Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022 στις 21.00

Live: Chain Cult - Bleakness - Blood Trace - Neo Teras

Το Σαββατο 10 Δεκεμβρίου στο αγαπημενο μας Ιδρυμα , θα παίξουμε το 100ο μας live σε Ελλαδα και εξωτερικό από τη μερα που ξεκινήσαμε τους Chain Cult!

Ταξιδέψαμε σε μέρη που δεν πιστεύαμε ότι θα επισκεφτούμε ποτέ και είχαμε τη τύχη να γνωρίσουμε τους καλύτερους ανθρώπους, παίζοντας τη μουσική που αγαπάμε.

Κλείνουμε αυτόν το χρόνο με ένα live στην Αθήνα μαζί με μπάντες και ανθρώπους που εκτιμάμε και μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος.

Δυστυχώς είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε πως οι Syndrome 81 αναγκάστηκαν να ακυρώσουν την εμφάνιση τους. Πριν από 2 μέρες μας ενημέρωσαν πως για πολύ σοβαρούς λόγους υγείας δεν μπορούν να ταξιδέψουν. Η υγεία ειναι πάνω από όλα και ευχομαστε γρήγορη ανάρρωση.

Η αλλαγή αυτή ήταν και ένας από τους λόγους που καθυστερησαμε την ανακοίνωση του χώρου διεξαγωγής ωστε να επανεκτιμησουμε τη κατάσταση.

Παράλληλα, η αστυνομική καταστολή απέναντι σε ελεύθερους χώρους, καταλήψεις και πανεπιστήμια έχουν κάνει πολύ δύσκολη την εύρεση κλειστού χώρου για τη διεξαγωγή Diy live στο κέντρο της Αθήνας χωρίς να τεθεί σε κινδυνο η ασφάλεια των συμμετεχόντων.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το Ίδρυμα που μας φιλοξενεί για μια ακόμη φορά.

Το τελικό line up :

  • Chain Cult
  • Bleakness (fr)
  • Blood Trace
  • Neo Teras