Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022 στις 17.00

Κάλεσμα σε ανοιχτή συνέλευση // Witches Fight Back

⚡ Καλούμε σε ανοιχτή συνέλευση, στις 4 Δεκεμβρίου, 5 μ.μ. στο infolibre (Υπουργού Φιλίππου Δραγούμη 4) για να επικοινωνήσουμε σε ένα ευρύτερο συλλογικό πλαίσιο τις σκέψεις, τα βιώματα και την οργή μας για το ζήτημα της έμφυλης βίας. Να συζητήσουμε για τις καταπιέσεις που μας κάνουν να ασφυκτιούμε, αλλά και τους τρόπους να έρθουμε σε ρήξη με αυτές.
⚡Αναγνωρίζουμε πως ο φεμινισμός μπορεί να πάρει διάφορες μορφές και εκφάνσεις, εμάς όμως μας εκφράζει ένας φεμινισμός που έρχεται από τα κάτω και είναι διαθεματικός και συμπεριληπτικός. Ένας ταξικός φεμινισμός που αντιτάσσεται σε κάθε εκμεταλλευτική φύση που παράγεται και αναπαράγεται από τον καπιταλισμό και την πατριαρχία. Στη συνέλευσή μας δεν υπάρχει χώρος για ρατσιστικές, σεξιστικές, τρανσφοβικές συμπεριφορές και απόψεις που αναπαράγουν μορφές καταπίεσης και εκμετάλλευσης. Η συλλογικότητά μας λειτουργεί με διττό τρόπο, αφενός μέσω της συλλογικής αυτομόρφωσης και της συζήτησης και αφετέρου μέσω της κινηματικής δράσης στο δρόμο.

⚡Παλεύουμε σε κάθε χώρο που δρούμε και υπάρχουμε, για την άρση κάθε εκμετάλλευσης, για την απελευθέρωση φύλου, σώματος, σεξουαλικότητας!

Witches Fight Back