Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022 στις 13.00

Επανακουλίτσα - κουλίτσα ανοιχτή ζωή μαγική

Παραμονή 17 Νοέμβρη και το κάτω πολυτεχνείο είναι γεμάτο. Κάποια όμως έμενε αδειανή μέσα του. Έτσι και εμείς, γεμάτα με οργή και όρεξη, πήραμε τα εργαλεία μας και είπαμε να την ξαναγεμίσουμε - έστω και για μια μέρα.

Η κατάληψη κουλίτσα λοιπόν μόλις (ξαν)άνοιξε. Από παλιά και νέα, κουήρια και μη, για όσα την έχουν ζήσει και την νοσταλγούν και για όσα δεν την πρόλαβαν και θέλουν να την δουν. Γιατί ενάντια στην ασφυκτική καταστολή, τις εκκενώσεις καταλήψεων που στεγάζουν το κουηρνεςς και τον φεμινισμο (όπως πρόσφατα της Ντουγρού) και του εξευγενισμού των γειτονιών μας συνεχίζουμε να συλλογικοποιούμε τους αγώνες μας και να βρίσκουμε χώρους να υπάρχουμε περήφανα και χωρίς πολιτικές εκπτώσεις. Σε ένα πολυτεχνείο που βασιλεύουν οι αριστερίστικες ματσίλες και οι αναρχοπατεράδες, ερχόμαστε να θέσουμε τα δικά μας χαρακτηριστικά, επανοικειοποιώντας όσα μας έχουν στερήσει. Η κούλα έχει ύπαρξει ανάσα ελευθερίας μέσα στην κανονικότητα, μια ανάσα που τώρα έχουμε πολύ ανάγκη . Από τις κουηρ καταλήψεις του παρελθόντος στις κουηρ εξεγέρσεις του σήμερα.

Σας καλούμε:

13:00 - να πιούμε παρέα τσαι και καφέδες στο καφενείο

15:30 - να δούμε το ντοκιμαντέρ "Battle of Tuntenhaus" λίμιτιντ γκρικ εντίσιον

και να συζητήσουμε γύρω από τις κουήρ καταλήψεις (το εγχείρημα ήταν αυθόρμητο οπότε δεν θα υπάρχει κάποια συντονισμένη συζήτηση αλλά χαλαρό κους κους).

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΙΑΣ ΜΕΡΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΟΥΛΗ ΠΑΡΑ ΓΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ

ΛΕΣΒΙΕΣ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΙΔΕΣ ΤΡΑΒΕΛΙΑ ΚΙ ΑΔΕΡΦΕΣ ΠΟΥΣΤΙΑ ΚΙ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΣΕ ΣΤΕΚΙΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΕΣ

Η ΣΙΣΕΤΕΡΟΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΙ ΑΗΔΙΑ, ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΕ ΒΙΛΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΑ

ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΡΑΝΣΦΕΜΙΝΙΣΜΟΣ ΖΗΤΩ Η ΑΝΑΡΧΙΑ

αναρχικά κουήρ και φεμινιστά

πηγή : email που λάβαμε στις 16 Νοεμβρίου 12h