Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022 στις 20.30

"Η παράσταση συνεχίζεται"

5 - 10 - 12 - 13 - 19- 20 Δεκεμβρίου, 20:30 - "Η παράσταση συνεχίζεται" του Ρικ Άμποτ/"Σκυνικοί"

30 - "Η παράσταση συνεχίζεται" του Ρικ Άμποτ/"Σκυνικοί"

Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ του Ρικ Αμποτ

5 - 10 - 12 - 13 - 19- 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ στις 20:30

Σκηνοθεσία: Βράνα Νίκος

Μουσική&Φώτα: Βράνα Νίκος
Σκηνικά&Κοστούμια: ο Θίασος
Επιμέλεια Αφίσας: Noria Dimaki

Παίζουν: Άλκηστη Λυρίτη, Βαγγέλης Γεωργάρας, Παυλίνα Καρλατήρα, Αλκίνοος Παυλής, Διονύσης Λιάρος, Θάνος Παππάς, Στέφανος Μιχαλάκης, Λίνα Δημάκη, Ζωή Παπανικολάου

Λίγα λόγια για το έργο:

Το έργο «Η παράσταση συνεχίζεται» του Αμερικανού κωμωδιογράφου Ρικ Άμποτ (1928-1991) είναι μια από τις καλύτερες κωμωδίες που έχουν γραφτεί για το Θέατρο και τους ηθοποιούς. Ο Ρικ Άμποτ, με ευφυή ευρήματα και σπαρταριστές σκηνές, αποκαλύπτει στα μάτια του θεατή, την αθέατη πλευρά του Θεάτρου. Το έργο αναφέρεται στα παθήματα ενός θεατρικού θιάσου στην προσπάθειά του να ανεβάσει ένα αστυνομικό έργο εποχής, ενός «τραγικού» συγγραφέα που αναζητώντας το «τέλειο» αλλάζει συνεχώς το κείμενο.

Απρόβλεπτες καταστάσεις, αναπάντεχα περιστατικά, λάθη και παραλείψεις τινάζουν στον αέρα τις πρόβες της προετοιμαζόμενης παράστασης.

Λίγα λόγια για εμάς:

Εμείς είμαστε οι "Σκυνικοί", μια νεοσύστατη αυτοδιαχειριζόμενη θεατρική ομάδα. Η πρωτοβουλία αυτή ξεκίνησε με την γνωριμία κάποιων ανθρώπων που αγαπούν το θέατρο εντός φοιτητικών θεατρικών ομάδων.

Η ανάγκη μας για δημιουργία, τέχνη και έκφραση μας οδήγησε στην συγκρότηση ενος 10μελούς *προς το παρόν* θιάσου, που τώρα κιόλας δουλεύει την επόμενη παράσταση!
Η ομάδα μας, λοιπόν, έχει σκοπό να φέρει στον ελευθεριακό καλλιτεχνικό χώρο πολλά και διάφορα πρότζεκτς είτε με μορφή παραστάσεων είτε με μορφή σεμιναρίων… και ποιός ξέρει τι άλλο θα σκεφτούμε!

πηγή : https://www.embros.gr/5-10-12-13-19-20-dekemb…