Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022 στις 20.30

Προβολή - "Coffee and Cigarettes (2003)"

ακριβής τοποθεσία : 3ος όροφος, αίθουσα 303

Η Κ.Ο.Τ.Α επιστρέφει για άλλη μια εβδομάδα και μετά από τις περιπέτειες της στη Minamata της Ιαπωνίας, είναι πλέον ασφαλής. Συγκεκριμένα, τώρα ζεσταίνει τα χέρια της (ή μάλλον τα φτερά της) γύρω από μια κούπα ζεστό καφέ, και προβάλει το "Coffee and Cigarettes" (2003) του αγαπημένου indie σκηνοθέτη Jim Jarmusch. Ελάτε στη 303 λοιπόν, για να ζεστάνουμε όλοι μαζί τις ψυχές μας μέσα από την αγαπημένη μας συνήθεια.

Υπόθεση: Ένα ανθολόγιο μικρών ιστοριών με επίκεντρο πάντα τον καφέ και τα τσιγάρα. Οι χαρακτήρες συζητούν, αλληλεπιδρούν, νιώθουν και παρατηρούν πίνοντας ένα- ή ποιον κοροϊδεύουμε, πολλά παραπάνω- φλιτζάνια καφέ και ενώ καπνίζουν το τσιγάρο τους. Άλλες αστείες, άλλες μελαγχολικές, οι ιστορίες είναι βγαλμένες από την αληθινή ζωή, με ένα τρόπο ονειρεμένο γιατί α) Jarmusch και β) σινεμά.

Σκηνοθεσία: Jim Jarmusch

Είδη: Comedy, Drama

Διάρκεια: 96'

Θα σας περιμένουμε επομένως την Παρασκευή στην 303 των Τοπογράφων με χουχουλιάρικη διάθεση και φυσικά πολλές κρύες μπύρες, ποπκορν και ζεστό τσαγάκι. Και ένα δώρο έκπληξη, για να σας ευχαριστήσουμε. Τα τσιγάρα τα βάζετε εσείς, είσοδος πάντα ελεύθερη.

Βρείτε μας: https://linktr.ee/kota.topo

Αναλυτικότερες οδηγίες για το σημείο προβολής:

Η Κ.Ο.Τ.Α. σας περιμένει κάθε Παρασκευή στην αίθουσα 303 με μεγάλη ποικιλία ταινιών. Για να μας βρείτε θα μπείτε από την κεντρική είσοδο της πολυτεχνικής σχολής, θα προχωρήσετε ευθεία και θα στρίψετε δεξιά για να μπείτε στο διάδρομο. Φτάνοντας στο τέλος του διαδρόμου θα στρίψετε αριστερά και θα ανεβείτε από τις σκάλες 2 ορόφους πάνω. Τώρα στρίψτε δεξιά και ακολουθήσε τις μουσικές προς τη μόνη ανοιχτή πόρτα. Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείτε ή δε θέλετε να ανέβετε τα σκαλιά, θα πρέπει στο τέλος του διαδρόμου να στρίψετε δεξιά αντί για αριστερά. Αρκεί λοιπόν να μπείτε στο ασανσέρ και να ανέβετε στον 3ο όροφο. Ακολουθήστε και πάλι τις μουσικάρες και φτασατεε!

πηγή : https://fb.me/e/2xtx9ISSQ