Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022 στις 20.30

Προβολή Κ.Ο.Τ.Α. - "The firm (1993)"

Η Κ.Ο.Τ.Α. επιστρέφει για άλλη μια εβδομάδα χαμένη σε ένα λαβύρινθο πλασμένο από ηθικά διλλήματα όπου η παρανομία γίνεται η ομίχλη που πλανάται στο χώρο. Σας περιμένουμε για να αναρωτηθούμε παρέα βλέποντας το "The Firm (1993)" και να σκάψουμε για την έξοδό μας από το σκοτεινό θάλαμο της 303.

Η υπόθεση: Ο Mitch (Tom Cruise), ένας αριστούχος απόφοιτος της νομικής σχολής του Χάρβαρντ, είναι περιζήτητος από όλες τις μεγάλες νομικές φίρμες των Η.Π.Α. Μία μικρή δικηγορική εταιρία του Memphis του κάνει μία οικονομική προσφορά τόσο καλή, που δεν μπορεί να την αρνηθεί. Μετακομίζει με τη γυναίκα του στο Memphis και μετά τις πρώτες μέρες «απόλυτης επιτυχίας», προσγειώνεται στην πολύ σκληρή πραγματικότητα: Η εταιρεία για την οποία δουλεύει κρύβει πολλά επικίνδυνα μυστικά. Σύντομα θα βρεθεί μπλεγμένος ανάμεσα στα πλοκάμια της μαφίας και του FBI.

Σκηνοθεσία: Sydney Pollack

Διάρκεια: 155'

Είδη: Mystery, Thriller, Drama

Σας περιμένουμε όπως πάντα με πολλές κρύες μπύρες, ποπ κορν και είσοδο ελεύθερη! 🐣📽

Βρείτε μας σε facebook και instagram

facebook: https://www.facebook.com/kota.topo/

instagram: https://www.instagram.com/kota.topo/

Πως να βρείτε την αίθουσα:

Η Κ.Ο.Τ.Α. σας περιμένει κάθε Παρασκευή στην αίθουσα 303 με μεγάλη ποικιλία ταινιών. Για να μας βρείτε θα μπείτε από την κεντρική είσοδο της πολυτεχνικής σχολής, θα προχωρήσετε ευθεία και θα στρίψετε δεξιά για να μπείτε στο διάδρομο. Φτάνοντας στο τέλος του διαδρόμου θα στρίψετε αριστερά και θα ανεβείτε από τις σκάλες 2 ορόφους πάνω. Τώρα στρίψτε δεξιά και ακολουθήσε τις μουσικές προς τη μόνη ανοιχτή πόρτα. Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείτε ή δε θέλετε να ανέβετε τα σκαλιά, θα πρέπει στο τέλος του διαδρόμου να στρίψετε δεξιά αντί για αριστερά. Αρκεί λοιπόν να μπείτε στο ασανσέρ και να ανέβετε στον 3ο όροφο. Ακολουθήστε και πάλι τις μουσικάρες και φτασατεε!

πηγή : https://fb.me/e/25m0Xmh6j
πηγή : email που λάβαμε στις 13 Νοεμβρίου 22h