Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022 στις 13.00

(εξ αναβολής) Ανοιχτή Συνέλευση αλληλεγγύης στους 4 διωκόμενους/η αναρχικούς/ή...

Αναβολή Ανοιχτής Συνέλευση αλληλεγγύης στους 4 διωκόμενους/η αναρχικούς/ή για την υπόθεση 'Σύντροφοι - Συντρόφισσες'

από Συνέλευση Αλληλεγγύης στους 4 διωκόμενους/η αναρχικούς/ή για την υπόθεση 'Σύντροφοι - Συντρόφισσες'

Η σημερινή ανοιχτή Συνέλευση αλληλεγγύης στους 4 διωκόμενους/η αναρχικούς/ή για την υπόθεση 'Σύντροφοι - Συντρόφισσες' αναβάλλεται προκειμένου να στηριχθεί η συγκέντρωση αλληλεγγύης στα δικαστήρια Ευελπίδων για τα συλληφθέντα άτομα από την εισβολή των μπάτσων χθες στην κοινότητα των Προσφυγικών. Η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26/11 στη 13:00 στην πλατεία Πρωτομαγιάς.

Η σημερινή ανοιχτή Συνέλευση αλληλεγγύης στους 4 διωκόμενους/η αναρχικούς/ή για την υπόθεση 'Σύντροφοι - Συντρόφισσες' αναβάλλεται προκειμένου να στηριχθεί η συγκέντρωση αλληλεγγύης στα δικαστήρια Ευελπίδων για τα συλληφθέντα άτομα από την εισβολή των μπάτσων χθες στην κοινότητα των Προσφυγικών.

Η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26/11 στη 13:00 στην πλατεία Πρωτομαγιάς.

ΚΑΜΙΑ/ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ/ΜΟΝΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΕΙ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ Κ ΟΛΕΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΕΣ

πηγή : http://athens.indymedia.org/post/1622004/


Βάσει των νομικών εξελίξεων στην υπόθεση "σύντροφοι-συντρόφισσες", τα 4 διωκόμενα συντρόφια παραπέμπονται σε δίκη στις 6 Φλεβάρη 2023. Καλούμε σε συνέχεια της ανοιχτής διαδικασίας της -Συνέλευσης Αλληλεγγύης στους/ην διωκόμενους/η αναρχικούς/η για την υπόθεση 'Σύντροφοι-Συντρόφισσες'- την Τετάρτη 23/11 στις 20.00 στην Πλ. Πρωτομαγιάς.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ-ΑΘΩΩΣΗ ΣΤΑ 4 ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΤΥΠΗΣ ΟΜΗΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥ Γ.Ι.

ΑΜΕΣΗ ΑΡΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΟΡΩΝ

ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΕΙ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ Κ ΟΛΕΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΕΣ

ΔΙΚΗ 6 ΦΛΕΒΑΡΗ 2023 ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

πηγή : http://athens.indymedia.org/event/89239/