Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011 στις 11.00

Έναρξη του δικτύου με ανταλλακτικό παζάρι.

Κυριακή 13/11/11 από τις 11:00-16:00 στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ Χανίων
Την ερχόμενη Κυριακή 13/11/11 και ώρες 11:00-16:00 ,τα μέλη του δικτύου ανταλλαγών Χανίων,πραγματοποιούν την έναρξη του δικτύου με ανταλλακτικό παζάρι.
Μετά από τις 2 συναντήσεις που προηγήθηκαν,κυρίως για την ενημέρωση-παρουσίαση του δικτύου στο κοινό,και μετά από πολλές εγγραφές νέων μελών,αποφασίστηκε από κοινού,η έναρξη του δικτύου ανταλλαγών να ξεκινήσει με το ανταλλακτικό παζάρι σε κεντρικό σημείο της πόλης!
(πλατεια αγορας).

Στο παζάρι,θα μπορούν να λάβουν μέρος τα μέλη του δικτύου,φέρνοντας προ'ι'όντα διατροφής,ένδυσης,υπόδησης,αντικείμενα και πολλά άλλα είδη προς ανταλλαγή, αλλά και άνθρωποι, μη μέλη του δικτύου,με την προ'υπόθεση να φέρουν οτιδήποτε δεν χρειάζοντε να ανταλλάξουν,και να πάρουν ότι έχουν ανάγκη και θα υπάρχει στο παζάρι.
Προ'ι'όντα,διατροφής,ένδυσης,υπόδησης,αντικείμενα,διακοσμητικά,βιβλία,και άλλα πόλλα,θα υπάρχουν προς ανταλλαγή!!!

Στο παζάρι θα υπάρχουν ενημερωτικά έντυπα για τον κόσμο ,θα γίνοντε νέες εγγραφες μελών,και θα συμπληρώνετε η λίστα δράσεων από άμεσα θιγόμενους.

Η λίστα δράσεων είναι ένα έντυπο ,το οποίο θα μπορούν να συμπληρώνουν όσοι αντιμετωπιζουν ένα κοινωνικό πρόβλημα-αδικία,και από ανθρώπους που δεν είναι μέλη του δικτύου
(π.χ. εξώσεις λόγω έλειψης χρημάτων,διακοπή ρέυματος π.χ. λόγω ανεργίας και αδυναμία πληρωμής ,κ.α.).
Τα μέλη του δικτύου,θα κινητοποιούντε,εκφράζοντας την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη τους στους θιγόμενος,θα δρουν οργανωμένα,και θα προσπαθούν να επιλύουν εμπρόθεσμα,κάθε πρόβλημα με νόμιμες ενέργειες!

Στο παζάρι τα μέλη θα μπορούν να πραγματοποιούν συναλλαγές με το σύστημα των Μονάδων του δικτύου,ή και ελέυθερα(χωρίς μονάδες) αρκεί να συμφωνήσουν μεταξύ τους.

Ελάτε να συμμετέχετε με πράγματα που δεν χρειάζεστε και ανταλλάξτε τα με ότι έχετε ανάγκη και υπάρχει στο παζάρι!!!!

Ένας νέος τρόπος επιβίωσης γεννιέται και μια καινούρια φιλοσοφία για την κατανάλωση ξεκινάει!!!!

Κανένας δεν να μπορεί να γίνει πλουσιότερος ή φτωχότερος μέσα στο δίκτυο.

Δίκτυο ανταλλαγων Χανίων ( τηλ.επικοινωνίας : 6980615985 )
πηγή : https://sites.google.com/site/pazariantallagonchanion/2