Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022 στις 17.00

Ανοιχτό κάλεσμα για τη δημιουργία πολιτικής συνέλευσης στα νότια

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 5 Νοεμβρίου η πρώτη συνάντηση του ανοιχτού καλέσματος για τη δημιουργία πολιτικής συνέλευσης στα νότια. Στα πλαίσια της συζήτησης αποφασίστηκε όπως πραγματοποιηθεί και δεύτερη ανοιχτή συνέλευση το Σάββατο 12 Νοέμβρη, στις 17:00, στο Υπόστεγο - Αυτοδιαχειριζόμενο Στέκι Αργυρούπολης (25ης Μαρτίου 38).

Ακολουθει το κάλεσμα.

Ζούμε σε μια πραγματικότητα που δυσκολευόμαστε όλο και περισσότερο να τα βγάλουμε πέρα. Σε πόλεις που γίνονται φιλικές μόνο για τους επενδυτές και τους τουρίστες, ενώ η φύση λεηλατείται. Με καθημερινά περιστατικά έμφυλης βίας, που συγκαλύπτονται από τους κρατικούς θεσμούς και ανθρώπους που πνίγονται και να δολοφονούνται σε κελιά και σύνορα. Με την κοινωνική επιτήρηση και την καταστολή σε όσους αντιδρούν, όλο και να εντείνονται.

Για ολα αυτά, βλέπουμε την αναγκαιότητα συλλογικών απαντήσεων και οργάνωσης και σε τοπικό επίπεδο.

Με αυτές τις σκέψεις, επιδιώκουμε τη δημιουργία ενός πεδίου συζήτησης, ζύμωσης, συλλογικοποίησης και δράσης από τα κάτω. Με μία διαδικασία, ανοικτή σε όλες/α/ους, με όρους αυτοοργάνωσης, αντιθεσμικούς, αντιιεραρχικούς, αντισεξιστικούς και αντεθνικιστικούς.

Καλούμε σε ανοιχτή συνέλευση το Σάββατο 12 Νοέμβρη, στις 17:00, στο Υπόστεγο - Αυτοδιαχειριζόμενο Στέκι Αργυρούπολης (25ης Μαρτίου 38).

Πρωτοβουλία για την δημιουργία πολιτικής συνέλευσης στα νότια

πηγή : http://athens.indymedia.org/event/89076/