Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022 στις 21.00

Grottesco Live, Special Guests: Grim Puppet

Grottesco Live

Special Guests: Grim Puppet

Το Κοινωνικό - Πολιτιστικό Κέντρο Βύρωνα σας προσκαλεί στην συναυλία που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12/11/2022 στις 9 μ.μ. στο χώρο της Λαμπηδόνας με τους Grottesco (προσκεκλημένοι οι Grim Puppet)

Είσοδος: Ελεύθερη.

Λίγα λόγια για τους Grottesco

Οι Grottesco ξεκίνησαν τις "aggressive funk" ανησυχίες τους κάπου το 2008 από μια χούφτα παιδικών φίλων. Μετά από χρόνια μουσικής αναζήτησης και πειραματισμού αλλά και αλληλεπίδρασης με το κοινό, η μουσική τους εξελίχθηκε. Η αγάπη τους για το funk groove αλλά και η ανάγκη για ένα πιο βαρύ ηχόχρωμα, φέρνει τους Grottesco κοντά σε αυτό το πλέον δυσεύρετο, αλλά ταυτόχρονα εκρηκτικό genre των 90s: Funk Metal!

Μέσα στην τελευταία 10ετία η μπάντα έχει εμφανιστεί σε φημισμένα και μη live stages από Αθήνα μέχρι Θεσσαλονίκη, έχει μοιραστεί τη σκηνή σε μουσικά φεστιβάλ, και έχει αυτο-οργανώσει πληθώρα DIY live.

Το 2015 κυκλοφόρησε το 1ο DIY EP σε περιορισμένα αντίτυπα, και σε τακτά χρονικά διαστήματα η μπάντα εξερευνά και άλλες καλλιτεχνικές μορφές, δημιουργώντας "εκκεντρικές" ταινίες μικρού μήκους.

Έπειτα από την αδράνεια της καραντίνας, οι Grottesco επανέρχονται δυναμικά! Τέλος Οκτώβρη το 1ο τους single release στο Spotify με το κομμάτι "Doctorilla" είναι γεγονός, το οποίο θα ακολουθήσει ένα μπαράζ από releases.

Συνεχίζεται επίσης η δουλειά πάνω σε νέο υλικό. We are ready to hit the stage!!

Facebook: https://www.facebook.com/GrottescoTheBand

Instagram: https://www.instagram.com/grottesco_band

Spotify: https://open.spotify.com/artist/75r3By6L7gGs2…

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDhPBl_gqDFJ…

πηγή : http://politistikokentrovirona.blogspot.com/2…