Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022 στις 20.30

Προβολή "Holy Motors (2012)"

ακριβής τοποθεσία : 3ος οροφος, αίθουσα 303

Η Κ.Ο.Τ.Α επιστρέφει δυναμικά και αυτή τη φορά. Φτιάχνοντας γρήγορα γρήγορα το make-up της σε μια λευκή λιμουζίνα, μας υπενθυμίζει όλες τις ζωές που θα μπορούσαμε (ή και αυτές που δεν θα μπορούσαμε) να έχουμε· ζωές που εκπληρώνει μόνο το σινεμά. Σας περιμένουμε να τις ζήσουμε παρέα στη 303 μέσα από το "Holy Motors" (2012).

Υπόθεση: Η ταινία ακολουθεί το 24ωρο του Mr Oscar (Denis Lavant), ο οποίος κατά κάποιο τρόπο μεταπηδά από τη μια ζωή σε άλλη, αλλάζοντας συνεχώς ρόλο και εμφάνιση. Από μια γιαγιά που ζητιανεύει στην άκρη του δρόμου έως πληρωμένος δολοφόνος, κάθε του δουλειά πάει και έρχεται με ένα αέρα σουρεάλ, έναν αέρα που μαγνητίζει.

Σκηνοθεσία: Leos Carax

Διάρκεια: 115'

Είδη: Fantasy, drama

Σας περιμένουμε με κρύες μπύρες, ποπ κορν και όπως πάντα με είσοδο ελεύθερη!🐣

Μπορείτε να μας βρείτε σε instagram και facebook.

instagram: https://www.instagram.com/kota.topo/

facebook: https://www.facebook.com/kota.topo

Αναλυτικότερες οδηγίες για το πως να μας βρείτε:

Η Κ.Ο.Τ.Α. σας περιμένει κάθε Παρασκευή στην αίθουσα 303 με μεγάλη ποικιλία ταινιών. Για να μας βρείτε θα μπείτε από την κεντρική είσοδο της πολυτεχνικής σχολής, θα προχωρήσετε ευθεία και θα στρίψετε δεξιά για να μπείτε στο διάδρομο. Φτάνοντας στο τέλος του διαδρόμου θα στρίψετε αριστερά και θα ανεβείτε από τις σκάλες 2 ορόφους πάνω. Τώρα στρίψτε δεξιά και ακολουθήσε τις μουσικές προς τη μόνη ανοιχτή πόρτα. Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείτε ή δε θέλετε να ανέβετε τα σκαλιά, θα πρέπει στο τέλος του διαδρόμου να στρίψετε δεξιά αντί για αριστερά. Αρκεί λοιπόν να μπείτε στο ασανσέρ και να ανέβετε στον 3ο όροφο. Ακολουθήστε και πάλι τις μουσικάρες και φτασατεε!

πηγή : https://fb.me/e/35rpu5ArC
πηγή : email που λάβαμε στις 20 Νοεμβρίου 23h