τι; : πορεία θεματική : απεργία

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022 στις 10.00 πμ

3 καλέσματα : 1 2 3

Απεργιακή διαδήλωση

Δεν Προσαρμοζόμαστε | 9 Νοέμβρη Απεργούμε

Όλοι/ες στις απεργιακές διαδηλώσεις! Δεν είναι δικά μας τα κέρδη! Δεν είναι δικός μας ο πόλεμος! Δικοί μας είναι οι αγώνες, στην Cosco, στην Μαλαματίνα, στην e-food, στην εκπαίδευση και την υγεία, στην ανυπότακτη νεολαία. Δεν περιμένουμε τις εκλογές για να φύγει η κυβέρνηση και να έρθει ένας «άλλος σωτήρας». Σηκώνουμε το γάντι απέναντι στην κυβέρνηση και τις δυνάμεις της συναίνεσης. Απέναντι στην τρομοκρατία της σταθερότητας και της κυβερνησιμότητας. Σταθερότητα σημαίνει "αίμα και δάκρυα" για τον εργαζόμενο!

◾️Αθήνα | 11:00, Χαυτεία

◾️Θεσσαλονίκη | 10:00, Καμάρα

◾️Πάτρα | 10:00, Παράρτημα - Πορεία από το ΕΚΠ

◾️Γιάννενα | 10:30, Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων

◾️Βόλος | 10:30, Ταχυδρομείο

◾️Τρίκαλα | 10:00, Πλ. Ρήγα Φεραίου

◾️Καρδίτσα | 11:30, Alpha Bank

◾️Χανιά | 10:00, Πλατεία Δημοτικής Αγοράς

◾️Ηράκλειο | 10:00, Άγαλμα Βενιζέλου

Νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση (νΚΑ)

πηγή : https://www.youtube.com/watch?v=XImO6jPin_A


1 2 3

Όλοι, όλες στην Απεργία!

Αρκετά στερηθήκαμε
Ώρα να μοιραστούμε την αφθονία.

Όλες και όλοι στην απεργία.
9 Νοέμβρη, ώρα 10 στην Πλατεία Αγοράς.

αφισα απεργιας α3

Κατάληψη Rosa Nera

πηγή : https://rosanera.squat.gr/2022/11/08/όλοι-όλε…


1 2 3

Με ποινή δώδεκα μηνών με τριετή αναστολή καταδικάστηκε ο δράστης της ρατσιστικής και τρανσφοβικής επίθεσης κατά της τρανς ακτιβίστριας Ήβη Καίσερλη το πρωί της 10ης Ιουνίου του 2016 κοντά στα Νεώρια, στην παλιά πόλη των Χανίων. Ο Πρόεδρος του δικαστηρίου ανέφερε ότι η προηγούμενη ποινή ήταν πολύ επιεικής για να μειωθεί.

Η ποινή αποφασίστηκε στα πλαίσια της εκδίκασης της έφεσης του δράστη της επίθεσης εναντίον της. Υπενθυμίζουμε ότι στη δίκη που πραγματοποιήθηκε στις 25 Σεπτέμβρη του 2020 το δικαστήριο δεν καταλόγισε ρατσιστικό κίνητρο στους δύο δράστες που αναγνωρίστηκαν από εργαζόμενη του καταστήματος όπου έγινε η επίθεση.

Δίπλα στην Ηβη στάθηκαν, για ακόμα μία φορά, αλληλέγγυοι αγωνιστές και αγωνίστριες ενώ υπήρξαν και δημόσια καλέσματα από την ΚΕΕΡΦΑ και την Κατάληψη Ρόζα Νέρα.

Ο αγώνας συνεχίζεται! Μαζί με την Ήβη, με κάθε προσφύγισσα, τρανς και ΛΟΑΤΚΙ άτομο, με τις εργαζόμενες και τους εργαζόμενους της τάξης μας ενάντια στην κυβέρνηση του σεξισμού, της ομοφοβίας και της τρανσφοβίας. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας την Τετάρτη 9/11 στην Πανεργατική απεργία, στην απεργιακή συγκέντρωση στην πλατεία Αγοράς στις 10πμ.

~

Πίνακας: Προσωπογραφία της Ήβης Καίσερλη από τον Δημήτρη Αστερίου

ΚΕΕΡΦΑ Χανίων

πηγή : https://el-gr.facebook.com/keerfapage/