Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022 στις 20.30

Προβολή Κ.Ο.Τ.Α. - "Loving Vincent (2017)"

ακριβής τοποθεσία : 3ος όροφος, αίθουσα 303

Αυτή την Παρασκευή η ΚΟΤΑ επιστρέφει με απείρως καλλιτεχνική και ελαφρώς μελαγχολική διάθεση. Το άσπρο πανί της 303 περίμενε εδώ και καιρό τη μέρα που θα μεταμορφωνόταν σε πίνακα ζωγραφικής και για αυτό αποφασίσαμε να εκπληρώσουμε την επιθυμία του. Θα έχει λοιπόν τη χαρά να γίνει ο καμβάς για την πρώτη μεγάλου μήκους ταινία ζωγραφισμένη ολόκληρη στο χέρι∙ την ταινία "Loving Vincent (2017)". Κάθε ένα από τα 65.000 καρέ του έργου είναι μια ελαιογραφία ζωγραφισμένη σύμφωνα με το προσωπικό ύφος του μεγάλου καλλιτέχνη Vincent Van Gogh. Στη δημιουργία της ταινίας συμμετείχαν 125 επαγγελματίες ζωγράφοι, που ταξίδεψαν από όλο τον κόσμο για να πάρουν μέρος στην παραγωγή.

Υπόθεση: Η ιστορία ακολουθεί τον Armand Roulin∙ ένα ταχυδρόμο που αναζητά τον Theo, αδερφό του μεγάλου ζωγράφου, για να του παραδώσει την τελευταία επιστολή του Vincent. Στο δρόμο θα συναντήσει διάφορους ενδιαφέροντες χαρακτήρες οι οποίοι θα ταξιδέψουν αυτόν (αλλά και εμάς) στη ζωή του καλλιτέχνη. Για να γνωρίσουμε λοιπόν ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος…

Σκηνοθεσία: Dorota Kobiela, Hugh Welchman

Είδη: Animation, Mystery, Drama, History

Διάρκεια: 95'

Πριν την ταινία θα προβληθεί και η ταινία μικρού μήκους "As you sleep the world empties (2020)" του Βασίλη Κεκάτου. Σας περιμένουμε λοιπόν για μία ακόμη κινηματογραφική εμπειρία με πολλές κρύες μπύρες, ποπ κορν, καλή διάθεση και όπως πάντα είσοδο ελεύθερη!!

Βρείτε μας: https://linktr.ee/kota.topo

Αναλυτικότερες οδηγίες για το σημείο προβολής:

Η Κ.Ο.Τ.Α. σας περιμένει κάθε Παρασκευή στην αίθουσα 303 με μεγάλη ποικιλία ταινιών. Για να μας βρείτε θα μπείτε από την κεντρική είσοδο της πολυτεχνικής σχολής, θα προχωρήσετε ευθεία και θα στρίψετε δεξιά για να μπείτε στο διάδρομο. Φτάνοντας στο τέλος του διαδρόμου θα στρίψετε αριστερά και θα ανεβείτε από τις σκάλες 2 ορόφους πάνω. Τώρα στρίψτε δεξιά και ακολουθήσε τις μουσικές προς τη μόνη ανοιχτή πόρτα. Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείτε ή δε θέλετε να ανέβετε τα σκαλιά, θα πρέπει στο τέλος του διαδρόμου να στρίψετε δεξιά αντί για αριστερά. Αρκεί λοιπόν να μπείτε στο ασανσέρ και να ανέβετε στον 3ο όροφο. Ακολουθήστε και πάλι τις μουσικάρες και φτασατεε!

πηγή : https://www.facebook.com/events/6222858530114…
πηγή : email που λάβαμε στις 28 Νοεμβρίου 13h