Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022 στις 19.30

Προβολή: "Δουλεύοντας με το πάσο μας (Ράδιο Αλίκη)"

Με μεγάλη του χαρά, το Ράδιο Απόδραση, σας ανακοινώνει ότι την Κυριακή 11/12, στις 17:30, θα πραγματοποιήσει την πρώτη του εκπομπή!

Θα παίξουμε μουσικάρες, θα συζητήσουμε και φυσικά, θα χαρούμε να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας, να μας πείτε τις σκέψεις σας και τα ψιψιψόνια σας, κατά τη διάρκεια της εκπομπής, μέσω του chat!

Συντονιστείτε στο

https://radioapodrasi.espivblogs.net/

Μετά την εκπομπή, θα σας βάλουμε μουσικούλα να ντυθείτε, καθώς θα σας περιμένουμε στην κατάληψη Παραρτήματος (κατά τις 19:30), όπου θα προβληθεί η ταινία:

"Δουλεύοντας με το πάσο μας (Ράδιο Αλίκη)"

Δραματική 2004 | Έγχρ. | Διάρκεια: 111' Ιταλική ταινία, σκηνοθεσία Guido Chiesa με τους: Afterhours, Manuel Agnelli, Alessandro Agnello

Μπολώνια 1977: Ένας ιστορικός σταθμός για το κίνημα της αυτονομίας. Δεκάδες ελεύθερα ραδιόφωνα γεννιούνται σε όλη την Ιταλία δίνοντας στο κίνημα φωνή. Χιλιάδες άνθρωποι διαδηλώνουν στους δρόμους και συγκρούονται με την αστυνομία… Η ταινία παρουσιάζει την προσωπική πορεία δύο φίλων από τα προάστια της Μπολόνια, μέσα στον κυκεώνα των έντονων γεγονότων της εποχής αλλά και των εντάσεων της νεότητάς τους.

Θα ακολουθήσει συζήτηση, ενώ στο χώρο θα λειτουργεί αυτοοργανωμένο καφενείο.

Ράδιο Απόδραση

(συνέλευση κάθε Τρίτη στις 19:00

στην κατάληψη Παραρτήματος)

radioapodrasi.espivblogs.net

radiexoapodrasexi@espiv.exnet

πηγή : http://athens.indymedia.org/event/89508/