Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022 στις 18.00

4η ανοιχτή συνέλευση της λοατκια+ ομάδας Sylvia Rivera

Αυτό το φθινόπωρο ήταν κινηματικά το πυκνότερο των τελευταίων ετών. Η ομάδα μας, έχοντας πια μεγαλώσει αρκετά, συμμετείχε σχεδόν σε όλες τις φεμινιστικές και λοατκια+ κινητοποιήσεις, αλλά και σε μαζικότατες εργατικές, αντιμπεριαλιστικές και αντικατασταλτικές πορείες (απεργία Νοεμβρίου, Πολυτεχνείο, 6η Δεκέμβρη, πορείες αλληλεγγύης σε Μαλαματίνα, την πορεία για τις εξεγερμένες στο Ιράν και πορεία της ΔΕΘ κλπ). Καιρός πια και για οργάνωση μερικών συναντήσεων αυτομόρφωσης, αλλά και για το ξεκίνημα της συζήτησης για τα Pride του 2023 και την καθιερωμένη πλέον πανελλαδική ημέρα δράσης για τον λοατκι γάμο και τη γονεϊκότητα.

Συνεχίζουμε, λοιπόν, τις ανοιχτές συνελεύσεις μας για να υποδεχτούμε καινούριες φίλες, φίλα, φίλους, αλλά και μέλη της ομάδας. Κεντρική θεματική της αφίσας της 4ης ανοιχτής συνέλευσής μας η συμπεριληπτικότητα. Όπως λέμε στο κείμενο αρχών της Sylvia Rivera, στην ομάδα μας έχουν θέση άτομα κάθε σεξουαλικού προσανατολισμού και ταυτότητας φύλου. Και κάθε ηλικίας, καταγωγής, σωματικής διάπλασης, νευροδιαφορετικότητας. Όλα τα χρώματα είναι το ίδιο όμορφα. Για όλα υπάρχει μια ισότιμη θέση στις συνελεύσεις μας! Ειδικά μετά δολοφονική επίθεση της αστυνομίας στον 16χρονο Κώστα απλά και μόνο επειδή ήταν Ρομ, η συμπεριληπτικότητα είναι ίσως η κρισιμότερη αξία που πρέπει να υπερασπιστούμε.

Σας περιμένουμε το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στις 6μμ στο Infolibre, στην οδό Υπουργού Φιλίππου Δραγούμη 4, στην περιοχή της Ροτόντας.

Ρομά και μετανάστριες σε όλες τις πλατείες
στους δρόμους θα υπάρχουμε γκέι, τρανς λεσβίες

ομάδα Sylvia Rivera - για ένα κινηματικό Thessaloniki Pride

*Στηρίζοντας τον αγώνα του σωματείου εργαζομένων στη Μαλατίνα, αμέσως μετά τη συνέλευση θα πάμε στη μεγάλη συναυλία που διοργανώνει στο Ιβανώφειο για την οικονομική ενίσχυση της απεργίας ενάντια στις απολύσεις

** Περιγραφή εικόνας αφίσας: καρέκλες και σκαμπό σε διάφορα μεγέθη, σχήματα και χρώματα τοποθετημένες σε ημικύκλιο

πηγή : https://www.facebook.com/events/1330116090861…
πηγή : email που λάβαμε στις 7 Δεκεμβρίου 18h