΑ, 13.00

Πολιτικός Χώρος Ηλέκτρα Αποστόλου

πηγή : https://www.facebook.com/people/Πολιτικός-Χώρ…


1 2 3 4 5

Καλούμε όλους και όλες σε συγκέντρωση για τους 11 Αγωνιστές από την Τουρκία, απεργούς πείνας από 7/10!

ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, ΣΥΝΤΑΓΜΑ 13:00!

Η αλληλεγγύη το όπλο των λαών!Ενωμένοι θα νικήσουμε!

Λαϊκό Μέτωπο της Τουρκίας

πηγή : https://twitter.com/LaikoMetopo